@Τσίου δεν φανταζεσαι πόσο μα πόσο συμφωνω με αυτα που λες.Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση για όσους χειραγωγουν μάρτυρες και μαγειρεύουν διάφορα, για να πιάσουν όποιον να ναι, ώστε να κλείσει η υπόθεση και να έχουν πολλές "νίκες" στην καριέρα τους. Καλύτερα να μην πιαστεί ποτέ ο ένοχος ενός εγκλήματος, παρά να μπει φυλακή ένας αθώος.
Αυτό πια με τα κυριλε πιάτα... Θυμαμαι παιδί την πιο περίοπτη θέση του σαλονιου καταλάμβανε το σύνθετο με τις βιτρινες που ειχε μέσα το σερβιτσιο "το καλό" με τα κρυσταλλινα ποτηρια, σαλατιερες και ενα σωρο λογης γυαλικά. Το οποιο "καλό" σερβιτσιο ερχονταν Χριστουγεννα, γιορτες, γενεθλια κ.λ. που καναμε γιορτινα τραπεζια αλλά δεν έβγαινε και ποτέ. Αναθεμα και αν εφαγα ποτέ σε αυτά τα πιατα. Μαλλον η μανα μου περιμενε μηπως μας επισκεφθει κανας βασιλιας για να τα βγαλει.Δεν μου αρέσουν τα κυριλέ πιάτα προίκας..
Για τον Σφακιανάκη μόνο, επειδή τον γνωρίζω και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, είναι απόστρατος της ΕΛΑΣ με βαθμό υποστράτηγου και υπήρξε προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από ΗΥ ξέρει. Κι από καλό φαγητό.Μου αρεσει που ειδικοι ιντερνετ, πληροφορικης και κυβερνοασφαλειας που βγαινουν καθε τοσο στην τηλεοραση (Σφακιανακης, Κελλυ Ιωαννου, Νικος Βασιλακος κλπ) ως δια μαγειας εχουν γνωση και αποψη επι παντος επιστητου, ιντερνετ, πληροφορικης, σοσιαλ μιντια, εγκληματολογιας, κοινωνιολογιας, παιδειας, διαπαιδαγωγησης, ψυχολογιας, παιζει και επιδημιολογιας.
Οταν μεγαλωσω θελω να γινω ειδικος κυβερνοασφαλειας
Νομίζω ότι στα 20 χρόνια που έχει προσδόκιμο ζωής ένα καλοζωισμένο γατί, έχει πιθανότητα να το αφομοιώσει.Το κακο ειναι οτι το ενα μωρο θα λεγεται Kapapalinalahilahiokapuaʻakiahalamaikalaniokapupukeaikalāmalie
Εντάξει, δεν θα έχει κάποιο πιο εύκολο χαϊδευτικό; π.χ. KapapalinalahilahiokapuaʻΤο κακο ειναι οτι το ενα μωρο θα λεγεται Kapapalinalahilahiokapuaʻakiahalamaikalaniokapupukeaikalāmalie