Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

(δηλαδή ανάθεμα και αν κατάλαβα κάτι -
Δεν μου αρέσει όταν δεν καταλαβαίνω ούτε την κεντρική ιδέα σε μια κουβέντα - νιώθω κάπως ηλίθιος. Μπορεί και να είμαι, δεν λέω. Συνεχίστε εσείς, θα ακούω - ή μάλλον θα βλέπω (με μάτι απορίας και πηχτής βλακείας).
Δηλαδη, θα με αναγκασεις να ανοιξω το νημα που προτεινε η @Πεταλούδα, "Ephemera:Φληναφήματα και πομφολυγες, στοχαζμοι απο C σε Am και παλι πίσω".
Ολα πρέπει να στα εξηγω πχια;! Ακομη και το σολο βλακειας μου;
Ταπ ταπ ταπ :παρηγοριά:

Ειναι μια που μου απευθυνεται, γραπτως, με το ονομα Ελσα ενω ξερει πολυ καλα το πώς με προσφωνουν. Οχι ετσι, τελος παντων. Κι εχει παψει να ειναι αστειο.
Εχω μια παρορμηση να την βρισω ή να της τραγουδησω.Ψηφιστε ελευθερα, στο τελος ξυλο θα πεσει :))))

(Καθενας με τον Μπονο του.)

Μπορεί απλά να την προσφωνείς και συ με ένα άκυρο όνομα. Κ κυριως κακόηχο άκυρο ονομα. Με απόλυτη ηρεμία.
Πιστεύω ότι θα πιάσει.

Μπορεί απλά να την προσφωνείς και συ με ένα άκυρο όνομα.
Ή μπορει και οχι. 🤦

Και αντε καλα, βρισκω ενα κακοηχο ονομα...
οσο να πεις, σιγα το ονομα που εχει. Αφου εχουμε γραπτη επικοινωνια, ποσο point να κανω; Δηλαδη, παει και η ειρωνια πανε κι ολα.

@ΚρίτωνΓ Δεν μπαινεις ευκολα στον λαβυρινθο της γυναικειας σκεψης το πιο πιθανο ειναι να χαθεις 🤣
Αλλο το θηλυκο μυαλο κι αλλο η γυναικεια νοηση, :σαςευχαριστώ:

@Εστελλ καλα του τα ειπες και καλα που μου έδωσες την ευκαιρια να αναπαραγω αγαπημενο στιχο του Καρουζου.

... άγγιζαν τις ρίζες των μαλλιών του
Αυτό, Νικόλα, σε κάποια γλώσσα (μάλλον βραζιλιανοπορτουγκιέζικα) το λένε cafuné, the act of running your fingers through someone's hair in a tender way.
Ή μπορει και να ειναι αλλος ενας αστικός μύθος. Παντως, μου φαινεται πολύ γλυκό.

Σημερα εχω δωσει ρεσιτάλ παραπομπης. Μπράβο μου!

Χρησιμοποιεί κανείς μετρητή βημάτων; Θέλω να μάθω αν οι εφαρμογές είναι αξιόπιστες.

@Τσίου σε γενικές γραμμές είναι - αποκλίσεις από την πραγματικότητα έχει, αλλά είναι μικρές <10%.
Συγκρίνοντας με το ρολόι (τρεξίματος) που είναι αξιόπιστο, βγάζει λίγο περισσότερα από το πραγματικό.

Τί μαθαίνω βραδιάτικα!:φιλί:
Παντως, εχω κανει παραδόσεις και πρωινές ώρες. :ναι:
Παρεμπιπτόντως, να γράψεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη να σου φέρει αυτό το βιβλίο!
Οταν κρυωσε λιγάκι καιρος, εχω ειχα ηδη στολισει με χριστουγεννιατικα. Στο κεφαλι μου. Και αγορασα, απο νωρις. ενα στολιδι χριστουγεννιατικο αλλα βλεπω να το κρεμαω στο αυτι μιας και μετα μου τα χαλασε ο καιρος, δηλαδη δεν μου τα χαλασε, και φαινεται οτι o Μιτς Μπιουκανον θα μου φερει δωρο.

Παλι καλα που με πρόλαβες προτου σαλιωσω τον φακελο (σουτ!).
Εχουμε και λεμε:
  • Oxfords (μαυρα)
  • Καλτσες (για τα oxfords)
  • Μια νέα κούπ
  • Την ερωμένη του Ωρεβιγύ που πρότεινε ο Νικόλας.
ΥΓ. Αν δε βρεθει η ερωμενη του Νικόλα, φερε ισοθερμικά καλΤσον, κορμάκια, κολάν και κάλτσες (4Κ)

Με συγκινει βαθια η προσπάθειά σου να επισπευσεις τον χειμωνα. :ντροπή:
Σου ακσιζει μια θεση (αναπαυτικη) στον παραδεισο (ζήτω).

