Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Δε μου αρέσουν οι οθόνες σε μαγαζιά, ιδίως όταν βλέπεις στη σειρά μαγαζιά με μια πράσινη οθόνη όπου μοιάζει κάνεις να μην ενοχλείται με αυτό ενώ εμένα μου φαίνεται παράλογο.

Μου αρέσει η καθαρότητα των χεριών μετά το θαλασσινό μπάνιο, η λευκότητα των νυχιών, τα βρίσκω στα πιο όμορφά τους

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρέσει όταν προσπαθούν να με πείσουν ότι η απόφασή μου να παραμείνω μαγκούφα είναι λάθος.

Μπορω να φανταστώ πως είναι ενοχλητικό. Εντωμεταξύ στα ματια μου ήταν παντα σαν κάποιος να ξεγελαστηκε, να παγιδεύτηκε σε μια συμβατικη και δεσμια ζωη και τωρα θέλει να τραβήξει κι αλλους στο λαθος το για να μοιαζει λιγότερο κακη η επιλογη του. :Ρ

Πολυ ενοχλητικο αυτο που αναφερθηκε, η ανυπερβλητη διορατικοτητα ενος ασχετου στην υπαρξη σου πως σε καποια χρονια θα αλλαξεις κατα την αντιληψη του. Μου το εχουν πει για τον πατσα ή καποιο αλλο παρομοια αδιαφορα αηδιαστικο κρεατικο πιατο. Εντωμεταξύ αν αλλαζει κατι μεσα στα χρονια ειναι που προστιθενται στην λιστα κρεατα που μου προκαλουν αποστροφη.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει και μενα η κανελα, σε διάφορα.

Δεν μου αρέσει να ακούω τις συζητησεις μιας διπλανης παρεας οταν είμαι μονος π.χ. στο τρενο ή οπως τώρα στην παραλία. Νομιζω πως έχω το αντίθετο απο αυτην την παθολογικη περιέργεια που εχουν πολλοι: εχω μια παθολογικη αδιαφορία. Κι αδιαφορω πια και να την κρυψω, καθώς μεγαλώνω.

@Ιαβερης, τελικά το σοκάρισμα είναι αποτελεσματικό, αλλά ειλικρινά βαριέμαι εξηγήσεις και απολογίες, κάποιοι δεν διστάζουν να βγάλουν και βιαστικά συμπεράσματα, πχ δεν σου αρέσουν τα παιδιά, που είναι τόσο λάθος για μένα, μου έρχεται να γελάσω.
@Πεταλούδα :χαχα:
Αν έβαζαν λίγο το μυαλό να δουλέψει, θα σταματούσαν να κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, υπάρχουν και άτεκνοι που δεν το επέλεξαν. Εμένα άντε να με νευριάσουν. Οι άλλοι που έχουν λιώσει από το μαράζι, τι φταίνε από την μία έρχονται σε δύσκολη θέση (να πουν τι; να πουν δεν έτυχε; να βγάλουν το ιατρικό ιστορικό; να πουν ψέματα ότι δεν ήθελαν;) από την άλλη να χαλάει η μέρα τους;
@Φαροφύλακας , ναι ρε συ! η κρυσταλλική μπάλα τους λείπει, τρομάρα τους. Ακόμη και για το κατσίκι που δεν μου αρέσει, πάλι θα πεταχτεί κάποιος να πει ότι δεν ξέρω τι χάνω.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Το αστειο ειναι πως αν για καποιον λογο στρωνωσουν να φας π.χ κατσικι για "να δεις τι χανεις" κι εσυ αηδιαζες, επειτα θα σου λεγαν "δεν ξερεις να τρως".

Για μενα ο εφιαλτης ειναι βραστη γίδα.

