Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Νωρίς μπήκε η ενοχλητική άνοιξη με όλα τα ζουζούνια, τους ψύλλους και τα τσιμπούρια. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στον Μάρτιο και αναμένω να δικαιώσει τη φήμη του γδάρτη και του παλουκοκαύτη...

Μου λείψατε να δηλώσω κι εγώ οτι δεν μου αρέσει ο πόλεμος φυσικα, και μαρεσει πολυ το σπιτικο σουβλακι με πιτουλα ντοματα τυρι σπιτικη σως πιπεριες κόκκινες κρεμύδι,πατατες,αυγό ομελέτα...σας έδωσα ιδέες άντε.

Δεν είμαι σκύλος (αν και πολλοί που με ξέρουν έχουν άλλη άποψη) αλλά έχω σκύλο. Επίσης κυκλοφορώ ξυπόλητος και καμιά φορά κυλιέμαι στο χώμα και στα χορτάρια.
Είμαι αντιαμπουλιστής και αρνητής του περιλαίμιου.
Δεν είμαι πασχαλιά αλλά τραγουδώ σαν τον Πασχάλη. Σ'έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω...

Δεν είμαι σκύλος αλλά έχω σκύλο.
Είμαι αντιαμπουλιστής και αρνητής του περιλαίμιου.
Πω πω! Φαγούρα που θα 'χει το δύστυχο το ζωντανό!
Σ'έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω...
Κοίτα, αν και δεν είναι στα φόρτε της η μνήμη μου, δεν νομίζω. Με την περιγραφή που μου έδωσες, αν σε είχα δει - με είχες δει, θα σε θυμόμουν πιστεύω.

Πω πω! Φαγούρα που θα 'χει το δύστυχο το ζωντανό!
Για εμένα είμαι αρνητής όχι για το σκύλο

Με την περιγραφή που μου έδωσες, αν σε είχα δει - με είχες δει, θα σε θυμόμουν πιστεύω.
Μα τα μάτια σου αυτά μου είναι τόσο γνωστά....

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που το παλεύουν. Σέβομαι κι εκτιμώ τον κάθε άνθρωπο πού δεν τα παρατάει κ μάχεται καθημερινά με αξιοπρέπεια κ σηκώνει το όποιο πρόβλημά του: σωματικό, ψυχικό, τη μοναξιά του, τον πόνο του, την οικονομική του δυσπραγία, τον ζορικό εαυτό του, το δύσκολο περιβάλλον του.

Μαμαααα, η @Ροκμαντικ δεν με σέβεται
και λέει μου απαντά, δεν είναι η μόνη. Ικανή την έχω.
Δεν μου αρέσει η Βουγιουκλάκη. Επίσης δεν μου αρέσει η φάτσα που παίρνω όταν κάποιος εκφράζει τον θαυμασμό του για την Βουγιουκλάκη. Έριχνα τρελό γελιο κάθε φορά που την έβλεπα να κλαίει. Μόνο στην μανταλενα με είχε συγκινήσει, και στην άλλη ταινία (δεν θυμάμαι τίτλο) που της πέθανε ο σκύλος. Απαπαπα φαρμάκι.
Δεν μου αρέσει η Μελίνα Μερκούρη.
Μου αρέσει να παίρνω ρεπό καθημερινη. Έχει άλλη αξία.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει το cancel που γινεται στον Ρωσσικο πολιτισμο. Επισης μου αρεσει που διαμαρτυρονται ατομα που κατα τα αλλα ανηκουν στο cancel culture.

Μου αρέσει να παίρνω ρεπό καθημερινη. Έχει άλλη αξία.
Έτσι! Μου άρεσε πολύ η βραδινή βάρδια γιατί γυρνούσα σπίτι για ύπνο όταν όλοι οι άλλοι ξυπνούσαν για να πάνε στις δουλειές τους. Ανεκτίμητο!

@Αντέρωτας έχω κάτι κενά σε αυτό το cancel culture, για explain μου το λίγο. Είναι αυτοί που σκούζουν στα τουίτερ και τις παρόμοιες βλακείες όταν κάποιος που δεν έχει απόψεις ίδιες με αυτούς εμφανίζεται κάπου; Και σκούζουν μέχρι να μην τον αφήνει κανείς να μιλήσει ή να δουλέψει κάπου; Κυρίως σε tv, κινηματογράφο και τέτοια; Καλά το έχω καταλάβει;

@Ροκμαντικ καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά εγώ σέβομαι ακόμα παραπάνω αυτούς που έχουν το κουράγιο να τα παρατήσουν και να πουν "δεν μπορώ άλλο".

Έτσι! Μου άρεσε πολύ η βραδινή βάρδια γιατί γυρνούσα σπίτι για ύπνο όταν όλοι οι άλλοι ξυπνούσαν για να πάνε στις δουλειές τους. Ανεκτίμητο!
Νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου, αλλά μου έκανε παράπονα φίλη που τώρα παίρνει ρεπό ΣΚ, και είναι να σκάσει. (Η βραδινή βάρδια μου αρέσει έτσι κι αλλιώς).

