Νέο μέλος στην παρέα!!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Γεια σας,

Μπήκα στην παρέα μόλις πριν από 5 μέρες και χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό! Είναι γενικά η πρώτη φορά που εγγράφομαι σε forum και μ' αρέσει που μοιράζομαι την ίδια αγάπη για κάτι μαζί με άλλους ανθρώπους!

Εχω να προτείνω και τρία βιβλία για επόμενες συναναγνώσεις:

1) Το κοιμητήριο της Πράγας του Έκο
2) Το θέατρο του Σάμπαθ του Φίλιπ Ροθ
3) Τα 100 χρόνια μοναξιάς του πρόσφατα αδικοχαμένου Μάρκες.

Αυτά προς το παρόν! :)))

Ναι, μπήκα φορτσάτη! Βλέπω ότι έχουμε κι οι δυο αγάπη στον Οσκαρ Γουάιλντ. Το ''Πορτραίτο του Ντόριαν Γκραίυ'' είναι από τα αγαπημένα μου!

Καλώς όρισες κοπελιά!

Ωραία προτάσεις αλλά αρκετά μακριά από το γούστο μου! Σίγουρα σε κάποιους θα αρέσουν!

Δράκος

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Καλώς τη! Τι γλυκό το αβατάριό σου :)
Γιατί όμως αδικοχαμένος ο Μάρκες; 87 ετών έφτασε και πήγε από φυσικά αίτια.

Καλώς τη Μεταλλαγμένη !!! Καλές αναρτήσεις κορίτσι (λόγω κατάληξης παρωνύμιου, φαντάζομαι θηλυκή ύπαρξη. Εκτός αν πρόκειται για κανένα μεταλλαγμένο τιτάνα, κύκλωπα που έγινε μικρή και αθώα παιδούλα :) ).

Καλώς τη Μεταλλαγμένη !!! Καλές αναρτήσεις κορίτσι (λόγω κατάληξης παρωνύμιου, φαντάζομαι θηλυκή ύπαρξη. Εκτός αν πρόκειται για κανένα μεταλλαγμένο τιτάνα, κύκλωπα που έγινε μικρή και αθώα παιδούλα :) ).

Για θηλυκή ύπαρξη πρόκειται, ωστόσο όχι αθώα και σίγουρα όχι παιδούλα!! Να σου πω, την ιδέα του παρωνύμιου, μου την έδωσε ένας ταξιτζής που με είχε πάρει κούρσα την ίδια μέρα, ο οποίος έβρισε έναν πεζό που πέρασε με κόκκινο λέγοντας 'Α να χαθείς, χαμένε, μεταλλαγμένε!!!'. Ίσως ήταν η πιο τέλεια βρισιά που έχω ακούσει στην ζωή μου και σε συνδυασμό με την επιτακτική επιθυμία για γρήγορη εγγραφή στο forum, οδήγησε στην δημιουργία του πιο κάφρικου παρωνυμίου της 'λέσχης του βιβλίου'!!!!

Καλώs την! Ωραίο το παρωνύμιο σου, έχει πλάκα!
Εγώ πάντωs ψήνομαι για μια συνανάγνωση του 100 χρόνια Μοναξιά. Ευκαιρία να το διαβάσω επιτέλουs!

Εχω μια απορία τεχνικής φύσης. Ανάμεσα στο αβατάριο και το παρωνύμιο εμφανίζονται κάτι λέξεις/φράσεις. Αλλάζουν μόνες τους? Εμένα μου έγραφε στην αρχή Ομορφο Νιάτο και ξαφνικά σήμερα γράφει Κοινωνός. Εχει να κάνει με την παλαιότητα του μέλους ή τον αριθμό των αναρτήσεών του ή κάτι ανάλογο?

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.