Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Άσε, @Χρυσόστομος, πιάνω τον εαυτό μου και χάνω το μυαλό μου :))))
@Δομάζ τι λες καλέ που θα πω. Να θιχτεί κανείς και να αρχίσω τα στρογγυλέματα "να, μωρέ, ξέρεις, είμαι και άσχετη/κακόγουστη/δεν έχω βγάλει το σχολείο, ούτε και 'χω μάθει γράμματα πολλά/μη με παίρνεις στα σοβαρά." Βαριέμαι. Εντωμεταξύ χαζεύω τα 10ρια μου και κοντεύω να αλληθωρίσω από την ανομοιομορφία. Πάω από Πολάνσκι σε Σάντλερ και από Τσαν-Γουκ σε Χαρτοματζίδη. Μια αντίθεση είμαι, δεν με αντέχω.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πλησιάζει και το "θαύμα". Τα λέει εδώ ο άνθρωπος, αλλά πόσοι δεν μας έχουν ζαλίσει, διαχρονικά, πως το φως ανάβει από.. θαύμα.

Νομίζω πως αν ξαναερχόταν ο Χριστός, πρώτα πρώτα με την.... Χριστιανοσύνη θα συγχιζόταν. :ρ

Διαβάζω πως για 2η χρονιά, δεν θα φτάσει με τιμές αρχηγού κράτους. Άιντε να δούμε.

Εντωμεταξύ, όλη η υποκρισία της γειτονιάς μου (και, φαντάζομαι, κάθε γειτονιάς) θα μαζευτεί στον επιτάφιο. Και επειδή δεν θα είμαι εκεί να τους καμαρώσω, θα φλομώσω την πολυκατοικία, Πέμπτη-Παρασκευή, με γαρδουμπάκια στο φούρνο. Έτσι όπως έχει χαλάσει και ο απορροφητήρας μου; :φρύδια:

Εγώ πάντως από το γκαζάκι έπαιρνα άγιο φως γιατί η λαμπάδα μου πάντα έσβηνε πριν φτάσω σπίτι.
και αυτοί από το γκαζάκι το άναβαν (υποψιάζομαι) πριν ανάψουν τη λαμπάδα σου (απλά αγιάζαν το γκαζάκι πρώτα :μουάχαχα:).
Για να μην μακρηγορούμε, η λαμπάδα σου έσβηνε γιατί είσαι αμαρτωλός και άπιστος.

Εντωμεταξύ, όλη η υποκρισία της γειτονιάς μου (και, φαντάζομαι, κάθε γειτονιάς) θα μαζευτεί στον επιτάφιο. Και επειδή δεν θα είμαι εκεί να τους καμαρώσω, θα φλομώσω την πολυκατοικία, Πέμπτη-Παρασκευή, με γαρδουμπάκια στο φούρνο. Έτσι όπως έχει χαλάσει και ο απορροφητήρας μου; :φρύδια:
Καλά εσένα @Τσίου με τόση απιστία ούτε εάν άναβε πυρκαγιά αγίου φωτός δεν θα κράταγε αναμμένη τη λαμπάδα σου.

Όλοι μαζί θα καούμε μετά - της γης οι κολασμένοι - και δεν θα είναι και αγιασμένο τότε, θα είναι της κολάσεως. Τρέμετε. Ήγκικεν η ώρα! :μουάχαχα:
Καλό Πάσχα!!!
(Πάντως για να σας αποδείξω ότι είμαι θρήσκο παιδί - εγώ κάνω νηστεία: Δυο ήμερες πείνας αποκλειστικά με μικρές ποσότητες και μόνο πρωτεΐνη και από σήμερα αρχίζει το "φόρτωμα" υδατάνθρακα. Η δίαιτα πριν το Μαραθώνιο - χειρότερη από τη νηστεία, πιστέψτε με).

Last edited:
Δυο ήμερες πείνας αποκλειστικά με μικρές ποσότητες και μόνο πρωτεΐνη και από σήμερα αρχίζει το "φόρτωμα" υδατάνθρακα. Η δίαιτα πριν το Μαραθώνιο - χειρότερη από τη νηστεία, πιστέψτε με).
:αργκ::πανικός: Πάντα θα με εκπλήσσει αυτό το κομίτμεντ, και η πειθαρχία (?) είτε είναι του αθλητή, είτε του καλλιτέχνη ή εκείνου που δουλεύει 12ωρα.

Πρώτο τραπέζι πίστα στην κόλαση, έχω κλείσει, παιδιά, αν και είμαι πεπεισμένη πως αυτό που ζω: This is the bad place. Πάντως, πριν λίγο αντί για Palms έγραψα Psalms. Τα βιώματα από την Τήνο ξυπνούν :))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Οταν ακουω ατομα να λενε οτι πανε γυμναστηριο 'για να χαλαρωσουν' ή οτι το τζογκινγκ τους 'ξεκουραζει' 😲 μου θυμιζουν εμενα που ακουω creepy μουσικη το βραδυ και διαβαζω ιστοριες με φαντασματα για να με παρει ο υπνος

@Διχασμένη κράτα μικρό καλάθι, γιατί δεν ξέρεις τι θα λες στην ηλικία της μητέρας σου. Στην ηλικία που η ζωή σου δίνει απλόχερα, και που είσαι νέος και δυνατός τέτοιες δραστηριότητες μπορεί να είναι "αναγκαίο κακό". Στην ηλικία που σου τα μαζεύει, είναι μία απόλαυση που μπορείς να το κάνεις, να αναζωογονείσαι (βλέπε έκκριση ενδορφινών - να νιώθεις ακόμα νέος και δυνατός) και που σου παρατείνει την καλή ποιότητα και σε φρεσκάρει. Δες το σαν ανακαινίσεις και επισκευές για να αποφύγεις καταρρεύσεις.

@Διχασμένη κράτα μικρό καλάθι, γιατί δεν ξέρεις τι θα λες στην ηλικία της μητέρας σου. Στην ηλικία που η ζωή σου δίνει απλόχερα, και που είσαι νέος και δυνατός τέτοιες δραστηριότητες μπορεί να είναι "αναγκαίο κακό". Στην ηλικία που σου τα μαζεύει, είναι μία απόλαυση που μπορείς να το κάνεις, να αναζωογονείσαι (βλέπε έκκριση ενδορφινών - να νιώθεις ακόμα νέος και δυνατός) και που σου παρατείνει την καλή ποιότητα και σε φρεσκάρει. Δες το σαν ανακαινίσεις και επισκευές για να αποφύγεις καταρρεύσεις.
Καλά, ναι, εννοείται ότι είναι έτσι. Η μάνα μου είναι πολύ καλά για την ηλικία της επειδή πάντοτε έκανε πολύ έντονη γυμναστική.