Μάλλον κανονικά. Για μένα η αμυγδαλιά είναι σημαδι πως μπαίνει η άνοιξη κι η πρώτη πασχαλίτσα πως ξεμπερδεψαμε οριστικά με το χειμώνα!Φετος μπηκε νωριτερα, ή άργησε;
Μάλλον κανονικά. Για μένα η αμυγδαλιά είναι σημαδι πως μπαίνει η άνοιξη κι η πρώτη πασχαλίτσα πως ξεμπερδεψαμε οριστικά με το χειμώνα!Φετος μπηκε νωριτερα, ή άργησε;
Πω πω! Φαγούρα που θα 'χει το δύστυχο το ζωντανό!Δεν είμαι σκύλος αλλά έχω σκύλο.
Είμαι αντιαμπουλιστής και αρνητής του περιλαίμιου.
Κοίτα, αν και δεν είναι στα φόρτε της η μνήμη μου, δεν νομίζω. Με την περιγραφή που μου έδωσες, αν σε είχα δει - με είχες δει, θα σε θυμόμουν πιστεύω.Σ'έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω...
Για εμένα είμαι αρνητής όχι για το σκύλοΠω πω! Φαγούρα που θα 'χει το δύστυχο το ζωντανό!
Μα τα μάτια σου αυτά μου είναι τόσο γνωστά....Με την περιγραφή που μου έδωσες, αν σε είχα δει - με είχες δει, θα σε θυμόμουν πιστεύω.
Έτσι! Μου άρεσε πολύ η βραδινή βάρδια γιατί γυρνούσα σπίτι για ύπνο όταν όλοι οι άλλοι ξυπνούσαν για να πάνε στις δουλειές τους. Ανεκτίμητο!Μου αρέσει να παίρνω ρεπό καθημερινη. Έχει άλλη αξία.
Νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου, αλλά μου έκανε παράπονα φίλη που τώρα παίρνει ρεπό ΣΚ, και είναι να σκάσει. (Η βραδινή βάρδια μου αρέσει έτσι κι αλλιώς).Έτσι! Μου άρεσε πολύ η βραδινή βάρδια γιατί γυρνούσα σπίτι για ύπνο όταν όλοι οι άλλοι ξυπνούσαν για να πάνε στις δουλειές τους. Ανεκτίμητο!
Γεια σου, Μοκαντάσα. Τσίου εδώ, aka η Δενμπορωκαθόλου, τι κάνεις; (Έχω αποφασίσει να παρατήσω δουλειά/shit job στο 2ωρο.)@Ροκμαντικ καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά εγώ σέβομαι ακόμα παραπάνω αυτούς που έχουν το κουράγιο να τα παρατήσουν και να πουν "δεν μπορώ άλλο".
Έχω παραιτηθεί πριν με προσλάβουν(κάποια ασφαλιστική ήταν που ήθελαν να ακολουθήσω το τρίπτυχο γραβάτα. τηλέφωνο, γραφείο). Μου έλεγαν ελάτε κι εγώ έλεγα δεν έρχομαι.Έχω αποφασίσει να παρατήσω δουλειά/shit job στο 2ωρο
Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ ξύπνησα στραβά σήμερα και μου έφταιγε ο κόσμος όλος. Όπως κάθε μέρα, τώρα που το σκέφτομαι.Δεν μου αρέσει το Άλσος της πόλης μου. Έχει γίνει πολύ... οικογενειακό να το πω; αποστειρωμένο να το πω; Από μένα είναι όχι.
Ούτε οι ποδηλατόδρομοι μου αρέσουν. Φαντάζομαι αρέσουν στον ποδηλάτη φάντασμα, γιατί ποδήλατο εδώ δεν έχω δει ούτε για δείγμα. Αλλά δεν βαριέσαι
εγώ τουλάχιστον, γιατί ποδηλατώ σαν δαιμονισμένη
Έχω παραιτηθεί πριν με προσλάβουν
Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ ξύπνησα στραβά σήμερα και μου έφταιγε ο κόσμος όλος. Όπως κάθε μέρα, τώρα που το σκέφτομαι.