Ναι, ο καθένας έχει τα γούστα του δεν αντιλέγω αλλά πραγματικά δε χάνετε τίποτα να ξαναδοκιμάσετε κατσικάκι ή γίδα βραστή ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ να δώσετε μια τελευταία ευκαιρία στον εαυτό σας γιατί πραγματικά μπορεί τελικά να σας αρέσει και δεν το έχετε ακόμα ανακαλύψει, αξίζει μια ακόμα δοκιμή, μια τελευταιότατη, δοκιμάστε και φτύστε το στην τελική.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Μα καλη μου Αννετουσκα, εχουμε δοκιμασει απο ολα καποιοι απο εμας και γι αυτο και ξερουμε τι μας αρεσει. Γιατι να προτιμησω να βαλω στο στομα μου κατι που θα φτυσω απο αηδια, απο κατι που θα μου αρεσει και θα το καταπιω με απολαυση;

Last edited:
Προφανώς και αστειεύομαι με τα παραπάνω, είπα να το τραβήξω λίγο, στο πνεύμα των κατα-πιεστών/πρηχτών. Φυσικά και ο καθένας ξέρει καλύτερα τι του αρέσει και τι όχι. Οτιδήποτε είναι προς την ελεύθερη βούληση, είμαι ρητά υπέρ (εντάξει εκτός από ακραιότητες πχ φασίστες και τα σχετικά).

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Διχαζομουν για αν εκανες χιουμορ ή οχι. Με τους ανθρώπους έχει τρομάξει το μάτι μου.

Πολύ λογικό ειδικά μεταξύ ανθρώπων που δε γνωρίζονται καθόλου. Πού θα πάει όμως, θα γνωριστούμε καλύτερα τσούκου τσούκου εδώ μέσα :)

Δε μου αρέσει κι εμένα καθόλου το κατσίκι, ουτε το αρνί. Στο μόνο που αλλαξα γνώμη μεγαλώνοντας είναι στο κρεμμυδι. Πλέον μου αρέσει πολυ ενώ παλιοτερα δεν το έτρωγα κι αυτό ξεκίνησε από περυσι. Έφαγα μια -πραγματικα- υπέροχη κρεμμυδοσουπα στο Παρίσι κι από εκεί και περα σκάλωσα. Πλέον το τρωω με πολλή όρεξη.

Το αστειο ειναι πως αν για καποιον λογο στρωνωσουν να φας π.χ κατσικι για "να δεις τι χανεις" κι εσυ αηδιαζες, επειτα θα σου λεγαν "δεν ξερεις να τρως".
Έχει γίνει!:μουάχαχα:
Το κατσίκι μου βρωμάει τόσο πολύ, που Χριστούγεννα και Πάσχα, μπαίνω στην πολυκατοικία με κλειστή μύτη. Με βραστή γίδα δεν έχω έρθει σε επαφή, αλλά μπορώ άνετα να φανταστώ ?
Όλα αυτά μου βρωμάνε, τον παστουρμά όμως τον τσακίζω, είναι λόγος για να μη βγω έξω 3 ημέρες και λιποθυμήσουν όλοι.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει το κινημα tavernwave. Μου ειχαν παρουσιαστει μερικα βιντεακια πριν καμποσο καιρο, οταν αρχιζε να γινεται fad, αλλα χωρις να ξερω οτι προκειται να εξελιχτει σε ιντερνετικο φαινομενο. Απο τα ελαχιστα ιντερνετικα φαινομενα που επιασα στην αρχη τους, και που μου αρεσουν (και δεν ειναι ανεγκεφαλος τικ-τοκισμος οπως το υπολοιπο 99%)

Να αναφερω οτι στην ηρωικη εποχη της εφηβειας ειχα ενα κολλημα με τη ψευδομεσαιωνικη μουσικη, ο,τι μπορουσα να πιασω απο ταινιες (πατα λινκ) και βιντεογκειμσμσμς

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δε θυμαμαι την τυμολογια, αλλα φαντ θα πει ταση, μοδα της εποχης. Πχ η χρηση του τικ-τοκ απο τη νεολαια αποτελει φαντ της εποχης.