Μις Όθορ - Μίστερ Όθορ

Οκτάνα

Ανάστροφη Ταξιδεύτρια
Χρυς, συμφωνώ απόλυτα για τον Μαγιακόφσκι! :φρύδια:

Λοιπόν, τα δικά μου βραβεία έχουν ως εξής:

Μίστερ Όθορ 2011- Γιώργος Χειμωνάς

Αναπληρωματικός Μίστερ Όθορ- Ανδρέας Εμπειρίκος
(Ο ίδιος κρατάει και τον τίτλο Μίστερ Γιάνγκ Όθορ)

Γυναίκα δεν βρήκα καμία. Για την ακρίβεια, σκιάχτηκα με αρκετές γκραβούρες (αυτές τις κρατάω όταν κάνετε ανάλογο νήμα για τα Χρυσά Βατόμουρα :ρ )

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Διάβασα κάπου την φράση "γιατί το είναι σπανίως συμπίπτει με το φαίνεσθαι" και νομίζω ότι ταιριάζει πολύ με το θέμα του νήματος. Από το λίγο που κοίταξα, δεν βρήκα έως τώρα καποιον επάξιο να με καλύψει.. με τα προσόντα του! Μάλλον, θα πρέπει να αρχίσω να διαβάζω πιο εντατικά ποίηση, μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες οι κ.κ. Μαγιακόφσκι και Εμπειρίκος, που αναφέρθηκαν πιο πάνω. ;)

Τυχαία έπεσα σε αυτό List of women writers και πιστεύω θα είναι χρήσιμο, μιας και όπως αναφέρθηκε, οι γυναίκες συγγραφείς είναι πιο λίγες. Έτσι, ας υπάρχουν κάμποσες μαζεμένες γυναίκες συγγραφείς, για κάθε ενδιαφερόμενο.

Last edited:
Πολύ χρήσιμη η λίστα σου Πεταλούδα! Την αξιοποίησα με το εξής απλό σκεπτικό. Αναζήτησα γυναίκες-συγγραφείς του 20ου αιώνα (ώστε να υπάρχουν φωτογραφίες τους), για τις οποίες γνωρίζω ότι είχαν έντονη ερωτική ζωή. Σκέφτηκα ότι αυτές, σίγουρα, είτε θα ήταν από τη φύση τους ελκυστικές, είτε θα φρόντιζαν να γίνουν τέτοιες. Και... Bingo! Ιδού το αποτέλεσμα.
Daphne du Maurier (1907- 1989), "Ρεβέκκα", "Τα πουλιά", "Το Πανδοχείο της Τζαμάικα". Πολύ καλή!
Anais Nin (1903-1977), "Erotic Journals". Μεταξύ άλλων είχε τους Henry Miller, Gore Vidal, Lawrence Durrell. Τυχερούλα!
Jacqueline Susann (1918- 1974). Ηταν πρώην μοντέλο. "Η Κοιλάδα με τις Κούκλες" ήταν το πρώτο πραγματικό best seller του είδους "ωραίες- διάσημες- ερωτικές-δυστυχισμένες ηρωίδες". Danielle Steel, φάε τη σκόνη της!
Marguerite Yourcenar (1903- 1985). Η πρώτη γυναίκα- μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας. Και όμορφη και έξυπνη!
Marguerite Duras (1914- 1996). Εγινε διάσημη με τον "Εραστή". Αυτό τα λέει όλα!

Ξεφυλλίζοντας τον ψυχογιο ανακαλυψα έναν ωραιο αντρα συγγραφεα (υποκειμενικα δηλαδη!)

Τον λένε Κυριάκο Μαργαριτη...

Κερουακ.

Τομας.

Επισης συμφωνω με Οκτανα για τον Χειμωνα

και με Χρυσηιδα για Ουαιλντ

του οποιου η εκφραση μου θυμιζει απιστευτα τον Τζεφρεη Ρας στο Quills.

Δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφια.Το αβαταρ μου ειναι ο Πωλ Οστερ.Οποιος θελει τον ανεβαζει να υπαρχει

Δεν ξερω να ανεβασω φωτογραφια.Το αβαταρ μου ειναι ο Πωλ Οστερ.Οποιος θελει τον ανεβαζει να υπαρχει
ωραίος φαίνεται αλλα δεν νομίζω να τον έχω ξανακούσει! με ποιό είδος λογοτεχνίας ασχολήθηκε; κάποιο βιβλίο του , γνωστό;

Είναι πράγματι ωραίος. Θεωρείται από τους σημαντικούς σύγχρονους Αμερικάνους συγγραφείς- πολύ γνωστό έργο του ο Καπνός (Smoke), που έγινε και ταινία με τον Harvey Keitel. Και η γυναίκα του είναι ωραιότατη, η επίσης συγγραφέας Siri Hustvedt.

Οκτάνα

Ανάστροφη Ταξιδεύτρια
χαχαχαχα! Λάγνε, αυτός ο κύριος μάλιστα! Σκορπίζει άρωμα ποιητικής γοητείας απο μακριά! yummy-yummy! :))))

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Να προσθέσω, ως πιθανό υποψήφιο για Mister Author, τον σημαντικότερο ποιητή τής Ρουμανίας, τον Μιχάι Εμινέσκου (Mihai Eminescu, 1850-89). Ο λόγος, όμως, στις κυρίες. ;)
Μμμμ, όχι πολύ του γούστου μου, αλλά καλός. Διακρίνω θεληματικό πηγούνι, έντονη μύτη και μεγάλο μέτωπο :ρ

Πάντως, οι μέχρι τώρα ποιητές που έχουν αναφερθεί, έχουν μια ξεχωριστή γοητεία :φρύδια:

Last edited:
Ας χρησιμοποιήσουμε τον εικονιζόμενο κύριο για να εφαρμόσουμε τα περί φυσιογνωμικής, για τα οποία συζητούσαμε πρόσφατα σε άλλο νήμα. Λοιπόν είναι ευφυής, ευαίσθητος, εκλεπτυσμένος, φιλήδονος και θεληματικός. Οι κυρίες ενθουσιάζεστε με τόσα χαρίσματα, αλλά ..., γιατί μου φαίνεται λίγο θηλυπρεπής?

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Οι κυρίες ενθουσιάζεστε με τόσα χαρίσματα, αλλά ..., γιατί μου φαίνεται λίγο θηλυπρεπής?
ίσως επειδή τα χείλη του θυμιζουν την Αντζελίνα Τζολή; :χαχαχα: