@Aσημένια και Διατσέντα, Βασια και Παρωνυμιε, σας ευχαριστώ πολύ για τον γλυκο λογο.
@Μπιλιε χαιρομαι που πρωτομιλαμε σε μια ομορφη συγκυρια,σε ευχαριστω απο καρδιας.
@Στρατη-δεν υπαρχουν παρασιτα, η θετικη σου προαιρεση και η γενναιοδωρια στην ενθαρρυνση των γυρω σου. ρεουν παντα σαν γαργαρο νερακι!Σε ευχαριστω γι αυτο.
@Ιαβερη μου, ευχαριστω παρα πολυ, αν κ δε νομιζω οτι προκειται για "σταδιοδρομια".
Η Βαριαντα υπηρξε μια αυθορμητη εμπνευση της στιγμης- μια επιθυμια να καταδυθω στον κοσμο του σκακιου, που για μενα περιλαμβανει τον ερωτα,τον θανατο,την εναντιωση στην τυραννια-κι αυτα αποτυπωσα.Η γραφη ειναι λυτρωτικη, οταν νιωσεις οτι λυτρωνεις και καποιες αλλες ψυχες παραλληλα...
@Μεταλλαγμενη εννοειται και δικαιουσαι ιδιοχειρη αφιερωση.Οτ-αν με το καλο βγει θα εισαι απο τους πρωτους!Σε ευχαριστω πολυ!
@Νικολα,σαφως και θα το εχεις απλα για την ωρα θα αρκεστουμε στο ηλεκτρονικη εκδοχη-ευχαριστω για τη θερμη υποστηριξη...
@Χηθκλιφ διπλο ευχαριστω γιατι υπηρξες κι απο αυτους που πιστεψαν αυτο το εργο...
Κι επειδη το ταλαντο του λογου το εχεις κι εσυ (τουλαχιστον στα πεζα,οπως δειχνουν οι βιβλιοαναλυσεις σου εδω) σε προτρεπω,αν νιωσεις τη φλογα του, να το ακολουθησεις-θα εχεις να δωσεις πολυ ομορφα κ ενδιαφεροντα πραγματα-ειμαι σιγουρη!
@Χρηστο μου να εισαι καλα κια σε ευχαριστω πολυ για ολη τη ζεστη διαθεση που δινεις προς τη δουλεια μου.
Παιδια ευχαριστω ολοψυχα.Ο καθενας να πορευτει με παθος σε οσα αγαπα- και μακαρι να παρει πισω την αγαπη που θα δωσει...