Αυτό, Νικόλα, σε κάποια γλώσσα (μάλλον βραζιλιανοπορτουγκιέζικα) το λένε cafuné, the act of running your fingers through someone's hair in a tender way.... άγγιζαν τις ρίζες των μαλλιών του

Παντως, εχω κανει παραδόσεις και πρωινές ώρες.Τί μαθαίνω βραδιάτικα!![]()

Οταν κρυωσε λιγάκι καιρος, εχω ειχα ηδη στολισει με χριστουγεννιατικα. Στο κεφαλι μου. Και αγορασα, απο νωρις. ενα στολιδι χριστουγεννιατικο αλλα βλεπω να το κρεμαω στο αυτι μιας και μετα μου τα χαλασε ο καιρος, δηλαδη δεν μου τα χαλασε, και φαινεται οτι o Μιτς Μπιουκανον θα μου φερει δωρο.Παρεμπιπτόντως, να γράψεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη να σου φέρει αυτό το βιβλίο!
Με συγκινει βαθια η προσπάθειά σου να επισπευσεις τον χειμωνα.

Νομίζω όσο γερν.... εεε ωριμ... εε μεγαλώνει ο άνθρωπος ξυπνάει και πιο νωρίς!Παντως, εχω κανει παραδόσεις και πρωινές ώρες.![]()
Α! Να θυμηθώ τότε εγώ να ζητήσω δώρο από την C J Parkler

Σε βλέπω με καλτσόν, διότι που να βρει διώροφο λεωφορείο τώρα ο Άγιος!!
Αν δε βρεθει η ερωμενη του Νικόλα, φερε ισοθερμικά καλΤσον, κορμάκια, κολάν και κάλτσες

Στορυ τάιμ.Prépadelf A1 écrit et oral

Ω! τι μου θύμισες!Φλερτάρω με την ιδέα να ξαναφρεσκαρω όλες τις ξένες γλώσσες και να μπω στα εξεταστικα κέντρα: "γειά σας, ήρθα".
Ήταν το 2007. Τότε ρωτούσαν για τον Σαρκοζί.Και στα παιδάκια ρώτησαν την κοινωνικοπολιτική σημασία της εκλογής Τραμπ στην προεδρία; (υπόθεση κάνω)