Λογοτεχνικά βραβεία "Παρνασσός" 2014: Πρώτο βραβείο για τη Φαντίνα!!!

Λογοτεχνικά βραβεία "Παρνασσός" :η Φαντίνα πήρε το πρώτο βραβείο!!!

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω πως η Φαντίνα μας πήρε το πρώτο βραβείο Ποίησης στο ΛΑ' λογοτεχνικό διαγωνισμό του Παρνασσού για το 2014 με τη συλλογή της "Αχαρτογράφητη Βαριάντα"!!!

Κορίτσι, συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!!!

Last edited:
Σε ευχαριστω παρα πολυ Μπου, για την τιμητικη αναφορα!
Πωλινα μου ευχαριστω θερμα για τα γλυκα συγχαρητηρια!!!!Ειναι μια σημαντικη στιγμη για μενα γιατι η αγαπη μου για το σκακι κι η λαχταρα μου να πω καποια πραγματα επιασε τοπο.Ευχαριστω!

Λορένα

Πολεμίστρια του Φωτός
Συγχαρητηρια Φαντινα για την διακριση :)

Ευχομαι και αλλες επιτυχιες στο μελλον :)

Φαντίνα τα συγχαρητήρια μου:κόλλα5: !!! Ξέρεις ότι το χάρηκα πολύ!!

Βέβαια εγώ περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο σου πεζογράφημα/μυθιστόρημα το οποίο είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα γράψεις!!:διάβασμα:

Που θα την βρουμε λοιπόν την ποιητική σου συλλογή;;

Λορένα μου ευχαριστω θερμα για τη γλυκια ευχη...Μακαρι ολοι να καταμετρουν επιτυχιες σε ο,τι ποθει η καρδουλα τους!!

@Μαρώ μου, μεγαλη υποθεση να χαιρεται καποιος με τη χαρα ενος αλλου!!!!Σε ευχαριστω ολοψυχα γι αυτο!

@Νικολα η στηριξη σου, με συγκινει ,με τιμα κι ειναι κινητηριος δυναμη πραγματικα...Εσυ δικαιωματικα θα την εχεις με ιδιοχειρη αφιερωση φυσικα!!Μπορω να στη στειλω κ ηλεκτρονικα!!!Δεν εχει εκδοθει αλλα συντομα θα γινει κι αυτο...

Last edited:
Συγχαρητηρια, Φαντινα κι απο μενα για τη διακριση σου. :)) Ευχομαι ολοψυχα αυτο το βραβειο να ειναι μονο η αρχη μιας καλης σταδιοδρομιας. Καλη επιτυχια και εις ανωτερα!

Ανεξαρτητως διακρισεων σε επαγγελματικο επιπεδο, συνεχισε να κανεις αυτο που κανεις με μερακι και αγαπη, η συγγραφη ειναι λυτρωτικη πολλες φορες. :)

@Νικολα η στηριξη σου, με συγκινει ,με τιμα κι ειναι κινητηριος δυναμη πραγματικα...Εσυ δικαιωματικα θα την εχεις με ιδιοχειρη αφιερωση φυσικα!!Μπορω να στη στειλω κ ηλεκτρονικα!!!Δεν εχει εκδοθει αλλα συντομα θα γινει κι αυτο...[/COLOR]
Να την στείλεις και ηλεκτρονικά αλλά εγω την θέλω και σε βιβλίο με αφιέρωση!!!

Και ελπίζω αυτή να είναι μόνο η αρχη!!

Καλημέρα καλημέρα.

@ Μπου, αξίζει να κάνεις μία μικρή αναφορά και για τον «Παρνασσό». Η μικρή μας χώρα μόνο τυχαία δεν είναι, έχει απίστευτο πλούτο σε πολλούς τομείς.

Κοπελάρα όμορφη! τώρα θέλω να δω το παρακάτω. Να κατακτάς πάντα κορυφές. Πολλά φιλιά.

Σημ. Συγγνώμη για τα παράσιτα, δεν είχα άλλο τρόπο επικοινωνίας.

Όλοι όσοι είχαμε δει δείγματα του ταλέντου σου γνωρίζαμε ότι η αναγνώριση ήταν απλώς θέμα χρόνου, και η στιγμή ήρθε - Συγχαρητήρια Φαντίνα, να είναι η αρχή για πολλές μελλοντικές επιτυχίες!!