Έλλη Μ
Συντονιστής
@Νικόλας Δε Κιντ για πάτα λίγο εδώ που θελω να δεις κάτι.
Last edited:

Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος!!![]()
Γμτ, δεν παιζει.Α! και εγώ που νόμιζα ότι ήτο κάτι ιδιωτικό! Ούτε ο αποδέκτης του το βλέπει, τελικά.

Βρε Κρίτων, η γενιά της Έλλης δεν έχει επαφή με την τεχνολογία. Δείξε κατανόηση.Α! και εγώ που νόμιζα ότι ήτο κάτι ιδιωτικό! Ούτε ο αποδέκτης του το βλέπει, τελικά.

. Υπονοείς ότι ως kid αλλάζει δόντια;Μου αρεσει πολύ που ο Νικόλας τα λέει όλα έξω απο τα δόντια (όσα του εχουν απομεινει, δηλαδή)
Χαχαχαχα, δόντια και δέρμα.Υπονοείς ότι ως kid αλλάζει δόντια;
Μου αρέσει ως λίγο μεγαλύτερός σας ηλικιακά, να βλέπω να "τσακώνεστε" για τα γηρατειά σας.

Καθρεφτάκι!!Και τελος πάντων, αυτος το ξεκινησε! (πολύ ωριμη αντιδραση)

)
. Μετά τρωςΈλα στην ευλογία του να μην έχεις τηλεόραση.Μου αρεσει που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησε να τελειωσει το ρημαδο-σουρβαιβορ![]()
δεν θα αναφέρω καν την κυράτσα που βαρουσε τον σκύλο της για 200 μέτρα (βήμα και σφαλιάρα) και κατέβασα τζάμι αυτοκινήτου, και μετά στο ανέβασμα ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον Τσίου που με είδε έτσι (ας ερχόταν στα δικαστήρια κι αυτός, όταν είχα πάει σε υπόθεση κακοποίησης, να έπαιρνε μια γεύση). Θα πω για τον άρχοντα με το Λαμπραντόρ, που είχα σακουλευτει ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά καθόμουν εκεί και τον άκουγα με υπομονή, όσο στο κεφάλι μου τραγουδούσε η Μοσχολιου άνθρωποι μονάχοι. Σε κάποια φάση του λέω, έχω κι εγώ Λαμπραντόρ. Λαμπραντόρ με πιτμπουλ. Σε παρακαλω, μην γινεσαι προκλητικος.Δεν μ'αρέσει (καθόλου!) που έχει καθυστέρηση η πτήση![]()