@Ροκμαντικ καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά εγώ σέβομαι ακόμα παραπάνω αυτούς που έχουν το κουράγιο να τα παρατήσουν και να πουν "δεν μπορώ άλλο".
:φρύδια: Γεια σου, Μοκαντάσα. Τσίου εδώ, aka η Δενμπορωκαθόλου, τι κάνεις; (Έχω αποφασίσει να παρατήσω δουλειά/shit job στο 2ωρο.)

@Μοκαντάσα αλ Σάφερ @Τσίου Το ότι εκτιμώ όσους το παλεύουν δε σημαίνει αυτόματα ότι απαξιώνω όσους τα παρατάνε κι ομολογούν την αδυναμία τους. Απλώς εδώ τώρα μιλάμε για τους πρώτους.
Επίσης δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές, τα ίδια αποθέματα, τον ίδιο χαρακτήρα. Καθένας πράττει αυτό που μπορεί. Κι αυτό έχει αξία. :)

Κουβέντα να γίνεται @Ροκμαντικ :ματιά: κανένας δεν κατάλαβε ότι απαξιώνεις τους άλλους.
Δεν μου αρέσει το Άλσος της πόλης μου. Έχει γίνει πολύ... οικογενειακό να το πω; αποστειρωμένο να το πω; Από μένα είναι όχι.
Ούτε οι ποδηλατόδρομοι μου αρέσουν. Φαντάζομαι αρέσουν στον ποδηλάτη φάντασμα, γιατί ποδήλατο εδώ δεν έχω δει ούτε για δείγμα. Αλλά δεν βαριέσαι 😒

Τσίου, είναι φαύλος κύκλος - πώς να κάνεις ποδήλατο, αν δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος; Γιατί να κάνουν ποδηλατόδρομο αν δεν υπάρχουν ποδηλάτες; Πάντως για την Αθήνα δεν ξέρω, αλλά στη Θεσσαλονίκη πολλοί κυκλοφορούν με ποδήλατο, ίσως γιατί οι αποστάσεις είναι παλέψιμες και ειδικά με την (περίπου) ευθεία της παραλίας, μπορείς να πας από τη μία άκρη της πόλης ως την άλλη πολύ ευχάριστα, και πιο γρήγορα μη σου πω συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο μέσο (εγώ τουλάχιστον, γιατί ποδηλατώ σαν δαιμονισμένη). Πάντως ελλείψει ποδηλατόδρομου, κυκλοφορείς ανάμεσα σε αυτοκίνητα, και δε λέω ότι έχει συμβεί, αλλά μερικούς τους κοπάνησε ξώφαλτσα αμάξι στο ποδήλατο την ώρα που πήγαιναν σε φυσιοθεραπεία μετά από εγχείρηση στο πόδι. Οπότε μέχρι να φτιαχτεί το μετρό, μια κάποια χάρη την έχει και ο ποδηλατόδρομος για όσους δε θέλουν να γίνουν φαντάσματα πριν της ώρας τους :θρρρ:

@Ροκμαντικ είναι φανερό πως είσαι καραμπινάτη παρατοφοβική(ή ελαχιστοπροσπαθειοφοβική) περίπτωση. Ό,τι και να κάνεις δεν το σώζεις.

Έχω αποφασίσει να παρατήσω δουλειά/shit job στο 2ωρο
Έχω παραιτηθεί πριν με προσλάβουν(κάποια ασφαλιστική ήταν που ήθελαν να ακολουθήσω το τρίπτυχο γραβάτα. τηλέφωνο, γραφείο). Μου έλεγαν ελάτε κι εγώ έλεγα δεν έρχομαι.
Δεν μου αρέσει το Άλσος της πόλης μου. Έχει γίνει πολύ... οικογενειακό να το πω; αποστειρωμένο να το πω; Από μένα είναι όχι.
Ούτε οι ποδηλατόδρομοι μου αρέσουν. Φαντάζομαι αρέσουν στον ποδηλάτη φάντασμα, γιατί ποδήλατο εδώ δεν έχω δει ούτε για δείγμα. Αλλά δεν βαριέσαι
Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ ξύπνησα στραβά σήμερα και μου έφταιγε ο κόσμος όλος. Όπως κάθε μέρα, τώρα που το σκέφτομαι.

εγώ τουλάχιστον, γιατί ποδηλατώ σαν δαιμονισμένη

@Καστάλια μιλάω για την πρωτεύουσα, σκουτεράκι θέλω να πάρω και το σκέφτομαι 10 χρόνια επειδή ζω εδώ που ζω, όχι να πάρω ποδήλατο, (που δεν μου αρέσει κιόλας, γιατί μου βαράει άσχημα σε ενήλικες --αλλά φωτάκια στα παπούτσια μια χαρά θα ήθελα να έχω, go figure). Πάντως εγώ εδώ θα είμαι και θα περιμένω να δω ποδηλάτες στους άχρηστους ποδηλατόδρομους, που δεν συνδέονται με άλλες πόλεις για να είναι πρακτικοί, και στερούν θέσεις πάρκινγκ.
Έχω παραιτηθεί πριν με προσλάβουν
Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ ξύπνησα στραβά σήμερα και μου έφταιγε ο κόσμος όλος. Όπως κάθε μέρα, τώρα που το σκέφτομαι.