Μου αρεσουν τα γαλλοβελγικα κομικς τυπου Σπιρού. Απο τα παιδικα-χιουμοριστικα μεχρι τα περιπετειώδη και πιο μεγαλίστικα. Τα διαβαζα πολυ πιο συχνα οταν ημουν μικρος (και ηταν και πιο πολυ της μοδας) αλλα οποτε ξαναπεφτουν στα χερια μου σποραδικα, νιωθω το ιδιο. Νομιζω εχουν επηρεασει αρκετα την αισθητικη και την αισθηση του χιουμορ που εχω. Τα βρισκω ισορροπημενα, χορταστικα, με ιδανικη δοση χιουμορ, περιπετειας και φαντασιας. Αν και οταν ακουμε "στρουμφάκια" φανταζομαστε αυτοκολητα, σχολικά αξεσουάρ και είδη μπεμπέ, πιστευω οτι ενας ενηλικας ανετα θα φχαριστηθεί μια αυθεντικη ιστορια του Πεγιό και του Ντελπόγτ.
Για να ειμαι ειλικρινης, εχω διαβασει ελαχιστα Ιζνογκουντ και δεν τον συμπαθησα ιδιαιτερα και δεν εχει τυχει να του ξαναδωσω ευκαιρια
Για να ειμαι ειλικρινης, εχω διαβασει ελαχιστα Ιζνογκουντ και δεν τον συμπαθησα ιδιαιτερα και δεν εχει τυχει να του ξαναδωσω ευκαιρια
Last edited:

ενώ σ'ολόκληρη την παιδική μου ηλικία ήθελα να αποδωθεί δικαιοσύνη και να δω το μπιπ-μπιπ στη σούβλα;
Διαβάζοντας το έχω στο μυαλό μου την φωνή της μεταγλώττισης που έπαιζε στα dvd και κάποιες ατάκες όπως το ‘Ωωω καλέ μου Ιζνογκουντ’ που συνοδεύονται από την αφέλεια του χαλίφη να ξαπλώνει στο μεγάλο κρεβάτι με τα άπειρα μαξιλάρια είναι τέλειες.
!!!