Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

...τις οποιες φροντιζεις -με αυτα που γραφεις - να τις ριχνεις* σε επιπεδα κατω του φυσιολογικου (για την εποχη)

Τι σουυυυυ 'πεεεε! :))))

*Ναι ναι, ειναι κι αυτη θηλυκου γενους.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
@Δομάζ τι σου ειναι οι οθονες των κινητών, ακολουθει πραγματικος, πολυ προσφατος διάλογος, με αφορμη τη δικη μου οθονη:
-Αυτός ειναι ο άντρας σου;
-Αυτός ειναι ο Καμύ.
-Δηλαδη, δεν ειναι ο άντρας σου;
-Οχι, ο Καμυ δεν ειναι ο αντρας μου.

:)))):)))):))))
Αφήνω το όλο σπαρταριστό της υπόθεσης, νομίζω πως δεν παίζει άνθρωπος να κάθεται και να καμαρώνει την φωτογραφία του συζύγου στο κινητό ("Αχ, τι μανάρι έχω! (Ελπίζω να θυμήθηκε να βγάλει τα σκουπίδια.)")
:))))

("Αχ, τι μανάρι έχω! (Ελπίζω να θυμήθηκε να βγάλει τα σκουπίδια.)")
:))))
"J' espère qu'l a sortí la poubelle"!
(γαλλικη κουλτουρα):))))(με επιφυλαξη, αυτοσχεδιασα κατα βαση)
Για το μαναρι, εχω προβληματιστει καπως, συνηθως χρησιμοποιω το λαχανο ως απευθυνση τρυφερότητας στα γαλλικα. 🥬

Booonjouur!

Comment?
Καμιά μετάφρα για τους ακούλτουρους;
@Φαροφύλακας υπάρχει πάντως και άλλη ανάγνωση της οθόνης του κινητού με τον έτερο ήμισι. "Κοίτα τι μαντρόσκυλο έχω και φυλάξου. (Ελπίζω να θυμήθηκε να βγάλει τα σκουπίδια.)".

Ειναι ολοφανερο οτι οι διακοπες* σε εχουν χαλαρωσει, σε εχουν ηρεμησει και σε εχουν γλυκανει!

και στο ροκ μυθιστορημα, την ωρα των διακοπών δεν ξερεις** απο τι πρεπει να (πρωτο)διακοψεις..

**Aν και ξερεις, παντα ξέρεις

Αποσταγματα σοφίας.

Last edited:
Ρε συ πραγματικά δεν ήξερα ότι το φημισμένο Corfu είναι η Κέρκυρα! :)))) Κοιτούσα σήμερα για αεροπορικά εισιτήρια από Αγγλία προς Ελλάδα, συγκεκριμένα για Θεσσαλονίκη, και για πρώτη φορά είπα να δω πού είναι αυτό το Corfu που μου το πετάει συνέχεια ως προορισμός. Εντάξει, μια ζωή μαθαίνει ο άνθρωπος...

Δε μου αρέσουν αυτά που κάνει ο καιρός! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα; Ιούλιο μήνα να μαυρίζει ο ουρανός, να βρέχει κ να ψάχνω τα μποτάκια γ να κυκλοφορήσω; :οργή:
Άντε να το δεχτώ ως ένα διάλειμμα, να κρατήσει ένα πρωινό. Αλλά ως εκεί!
Θέλω ήλιο, ζέστη , ανέφελο ουρανό κ τζιτζίκια!!!

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Οταν ακουω ατομα να λενε οτι πανε γυμναστηριο 'για να χαλαρωσουν' ή οτι το τζογκινγκ τους 'ξεκουραζει' 😲 μου θυμιζουν εμενα που ακουω creepy μουσικη το βραδυ και διαβαζω ιστοριες με φαντασματα για να με παρει ο υπνος
Επιπλεον σκεφτομαι να κανω συλλογη απο vintage παιχνιδια για να διακοσμησω το υπνοδωματιο μου :D

Το συστηνω σε οποιον παραπονιεται οτι νιωθει μονος το βραδυ
θα ευχοταν να ξανανιωθε

Προχθές ήταν η επέτειος της πρώτης επανδρωμένης προσσελήνωσης στο φεγγάρι, η ημέρα που ο Άρμστρονγκ πάτησε στο φεγγάρι και είπε τη διάσημη φράση του. Πόσο ζηλεύω όλους όσους έζησαν αυτό το σπουδαίο γεγονός, φαντάζομαι τη συγκίνηση και το δεος που ένιωσε ολόκληρος ο πλανήτης μπροστά σ'αυτό το θέαμα. Ευελπιστώ ότι και εμείς κάποια στιγμή θα ζήσουμε να δούμε τον πρώτο άνθρωπο στον Αρη, μια επιθυμία που πλέον είναι θέμα χρόνου να εκπληρωθεί.

Είπε και κάτι άλλο ο Νιλ όταν προσεληνώθηκε: