Μαρία

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα σας!!
Ονομάζομαι Μαρία, 18 χρονών με 12 χρόνια εμπειρία! Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα.
Πήρα την αποφάση να σας συστηθώ και να σας αφήσω να με μυήσετε στον κόσμο και αυτή τη μεγάλη οικογένειά σας.
Διαβάζω σχεδόν όλα τα βιβλία και θα ήθελα πραγματικά να μου προτείνετε κάποια λέσχη βιβλίου, με επιλογή ενός βιβλίου ανά μήνα και συνάντηση είτε από κοντά είτε ηλεκτρονικά για συζήτηση αυτού.
Απλά η λέσχη αυτή να τα έχει όλα. Λογοτεχνία, ιστορικά, ποιήματα, φαντασίας, μυθιστορήματα, κτλ κτλ
Αν δεν υπάρχει, υπαρχει κάποι@ που θα ήθελε να τη δημιουργήσουμε ή / και να συμμετέχει;

Σας ευχαριστώ κ ανυπομονώ να γνωριστούμε!

Γειά σου @ΜαρίαΜιχαήλ και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Εδώ, στη Λέσχη, διοργανώνουμε κατά καιρούς συναναγνώσεις αν σε ενδιαφέρει. Διαλέγουμε βιβλίο που θέλουμε να διαβάσουμε, χωρίζουμε την ύλη σε κομμάτια και στο τέλος κάθε εβδομάδας κάνουμε σχολιασμό όσων έχουμε διαβάσει.Όλα αυτά γίνονται πάντα online εδω, στην ιστοσελίδα της Λέσχης
Η συμμετοχή είναι τεράστια αλλά προς το τέλος της συνανάγνωσης συνήθως μένουν ένας - δύο συν τον σιγγραφεα. :ρ
Πρόσφατα έχουμε επιλέξει για συνανάγνωση το Εις Αυτών του Μάρκου Αυρηλίου και μες στις επόμενες μέρες, ίσως το σαββατοκύριακο, θα ανοίξω σχετικό νήμα με περισσότερες πληροφορίες. Αν θες μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή να δεις πώς γίνεται και στο μέλλον αν έχεις άλλες προτάσεις να το ξανακάνουμε. Εδώ διαβάζουμε τα πάντα, δεν περιοριζόμαστε μόνο σε ένα είδος.

Φυσικα. Πολυ δημοκρατικα αφηνω τον Νικολα να διαλεξει βιβλιο που θελει να διαβασουμε.
Αν, τελικα, συμμετάσχω, ειναι ετερον θεμα.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καλωσήρθες, @ΜαρίαΜιχαήλ! :διάβασμα:

Υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες στην επιλογή συνανάγνωσης, αλλά υπάρχουν και αρκετές φορές που πέφτουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον Νικόλα κυρίως και υποκύπτουμε με την σειρά μας στην γοητεία τους! :)))) :αγαπώ:.

@ΜαρίαΜιχαήλ καλώς ήρθες! Το bookclubs που ανέφερε η @Έλλη Μ ειναι πολύ βολικό, καθώς τα βιβλία που κάνουν συναναγνωση οι ομάδες εκεί, μπαίνουν σε κατηγορίες. Ετσι είναι εύκολο να βρεις κάθε φορά βιβλίο που σου ταιριάζει και να κάνεις join.
ή τις πευκοβελονες.
Φταίω;

Last edited:
Σας ευχαριστώ όλ@ για τη θερμή υποδοχή!

Ποιές οι προτιμήσεις σας σε βιβλία;

@Τσίου έχω κάνει προφίλ, δεν έχω ακόμα καταφέρει να το ψάξω.

@Πεταλούδα, @Ιαβερης αναμένω το νήμα. Το βιβλίο επιλογής δεν είναι του γούστου μου, αλλά θα ήθελα να δω πως θα πάει όλο αυτό.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.