Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Και το κοκτέιλ πάντως, την κάνει τη δουλειά (άσχημα χτυπήματα)
(ακούς εκεί - όχι και πανάσχετος. Τουλάχιστον μια αγκαλιά την πήρα)
 
Ο μεγαλύτερος θεσμός - κωμωδία - παρωδία είναι το ΕΣΡ.
Δηλαδή ντροπή πια!
Βάζουν πρόστιμα αν ακουστεί η λέξη "μαλάκας" ή βάζουν μπιπ στις ταινίες του Ψάλτη σε λέξεις όπως σταδιάλα, θα την πηδήξω, ηλίθιε κλπ κλπ ενώ παράλληλα διάφορες εκπομπές, το θέμα του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, το έχουν αναγάγει σε φτηνό σίριαλ που οδηγεί σε διασυρμό του θύματος. Τα σχόλια είναι ελεεινά και αν πραγματικά υπήρχε έλεγχος στην TV θα έπρεπε οι εκπομπές αυτές να σταματήσουν και οι υπεύθυνοι να κληθούν σε απολογία.
Δεν θα σχολιάσω πως η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο περιστατικό για μικροπολιτικά παιχνίδια, το οποίο είναι εξίσου ανήθικο και βρομερό, διότι είναι μια άλλη συζήτηση.

Θυμάμαι το ίδια ακριβώς στην δολοφονία Γιακουμάκη κλπ κλπ.

Αν το ΕΣΡ δεν λειτουργεί καλύτερα να καταργηθεί.
 
Μιλάς για την τέταρτη εξουσία (δημοσιογραφία) - και όπως και οι υπόλοιπες τρεις (εξουσίες) στη χώρα μας, είναι κατάντια: α ) κακή ποιότητα - δεν υπηρετεί το ρόλο που θα έπρεπε να υπηρετεί, β) διαφθορά.

Αλλά είναι κατάντια διότι εμείς (όχι εσύ και εγώ συγκεκριμένα) την (τις) θέλουμε κατάντια, επιτρέπουμε να είναι κατάντια, μας βολεύει να είναι κατάντια. Γιατί και εμείς (όχι εσύ και εγώ συγκεκριμένα) ως κουλτούρα κοινωνίας, σεβασμό στον άλλον, αυτοσεβασμό κλπ κλπ είμαστε κατάντια.
Και για να σου κάνω λίγο τον προβοκάτορα (αφού ξέρω ότι συμπαθιόμαστε και δεν παρεξηγιόμαστε) τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο ή το χειρότερο εάν καταργηθεί. Είμαι κατά του να καταργηθεί. α) Θα χαθούν (κάποιες) θέσεις εργασίας με καλή (αν όχι παχυλή) αμοιβή - και που θα βρουν δουλειά αυτοί οι δύστυχοι και β) θα έχουμε και κάποιους να λένε ότι κάνείς δεν ελέγχει τους δημόσιο-κάφρους (Ά ρε Τζιμάκο!) - λες και τώρα τους ελέγχει, ή ότι προσβάλλεται η ηθική τους χωρίς τη λογοκρισία.
 
Είδα ένα βίντεο μόνο σχετικά με το θέμα της 12χρονης στο YouTube και ντράπηκα πραγματικά. Δεν ήταν καν από μεσημεριανή εκπομπή αλλά από δελτίο ειδήσεων κι εκεί οι " δημοσιογράφοι" έδωσαν λεπτομερή περιγραφή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης - φαντάζεστε δηλαδή σε τι λεπτομέρειες αναφέρομαι. Μια φορά κανίβαλοι αυτοί κι άλλο τόσο όσοι τρέφονται με τέτοιου είδους ρεπορτάζ.
Δεν ξαναμπήκα στη διαδικασία να δω κάτι άλλο, από τίτλους σε άρθρα στο ίντερνετ όσα μάθω και μου φτάνει κιόλας.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν εχω πολυπαρακολουθήσει το θέμα σε βαθος, καθώς δεν βλεπω τηλεόραση. Όμως, οι ειδήσεις προσφέρουν ακριβώς αυτό που ζητάει ο κόσμος. Γενικά, οι άνθρωποι, έχουν μια αδηφάγα περιέργεια για το κακό που βρίσκει κάποιον άλλο άνθρωπο.
 
Δεν εχω πολυπαρακολουθήσει το θέμα σε βαθος, καθώς δεν βλεπω τηλεόραση.
Κι εγώ καθολου. Γι αυτό δεν καταλαβαινω συνηθως το υπο συζητηση θεμα, ομως χαιρομαι τελικα με αυτην μου την αγνοια
 
Νομίζω όλοι ξέρουμε το 69, 59, 89 και όποιο άλλο αεροπλανικό ή υποβρύχια βύθιση και αναρρίχηση πάνω στο σεξ...
Μάλλον έχω μείνει πίσω τελικά, διότι οι δικές μου γνώσεις φτάνουν μέχρι το 69!!:ζντόινγκ::τρέχω:
 
@Εστελλ ,
Δεν ξερω τι ειναι αυτο το ποκα αν και ακουστα το εχω... αλλα περιμενω να μαθω αρκετα απο αυτην την λεσχη
Να τονισω οτι δεν ειναι χαρτοπαικτικη λεσχη, μιας και μπορει να σε μπερδεψα καπως. Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι (εσεις). :σαςευχαριστώ:
 
Top