Νομιζω το σκληρος σκετο χωρις τα εισαγωγικα οπως το καταλαβα εγω τουλαχιστον ειναι αυτο που λεμε σκληρος επειδη απλως καποιος θελει να ειναι ετσι ενω με τα εισαγωγικα χρειαζεται να ειναι σκληρος για καποιο ειδικο λογο ανα περιπτωσηΝομιζω οτι τα εισαγωγικά που πλαισιώνουν το επιθετο, κι αυτα εχουν απλως τον χαρακτήρα γαρνιτουρας ή διακόσμησης.
Δεν ξέρω.
Δεν ξερω, τωρα με βραχυκύκλωσες με τις προθεσεις. Νομιζω οτι κι αυτες δικαιολογία ειναι. Μμμ.(λες να ανοίξουμε κάνα νήμα να το αμπελοφιλοσοφήσουμε κι άλλο; )
Δικαίωμα...(ξερεις πόκα, ε;)Νομιζω το σκληρος σκετο χωρις τα εισαγωγικα οπως το καταλαβα εγω τουλαχιστον ειναι αυτο που λεμε σκληρος επειδη απλως καποιος θελει να ειναι ετσι ενω με τα εισαγωγικα χρειαζεται να ειναι σκληρος για καποιο ειδικο λογο ανα περιπτωση
Δεν είχα τέτοια πρόθεση πάντως.. (άνοιξέ το το τιμημένο ).Δεν ξερω, τωρα με βραχυκύκλωσες με τις προθεσεις.
Δεν είχα τέτοια πρόθεση πάντως..
Χαχαχαχα, γελάω δυνατα. Καλό.(άνοιξέ το το τιμημένο ).
Δεν ξερω τι ειναι αυτο το ποκα αν και ακουστα το εχω (ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ γνωστο του τυπου μα καλα δεν ξερει ποκα) αλλα περιμενω να μαθω αρκετα απο αυτην την λεσχη (no joke)Δικαίωμα...(ξερεις πόκα, ε;)
(δηλαδή, με βραχυκύκλωσες κι εσυ, δεν ηθελα και πολύ)
Αν ειναι καλοπροαιρετη θα σε βοηθησει να βγειςΑν μπεις δεν βγαίνεις. Μένεις για πάντα εκεί εγκλωβισμένος;
Γελάω γιατί παθαίνω το ίδιο από την ανάποδη. Επειδή δεν καταλαβαίνω αυτά που μου εξηγούν, οι άλλοι καταλήγουν να λένε "Τέλος πάντων", και εγώ είμαι σε φάση: Δεν φταίει κανένας άλλος, εγώ φταίω που ενδιαφέρομαι να μάθω για τις κουταμάρες σου,Μου αρέσει οταν με ρωτανε κατι, δεν με καταλαβαινουν αυτα που τους εξηγω, ή τα βρίσκουν παράξενα, λενε "τέλος πάντων..." και αλλάζουν θέμα