Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Έλλη Μ

Συντονιστής
Κι ενσυναισθησης.
Και ποσο χειριστικοι γινονται οι άνθρωποι, χρησιμοποιωντας καθε μεσο. Απο τα social μεχρι τα παιδια τους

Και σου λεω τοσα χρονια, πάμε να κατοικήσουμε αλλον πλανήτη, δεν μ ακους! (Ντόινγκ!)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρέσουν τα σχόλια στα σόσιαλ μύδια.

Δηλ. τί δεν μου αρέσουν. Με απογοητεύουν.

Από όποια μεριά κι αν έρχονται, αριστερά, δεξιά ή αριστεροδέξια, είναι σε μια τόσο άσχημη γλώσσα, κι ενώ μεμονωμένα δείχνουν έπαρση, άγνοια, βλακεία και φθόνο, στο σύνολό τους δείχνουν έλλειψη παιδείας και μια πολιτισμική κατάπτωση.

Είτε για την πολιτική, είτε για τον ουρανοξύστη που χτίζεται τώρα στην Αθήνα.

:φέισπαλμ:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε 😁

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Θυμάμαι πως η μάνα μου τον άπλωνε κυριολεκτικά, παλιότερα. :))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσει που σχεδον ολα στο ιντερνετ αφορουν τη μοδα και την ευεξια.

Τι εννοω?? Ανεβαζω στο γκουγκλ μια φωτογραφια για ναμου δωσει πληροφοριες για το μερος η να μου πει απο ποια ταινια/σειρα ειναι, και κανει κροπ στα ρουχα των ατομων για να μου πει τι φορανε και που μπορω να τα αγορασω. Δηλαδη, προφανως προσαρμοσμενο στο 99% των αλλων χρηστων και ινφλουενσερς, προκαταλαμβανει οτι ειμαι αγοραστης/αγοραστρια και χρησιμοπποιω την τεχνολογια για τη μοδα. Αναγκαζομαι καμια φορα να κανω κροπ η να καλυψω τα ατομα για να επικεντρωθει στο τοπιο/σκηνικο

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσουν οι γρηγορες συνταγες τυπου "μουσακας εξπρες με 3 υλικα", "τουρτα σοκολατα με 2 υλικα" κλπ. Δεν υφισταται "συνταγη" με 2 η 3 υλικα. Στην τελικη τρωμε και γιαουρτι με μελι

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρέσει καθόλου που πολλοί πολιτικοί, συνδικαλιστές, κομματικοποιημένοι φοιτητές κτλ. άλλο τους ρωτάς κι άλλο απαντάνε, όταν δεν τους συμφέρει η ερώτηση.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει που βρισκω τυχαιες φωτο απο το ινστα απο μαγευτικα μερη, τα ανεβαζω στο google images και επι το πλειστον ταυτοποιει το μερος. Οχι οτι προκειται να παω εκει, αλλα λεμε, ειναι μια ικανοποιηση να ξερεις πως λεγεται το καθε μερος και οτι υπαρχει 1% πιθανοτητα να πας καποτε (αν δεν ηξερα καν πως λεγεται, θα παρεμενε 0%).

Δεν μου αρεσει που αποσυρθηκε ο Πολακης απο υποψηφιος για την προεδρια του Συριζα. Δεν ειμαι Συριζα, ουτε υποστηριζω τον Πολακη, αλλα θα πηγαινα να ψηφισω υπερ του, ετσι για να βγει και να γινεται χαμουλης. Θα πεις "φανταζεσαι καποιον σαν τον Πολακη για προεδρο κομματος;" και θα πω "οχι!" αλλα αυτο ειναι το θεμα! Θα ηταν ενδιαφερον πειραμα!

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσει που πλεον ο κοσμος γιορταζει τα γενεθλια του ως εξης: ολοι ανεβαζουν σε στορυ φωτο με την αφεντια τους και τον/την εορταζοντα/ουσα με ευχες, κατοπιν ο/η εορταζων/ουσα κανει ρεποστ στα στορυ του τις φωτο αυτες για να ευχαριστησουν τους κολλητους τους. Κατοπιν ολοι ποσταρουν σε στορυ βιντεο απο το παρτυ, ο καθενας απο το δικο του κινητο, κατοπιν ο/η εορταζων/ουσα κανει ρεποστ τα στοριζ των κολλητων τους και τα ανεβαζει στο δικο του/της στορυ. Ενιοτε αυτο διαχεεται στα στοριζ των επομενων 2-3 ημερων

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εντελως συμπτωματικα, αφου εγραψα αυτο, η κοπελα που χορευουμε μαζι ειπε οτι συντομα ειναι τα γενεθλια της, και οτι θα κανει παρτυ στην αιθουσα.

Της λεω "Αχχχ... παει πολυς καιρος απο τοτε που πηγα τελευταια φορα σε παρτυ γενεθλιων" 🧙‍♂️
"BTW, λεει, οντως μου φαινεται οτι ο κοσμος δεν κανει πλεον παρτυ 🤷‍♀️".
Εγω: "Ουάτ??? 😲 καλα, δεν εχεις ινσταγκραμ να δεις τι γινεται????"

(ο κοσμος εκπροκτώνεται στα παρτυ, απλα εμεις ζουμε σε εναλλακτικο συμπαν)

Δεν μ΄αρέσει (καλύτερα: με εξοργίζει) που πωλητής του μεταμπούκ έχει γνωστό βιβλίο του Stephen King, το οποίο ετοιμάζομαι να αγοράσω, αλλά διαπιστώνω ότι δεν προσφέρει τα μεταφορικά. Όταν πας να δώσεις τριψήφιο ποσό, θα κολλήσεις στο 1.90, θα ρωτήσει κανείς. Ναι, θα κολλήσω, επειδή είναι :οργή: κι επειδή άλλοι πωλητές προσφέρουν τα μεταφορικά με πολύ, πάρα πολύ χαμηλότερο ποσό αγορών.

Προβλήματα που΄χει ο κόσμος...και μετά αναρωτιέμαι γιατί μου βγαίνει τ΄όνομα...

Αν και γενικά δεν δανείζω βιβλία, ειδικά αυτά που αγαπάω, σε έναν πολύ πολύ αγαπημένο φίλο που φιλοξενούσαμε πριν καιρό δάνεισα ένα. Μετά από λίγες μέρες έφυγε με το βιβλίο μαζί. Σε επόμενη επίσκεψη δεν αναφέρθηκε κάτι για το βιβλίο και μετά από λίγες μέρες το βρήκα στην βιβλιοθήκη μου. Το διάβασε και το επέστρεψε στην θέση του. Πόσο πολύ μου άρεσε αυτό!