Επειδη πολλα μελη ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ εδω η σε αλλους ιστοτοπους η και στο facebook τις εμπνευσεις μας και υπαρχει εμφανης ο κινδυνος λογοκλοπης (καθως το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ειναι Δημοσιος χωρος )θα παρακαλουσα:
Οσοι εχουν εμπειρια και γνωση απο δημοσιοποιηση των εργων τους η οσοι ειναι Νομικοι
να μας ενημερωσουν υπευθυνα
1)για ολους τους τροπους Κατοχυρωσης Πνευματικων Δικαιωματων
2)Τη νομικη ισχυ καθενος
3)Τις τιμες, που υπαρχουν στην αγορα γι αυτη τη διαδικασια
Ειμαι πελαγωμενη ,διοτι ακουγονται διαφορα κι εγω ρωτησα γνωστο μου συμβολαιογραφο κ μου ειπε οτι αυτο με το συστημενο φακελο ΔΕΝ ισχυει νομικα,διοτι το γραμμα μπορει να ανοιξει πχ με ατμο,αρα νομικα ειναι διατρητο σα στοιχειο,
ενω μου εδωσε περιπου τιμη 4 ευρω για καθε σελιδα κατοχυρωσης.
Αλλη δικηγορος μου ειπε οτι για ποιημα 40 περιπου σελιδων η τιμη θα ανερχοταν σε 50-60ευρω.
Τελικα ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ???
Νομιζω θα ηταν πολυ-πολυ χρησιμη μια τετοια συζητηση και θα προστατευσει πολλους.Θα περιμενω αποψεις.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο να απαντησει στα σοβαρα.
Οσοι εχουν εμπειρια και γνωση απο δημοσιοποιηση των εργων τους η οσοι ειναι Νομικοι
να μας ενημερωσουν υπευθυνα
1)για ολους τους τροπους Κατοχυρωσης Πνευματικων Δικαιωματων
2)Τη νομικη ισχυ καθενος
3)Τις τιμες, που υπαρχουν στην αγορα γι αυτη τη διαδικασια
Ειμαι πελαγωμενη ,διοτι ακουγονται διαφορα κι εγω ρωτησα γνωστο μου συμβολαιογραφο κ μου ειπε οτι αυτο με το συστημενο φακελο ΔΕΝ ισχυει νομικα,διοτι το γραμμα μπορει να ανοιξει πχ με ατμο,αρα νομικα ειναι διατρητο σα στοιχειο,
ενω μου εδωσε περιπου τιμη 4 ευρω για καθε σελιδα κατοχυρωσης.
Αλλη δικηγορος μου ειπε οτι για ποιημα 40 περιπου σελιδων η τιμη θα ανερχοταν σε 50-60ευρω.
Τελικα ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ???
Νομιζω θα ηταν πολυ-πολυ χρησιμη μια τετοια συζητηση και θα προστατευσει πολλους.Θα περιμενω αποψεις.Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο να απαντησει στα σοβαρα.