Άτοπο, τις εμπειρίες μου λέω. Προφανώς, έχεις τις δικές σου.
Εξαιρετικά σπάνια έχω τύχει να οδηγεί γριούλα και πάλι μόνο εντός της πόλης. Γεράκους τυχαίνω με σχετική συχνότητα καί στη πόλη καί στον αυτοκινητόδρομο. Γριούλα να οδηγεί και να κλείνει την αριστερή λωρίδα δεν έχω δει ποτέ.
Επίσης, όταν ένα αμάξι μπροστά μου έχει "περίεργη" συμπεριφορά (π.χ. πάει πιο σιγά από ό,τι θα έπρεπε, κολλώντας την κίνηση, πάει στην μέση του δρόμου ακριβώς πάνω από την γραμμή όταν στην άκρη έχει γκρεμό, πατάει γραμμή κι επανέρχεται κάθε τόσο κτλ. κτλ.) είναι σχεδόν αποκλειστικά, και πάλι, γεράκος, γυναίκα ή τύπος με κινητό.
Από άντρες θα δεις κακή οδηγιστική συμπεριφορά άλλου τύπου: "μαγκιές", νεύρα και βρισιές κτλ.
Από εκεί και πέρα, έχω φίλη που είναι καταπληκτική οδηγός από όλες τις απόψεις, πολύ πιο πάνω από τον γενικό μέσο όρο (σε δεξιότητα, εμπειρία, οδηγιστική κατάρτηση, συμπεριφορά κτλ.)
Κόρτο: δεν νομίζω πως όταν η σκάλα είναι φίσκα έχει κανείς την απέτηση να καβαλήσουν οι άνθρωποι δεξιά κι αριστερά την πλαστική λωρίδα! Το θέμα είναι σε μια σκάλα που έχει χώρο γιατί να κόψεις αυτόν που βιάζεται.