Πού χάθηκε αυτό το καλό, ανεξάρτητο σινεμά, ρε γμτ;
Για παράδειγμα;Μοιράζω άσους σε αριστουργήματα που ήταν
και αυτοί από το γκαζάκι το άναβαν (υποψιάζομαι) πριν ανάψουν τη λαμπάδα σου (απλά αγιάζαν το γκαζάκι πρώτα ).Εγώ πάντως από το γκαζάκι έπαιρνα άγιο φως γιατί η λαμπάδα μου πάντα έσβηνε πριν φτάσω σπίτι.
Καλά εσένα @Τσίου με τόση απιστία ούτε εάν άναβε πυρκαγιά αγίου φωτός δεν θα κράταγε αναμμένη τη λαμπάδα σου.Εντωμεταξύ, όλη η υποκρισία της γειτονιάς μου (και, φαντάζομαι, κάθε γειτονιάς) θα μαζευτεί στον επιτάφιο. Και επειδή δεν θα είμαι εκεί να τους καμαρώσω, θα φλομώσω την πολυκατοικία, Πέμπτη-Παρασκευή, με γαρδουμπάκια στο φούρνο. Έτσι όπως έχει χαλάσει και ο απορροφητήρας μου;
Πάντα θα με εκπλήσσει αυτό το κομίτμεντ, και η πειθαρχία (?) είτε είναι του αθλητή, είτε του καλλιτέχνη ή εκείνου που δουλεύει 12ωρα.Δυο ήμερες πείνας αποκλειστικά με μικρές ποσότητες και μόνο πρωτεΐνη και από σήμερα αρχίζει το "φόρτωμα" υδατάνθρακα. Η δίαιτα πριν το Μαραθώνιο - χειρότερη από τη νηστεία, πιστέψτε με).
Καλά, ναι, εννοείται ότι είναι έτσι. Η μάνα μου είναι πολύ καλά για την ηλικία της επειδή πάντοτε έκανε πολύ έντονη γυμναστική.@Διχασμένη κράτα μικρό καλάθι, γιατί δεν ξέρεις τι θα λες στην ηλικία της μητέρας σου. Στην ηλικία που η ζωή σου δίνει απλόχερα, και που είσαι νέος και δυνατός τέτοιες δραστηριότητες μπορεί να είναι "αναγκαίο κακό". Στην ηλικία που σου τα μαζεύει, είναι μία απόλαυση που μπορείς να το κάνεις, να αναζωογονείσαι (βλέπε έκκριση ενδορφινών - να νιώθεις ακόμα νέος και δυνατός) και που σου παρατείνει την καλή ποιότητα και σε φρεσκάρει. Δες το σαν ανακαινίσεις και επισκευές για να αποφύγεις καταρρεύσεις.