Μου αρέσει πολύ η τελευταία σκηνη του Fight Club. Kαπως έτσι ειναι κι η ιδανική εικόνα του έρωτα που έχω φτιάξει στο μυαλό μου. Δύο, να αντικρύζουν το chaos του κόσμου, κρατώντας χ-χ ο ενας την άλλη, μέσα στις αντιφάσεις τους, παντελως αδιαφοροι για τα υπόλοιπα. Και να πορεύονται.
Δεν μου αρεσει η χρηση gps όποτε χρειαζεται να προσανατολιστώ σε μια ξενη πόλη. Προτιμώ την αναλογικότητα του παραδοσιακού χαρτη κι οδηγου, σαν τον Τζόη κι εγω, στα φιλαράκια, να πετάω κατω τον χαρτη και να πατώ επάνω του για να οδηγηθω.
Μου αρέσει να ζω με την ανυπαρξια των social media. Moυ ταιριαζει η ελλειψη βλακωδους πληροφόρησης, έπαρσης, δηθενεγωτισμου, φιλαυτίας και επιδειξης ό,τι επιδεικνυει ο καθεις, διανθισμενης μετα κουλτουρας, εξωφυλλων, εσωφύλλων κλπ. Παντα πιστευα οτι το ευκολότερο πραγμα που μπορει να εχει καποιος, ακοπα, ειναι το σαικξς, αρκει να βγει απο το σπιτι του, διεκδικώντας το δια ζωσης κι οχι μεσω ενος αβαταρ και μπουρδοκολακειας.
Μου αρεσει ο στιχος του Σαββόπουλου "η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει τη δική σου μελαγχολία", γιατι περιέχει μια δυσπεπτη αλήθεια, αλλά αληθεια αληθινη.