Χμ, κοίτα. Άσχημη δε θα την έλεγα σε καμία περίπτωση. Αλλά ούτε και ουαο. Το inception ηταν μεν μπερδεμένο αλλά με λίγο συζήτηση από εδώ κι από εκεί την ώρα που το έβλεπες, κάτι έκανες. Το ΤΕΝΕΤ, από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ρωτάω το πώς και το γιατί κι απλά την έβλεπα χωρίς να ζητάω πολλά πολλά. Αυτό βέβαια, δε μ' αρέσει στις ταινίες, θέλω να με κάνουν να συζητώ. Άσε που κι από ερμηνεία, πιο πολύ με τράβηξε ο πατινσον, παρά ο πρωταγωνιστής. Δεν ξέρω, με διχασε. Θα έλεγα ότι θα ηταν καλύτερα να τη δω σπίτι και να πάταω καμία παύση πού και πού, παρά στο σινεμά.Το Tenet μάλλον είναι η μοναδική ταινία του Νόλαν που δεν με τραβάει καθόλου να την δω. Άξιζε τον χρόνο τουλάχιστον, Βάγγυ;
Αυτο είναι αλήθεια. Πριν μερικά χρόνια νόμιζα πως όσοι έπιναν τον καφέ τους σκέτο, και δεν ήταν διαβητικοί, ήταν ψυχοπαθείς (είπε το άτομο που αν δεν είναι παγωμένη η θάλασσα δεν βουτάει). Ένα πρωί, όμως, το τεμπελικο αγγελάκι στον ώμο μου χασμουρηθηκε και ειπε: Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε μέρα; άνοιξε συρτάρι, βγαλε κουτάλι, άνοιξε βάζο, βάλε κουτάλι, βγάλε κουτάλι, κλείσε βάζο, ρίξε ζάχαρη κι ανακατεψε;κι έναν κόκκο ζάχαρης να ρίξεις μεσα, πέρα από την πλάκα, ο καφές δεν πίνεται.
Μου θύμησες του Ψαθά το Η τσάντα και το τσαντάκι: "ανοίγει την μεγάλη τσάντα, βγάζει το μικρό τσαντάκι, κλείνει την μεγάλη τσάντα, ανοίγει το μικρό τσαντάκι, βγάζει τα λεφτά.." Το κάνω εικόνα και μπορώ να το πω σαν γλωσσοδέτη :pάνοιξε συρτάρι, βγαλε κουτάλι, άνοιξε βάζο, βάλε κουτάλι, βγάλε κουτάλι, κλείσε βάζο, ρίξε ζάχαρη κι ανακατεψε;
Άρα είναι ακριβώς όπως το φαντάζομαι.Χμ, κοίτα. Άσχημη δε θα την έλεγα σε καμία περίπτωση. Αλλά ούτε και ουαο. Το inception ηταν μεν μπερδεμένο αλλά με λίγο συζήτηση από εδώ κι από εκεί την ώρα που το έβλεπες, κάτι έκανες. Το ΤΕΝΕΤ, από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να ρωτάω το πώς και το γιατί κι απλά την έβλεπα χωρίς να ζητάω πολλά πολλά. Αυτό βέβαια, δε μ' αρέσει στις ταινίες, θέλω να με κάνουν να συζητώ. Άσε που κι από ερμηνεία, πιο πολύ με τράβηξε ο πατινσον, παρά ο πρωταγωνιστής. Δεν ξέρω, με διχασε. Θα έλεγα ότι θα ηταν καλύτερα να τη δω σπίτι και να πάταω καμία παύση πού και πού, παρά στο σινεμά.
Αυτο είναι σούπερ δύναμη για μέναΚαι το ωραίο είναι ότι δεν μου λείπουν καθόλου!
Αν ήμουν Ινδιάνα θα με ονόμαζαν Μπερδεμένη Τυρόπιτα!Εννοώ αυτές:
Πω πω...βιβλιάρα φαίνεται πάντως!!Αυτά του στυλ: Σε-μια-μερα-εχασε-τη-μάνα-της-τη-γιαγιά-της-το-σπίτι-της-την-παρθενιά-της-τον-πατερα-της-το-γατί-της-έκαψε-το-παστίτσιο-κι-έσπασε-το-μοναδικό-ποτήρι-της-και-κλαίει-τώρα-κλάψε-κι-εσύ-γιατί-δεν-κλαις;-α!-έτσι-είσαι-τώρα-θα-της-πεθάνει-και-ο-μοναδικός-της-αδερφός-η-καλυτερη-της-φίλη-θα-πάει-φυλακή-θα-σπάσει-το-πόδι-της-και-δεν-θα-μπορεί-να-ταίσει-τα-ζώα-οπότε-θα-της-πεθάνουν-και-οι-κότες-της-πάλι-δεν-κλαίς;-τώρα-όμως-που-θα-της-κάνουν-μάγια-να-μην-μπορεί-να-της-πετύχει-η-σταυροβελονιά-για-να-τελειώσει-την-προίκα-της;-ε!-τι-λες;-θα-κλάψεις-τώρα;
Μίλησε τώρα ο τετράπαχος που κάποτε, στην παλιά ζωή του αμάρτανε με τη ζάχαρηκι εγώ έχω κόψει όσο μπορώ τη ζάχαρη τους τελευταίους 2 μήνες, τουλάχιστον όσο έχει να κάνει με σοκολάτες, αναψυκτικά και τα σχετικά, αλλά τον καφέ χωρίς αυτήν δεν μπορώ να τον πιω. Αν δεν κολλάνε τα χείλη μου από τη ζάχαρη είναι σαν να μην έχω πιει καφέ.
Πράγματι, όμως! Μια φορά που είχα πάει ταξίδι με τα παιδιά μου, ζήτησαν να τα κεράσω Σταρμπακς. Αν και από προσωπική αρχή δεν τους γουστάρω, εκείνη την ώρα για λόγους άσχετους υποχώρησα. Κάπως κατέληξα με μια σιροπιαστή αηδία που με αναγούλιασε, ενώ ούτε καν τα παιδιά δεν μπόρεσαν να τα τελειώσουν τα δικά τους (κι ας ένιωθαν άσχημα που με έβαλαν να ξοδέψω μια περιουσία). Αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού - τουλάχιστον τα Σταρμπακς είναι πλέον νεκρά για μας οικογενειακώς.Για όσους πίνουμε τον καφέ μας σκέτο μια ζωή, κι έναν κόκκο ζάχαρης να ρίξεις μεσα, πέρα από την πλάκα, ο καφές δεν πίνεται.
Μίλησε τώρα ο τετράπαχος που κάποτε, στην παλιά ζωή του αμάρτανε με τη ζάχαρη
@Ιαβέρη, αυτό μου ακούγεται όπως η φράση "Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες".