το τμήμα ηθών το ακούω όσο κάνω δουλειές (τις προάλλες, ενώ ακουγόταν το smells like teen spirit, έπιασα ατάκα ηθοποιού που μιλούσε στο τηλέφωνο : "βάλε mtv, έχει νιρβάνα", και με χτύπησε δυνατά η 90ιλα).
Τιθεται τετοιο θεμα;Δε μου αρέσουν οι συζητήσεις "αν θα είναι τα Φιλαράκια στο Νετφλιξ ή αν θα βγουν".
+1Καταλαβαινω οτι η βασιλικη οικογενεια αποτελει βιομηχανία θεάματος, αλλά αυτη η βιομηχανία προέρχεται απο και απευθύνεται στην αγγλόσφαιρα, δεν υπαρχει λογος να πιθηκιζουμε εμεις ωσαν αγγλική αποικία. Αλλιως να ασχοληθουμε και με τα σκανδαλα του Παλατιού της Ισπανίας
Ηρεμούν ποτέ αυτοί;Μου αρέσει ότι σε 15 μέρες θα μπει ο Οκτώβριος και θα ηρεμήσουν κάπως οι "Ελληνίδες μανούλες" και οι "Έλληνες - υποδείγματα εργοδοτών και εργαζομένων"

Τον Ντίκενς, τον Σαιξπηρ, τους Deep Purple, τη Λίβερπουλ, το Γουίμπλετον, τον Όργουελ, τον Χάξλευ κλπ κλπ!Εντάξει, ίσως κάποιος να την συνδυάζει λόγου χάρη στο μυαλό του με τους Beatles.

Εχεις λυσσαξει καθε Σεπτέμβριο το ιδιο τροπάριοΔεν μου αρέσει ο Σεπτέμβριος (μια χαρά μήνας είναι - το αμόκ που παθαίνουν όλοι το Σεπτέμβριο δεν μου αρέσει).

Δεν ξερω για παντου, υποθετω θα ειναι στην αγγλοσφαιρα και σε πρωην αποικιες οπως ισως Ινδια; Τωρα δεν μπορω να φανταστω την τηλεόραση στη Γαλλία ή την Ισπανια να ενδιαφερεται τοσο πολυ για το αν η Μεγακν και η Κεϊτ κοιτάχτηκαν ή τι παγωτό έφαγε η μικρη ΛιλιμπεθΠάντως η βασιλική οικογένεια είναι trend παντού πιστεύω, δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο του έντονου ενδιαφέροντος.
δεν εχω υποψη μου για καλλιτεχνες και δημοσιογραφους που το αναπαραγουν. Εγω παντως το θεωρω σημειο των καιρών. Θα υπηρχε πολυ πριν, για πολλα αλλα πολιτικα προσωπα, αν ειχαμε εκχυδαϊστεί και σοσιαλμιντιωθεί νωρίτερα. Το "κακό" ειναι, οτι ενω το συνθημα προσπαθει να γίνει βάιραλ χάρη στη χυδαιότητάς του, ακριβώς λόγω αυτής δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο δημόσιο διάλογο, σε τηλεόραση κι άλλα μέσα, παραμένοντας έτσι στο περιθώριοΔεν μου αρέσει το αισχρό σύνθημα κατά πολιτικού προσώπου, το οποίο αναπαράγεται από υποτίθεται "σοβαρούς" καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.
Μου θυμίζει ένα αρχαίο ανέκδοτο: Γιατί οι Πόντιοι γράφουν "American" στο αυτοκίνητό τους; Επειδή οι αμερικάνοι στα δικά τους γράφουν Pontiac.δεν μου αρέσει που η σημαία του "Ηνωμένου Βασιλείου" (the union jack) φοριέται από... μη Βρετανούς. Τις προάλλες ήμουν σε ένα κατάστημα με ηλ. είδη, κι είχε ένα ψυγείο με την βρετανική σημαία. Ή βλέπεις κάποιος π.χ. Έλληνας, να φοράει ένα τισερτ με την βρετανική σημαία.
Αυτό σκεφτόμουν για το Λιζάκι.+1
Κι όπως το έθεσε κάποιος, πολύ πετυχημένα:
![]()
Στην Ισπανία είναι πρώτη μούρη στα κουτσομπολιστικα οι βασιλιάδες, αν και περισσότερο οι δικοί τους. Για την τηλεόραση δεν ξέρω.Δεν ξερω για παντου, υποθετω θα ειναι στην αγγλοσφαιρα και σε πρωην αποικιες οπως ισως Ινδια; Τωρα δεν μπορω να φανταστω την τηλεόραση στη Γαλλία ή την Ισπανια να ενδιαφερεται τοσο πολυ για το αν η Μεγακν και η Κεϊτ κοιτάχτηκαν ή τι παγωτό έφαγε η μικρη Λιλιμπεθ
Τα βλεπεις; Εγω, απο την αναποδη, που θυμάμαι απιθανα πραγματα ωρες ωρες, πραγματα που ουτε θελω να θυμαμαι ουτε κεφι μου κανει να τα θυμαμαι, ουτε δουλειά μου ειναι να τα θυμαμαι, σχεδόν σε ζηλευω.@Έλλη Μ το θέμα μάλλον το έχω εγώ - για τον γιατρό μου. Ξεχνώ, δεν λυσσάω.

Αναφερεστε σε κατι συγκεκριμενο ή γενικοτερα μιλωντας;δεν εχω υποψη μου για καλλιτεχνες και δημοσιογραφους που το αναπαραγουν. ...
...
Το "κακό" ειναι, οτι ενω το συνθημα προσπαθει να γίνει βάιραλ χάρη στη χυδαιότητάς του, ακριβώς λόγω αυτής δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο δημόσιο διάλογο, σε τηλεόραση κι άλλα μέσα, παραμένοντας έτσι στο περιθώριο