Έλλη Μ
Συντονιστής
Αρκει να μην πάμε στο Χαλάνδρι
, γιατι:
Δεν μου αρεσει καθολου ο σταρχιδισμός που δειχνουν κάποιοι ζωοκάτοχοι. Δηλαδή, θες να πας για ποτάκι και να παρεις μαζί τον ογκώδη σκύλο σου. Εσύ κι τα άλλα δυο σάπιενς της τετραμελούς παρέας σου. Πολύ ωραία. Φροντισε να το παρκάρεις σε σημείο που να μην ενοχλει και να μη χρειάζεται να αλλάζουν θεση οι αλλοι από το διπλανό τραπεζι, επειδη νιωθουν τη μουσούδα του σκύλου σου στη μέση τους, το τρίχωμά του στα ρούχα τους και κάθε που κουνιεται κάπως η καρέκλα τους, να ακουν και το γρύλισμά τους. Εγω ακομη, που δεν εχω σκυλί αλλά παιδί, φροντίζω να το φιμώνω, όταν χρειάζεται.
Δεν μου αρέσει καθόλου η αισθητική του άσχημου ή όποια μόδα το κάνει τάση.
Μου αρέσει να λέω αυτό που σκέφτομαι κι ακόμη περισσότερο να λέω αυτό που σκέφτομαι, παρόλο που ξερω ότι αυτό που σκέφτομαι, δεν λέγεται.
Μου αρέσει και δεν μου αρέσει ταυτόχρονα, όταν αυτό που δεν λέω, έχει μοναδικό κριτήριο να μην στενοχωρήσει αυτόν που θα το ακούσει. Από τη μια είναι καθυσηχαστικό να έχεις την εγνοια των άλλων, από την άλλη κάπως περιορίζει.
Μου αρέσει όταν κάποιες μέρες νιωθω πιο από κάποιες άλλες. Αλλα τα «πιο» με θετικό πρόσημο: Πιο κεφάτη, πιο έξυπνη, πιο καλή κλπ.
Μου αρέσει να πειραζω πολύ αυτούς που συμπαθω κι αγαπώ πολύ. Με κάθε τρόπο.
, γιατι:Δεν μου αρεσει καθολου ο σταρχιδισμός που δειχνουν κάποιοι ζωοκάτοχοι. Δηλαδή, θες να πας για ποτάκι και να παρεις μαζί τον ογκώδη σκύλο σου. Εσύ κι τα άλλα δυο σάπιενς της τετραμελούς παρέας σου. Πολύ ωραία. Φροντισε να το παρκάρεις σε σημείο που να μην ενοχλει και να μη χρειάζεται να αλλάζουν θεση οι αλλοι από το διπλανό τραπεζι, επειδη νιωθουν τη μουσούδα του σκύλου σου στη μέση τους, το τρίχωμά του στα ρούχα τους και κάθε που κουνιεται κάπως η καρέκλα τους, να ακουν και το γρύλισμά τους. Εγω ακομη, που δεν εχω σκυλί αλλά παιδί, φροντίζω να το φιμώνω, όταν χρειάζεται.
Δεν μου αρέσει καθόλου η αισθητική του άσχημου ή όποια μόδα το κάνει τάση.
Μου αρέσει να λέω αυτό που σκέφτομαι κι ακόμη περισσότερο να λέω αυτό που σκέφτομαι, παρόλο που ξερω ότι αυτό που σκέφτομαι, δεν λέγεται.
Μου αρέσει και δεν μου αρέσει ταυτόχρονα, όταν αυτό που δεν λέω, έχει μοναδικό κριτήριο να μην στενοχωρήσει αυτόν που θα το ακούσει. Από τη μια είναι καθυσηχαστικό να έχεις την εγνοια των άλλων, από την άλλη κάπως περιορίζει.
Μου αρέσει όταν κάποιες μέρες νιωθω πιο από κάποιες άλλες. Αλλα τα «πιο» με θετικό πρόσημο: Πιο κεφάτη, πιο έξυπνη, πιο καλή κλπ.
Μου αρέσει να πειραζω πολύ αυτούς που συμπαθω κι αγαπώ πολύ. Με κάθε τρόπο.