Μέχρι που έχεις φτάσει για να αποκτήσεις ένα βιβλίο ;

Το "έκλεψα" :τρέλα: .
Στη βιβλιοθήκη της σχολής, υπάρχουν ορισμένα ράφια με βιβλία που δεν είναι πανεπιστημιακά. Ε, μια μέρα που τα χάζευα έπεσε το μάτι μου σε ένα και είπα, αυτό θα το δανειστώ οπωσδήποτε. Στην πρώτη σελίδα όμως, είχε μια μεγάλη σφραγίδα που έγραφε: "το παρόν βιβλίο λόγω σπανιότητας δεν δανείζεται". Λέω οκ, το έβαλα μέσα στη τσάντα κι έφυγα :)))) . Είναι σοβαρό λέτε; να πάω σε κάνα ειδικό να με εξετάσει; :ρ

Εντάξει, μη βαράτε, όταν το διαβάσω θα το επιστρέψω :)))

Χοχο χο καλημέρα ντόκτορ. Πώς το λένε; αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία, και τα ρέστα καραμέλες.

Όπως ίσως ξέρουν μερικοί φίλοι στη Λέσχη, αναζητούσα εδώ και πολύ καιρό κάποια παιδικά βιβλία ("Τα ζώα στη δουλειά" και "Η Αλεπού δασκάλα", εκδόσεις Αστέρος, 1965) με τα οποία είχα ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς. Τελικά τα εντόπισα σε μια δημοπρασία παλαιών βιβλίων μεσω του διαδικτύου. Η τιμή δεν ήταν απαγορευτική και η κατάστασή τους ικανοποιητική. Τώρα τα προορίζω για τις επόμενες γενεές...

Για τον ζοφερο οικο στερηθηκα αρκετα μικροπραγματακια για να τον αγορασω, δε ειπα ψεματα και στους δικους μου για την τιμη:))πολύ παρακατω , εκοψα ένα 20ευρω, σημερα δε με τις εποχές που διανυουμε δεν νομιζω ότι θα αγοραζα το συγκεκριμενο βιβλίο

Για τον ζοφερο οικο στερηθηκα αρκετα μικροπραγματακια για να τον αγορασω, δε ειπα ψεματα και στους δικους μου για την τιμη:))πολύ παρακατω , εκοψα ένα 20ευρω, σημερα δε με τις εποχές που διανυουμε δεν νομιζω ότι θα αγοραζα το συγκεκριμενο βιβλίο
Αριαδνη, εγω ξερεις τι κανω; Τους δειχνω καμια παλια αποδειξη απο τη Πολιτεια ( γυρω στα 20- 25 ευρω) κι ετσι τους ξεγελαω! :))))

Κουακέρος

Ευγενής Δαγεροτύπης
Σε εμάς μια φορά ένας φαντάρος πήρε μετάθεση και από τη χαρά του ξέχασε «Τον ξεχασμένο στρατιώτη» που έκανε κάμποσα πριν δέκα χρόνια και βάλε.Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν δικό του,περίμενα κάτι μέρες να δω αν θα το ζητήσει κάνεις,ρώτησα τους υπόλοιπους αν τους ανήκε και αφού τελικά σιγουρεύτηκα ότι ήταν πεντάρφανο το μάζεψα στη βιβλιοθήκη μου!

Δεν θυμάμαι για βιβλίο, αλλά σίγουρα το έχω κάνει για περιοδικό. Έχω πάει ειδικά διακοπές στην Κέρκυρα, γιατί το συγκεκριμένο και μόνο αυτό παλαιοβιβλιοπωλείο είχε τεύχος της Εικονογραφημένης Ιστορίας που μέσα είχε θέμα με τη δίκη της Νυρεμβέργης (είχα ξεκινήσει ήδη να συγκεντρώνω οτιδήποτε είχε σχέση με αυτό το θέμα, από βιβλία μέχρι περιοδικά) και πήγα και το πήρα