Last edited:
Παντως, εχω κανει παραδόσεις και πρωινές ώρες. :ναι:
Νομίζω όσο γερν.... εεε ωριμ... εε μεγαλώνει ο άνθρωπος ξυπνάει και πιο νωρίς!

:παρηγοριά:
και φαινεται οτι o Μιτς Μπιουκανον θα μου φερει δωρο.
Α! Να θυμηθώ τότε εγώ να ζητήσω δώρο από την C J Parkler :φιρουλί:

:παρηγοριά:
Αν δε βρεθει η ερωμενη του Νικόλα, φερε ισοθερμικά καλΤσον, κορμάκια, κολάν και κάλτσες
Σε βλέπω με καλτσόν, διότι που να βρει διώροφο λεωφορείο τώρα ο Άγιος!!:φρύδια:

Εν κατακλείδι, πάντα στη διάθεσή σας, καλό χειμώνα, καλό Πάσχα κλπ κλπ

@Τσίου κάποια στιγμή χρησιμοποιούσα το pacer, και με είχε βολέψει γιατί μαζί με τα βήματα & τα χιλιόμετρα υπήρχε και μια αντιστοιχία σε θερμίδες.

Από την άλλη αν έβαζα μια συγκεκριμένη διαδρομή στο Google maps υπήρχε μια μικρή απόκλιση σε σχέση με τα χιλιόμετρα του pacer.

Θα βάλω και pacer να δω τι θα μετρήσει, μου φαίνονται πολλά τα 10.
Prépadelf A1 écrit et oral
Στορυ τάιμ.
Ηταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό κι εγώ θα προτιμούσα να ξεφορτωνω σαρδέλες, παρά να δώσω εξετάσεις για Α1 (που, μεταξύ μας, είναι άχρηστο). Είχα προετοιμαστει καλά με την γνωστή μέθοδο (γεμίζω 25 τετράδια με σημειώσεις. Γειά σου @Αντίβαρο, όλα καλά;).
Το άγχος με είχε καλύψει σαν μάλλινη κουβέρτα, αλλά τα κουτσοκατάφερνα, ώσπου φτάνει η ώρα των προφορικών. Τα βήματα μου προς την έδρα, χορός του Ζαλόγγου (είχα κάνει και την Σουλιωτισσα στην πέμπτη δημοτικού. Μια ατάκα είχα την ξέχασα κι αυτή. Μεγάλη επιτυχία). Κάθισα απέναντι από την πουρκουά και έπαθα μερική αμνησία. Στο διάστημα της αμηχανης σιωπής έβαλα τα κλάματα από ντροπή, καθώς σκεφτόμουν ότι είμαι άχρηστη (όσο και το πτυχιακι), ότι ξοδευω χρόνο και πότε δεν αποδίδω, κτλ κτλ, και μέσα σε όλη αυτή την ομορφιά η άτιμη κατρουλομάτα μοιρολογουσα: Ζε νε πε πα! Ζε νε πε πα! Λίγο που είμαι όμορφη όταν κλαίω (καθόλου), λίγο ο θρήνος στα γαλλικά, με λυπήθηκε η γυναίκα και μου είπε ότι θα μου κάνει απλές ερωτήσεις εκτός θέματος για να με περάσει. :σαςευχαριστώ:
Μετά (1 χρόνο αργότερα) έκανα και την καθηγήτρια μου να κλάψει επειδή λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις της είπα ότι δεν θα πάω να δώσω. Γιατί έτσι, γιατί περίεργα την είδα, έτσι, γιατί βαρέθηκα τα ίδια. :σαςευχαριστώ: :σαςευχαριστώ:

Βασικα, με εκανες να γελασω σε μια στιγμη που.
Αντιπαρερχομαι οτι κι εγω θα ηθελα να ημουν εκει για να σε καμαρωσω στο ξεφορτωμα, για να σου πω ουτε κι εγω σκοπευω να δωσω Α1+Α2+Β1 κλπ, παρολ' αυτα τα ιδια σκηνικα αντιμετωπιζω κι εγω στα μαθηματα. Void, κενο, μπλακ αουτ, δηλαδη τη ρωταω πραγματα και βλεπω το φρυδακι, μεσω skype, να ανασηκώνεται. Ασε που επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια λαθη στην εκφορα των ιδων και των ιδιων λεξεων. Αλλα ειναι πολυ γλυκουλα και μαλλον μου εχει αδυναμια γιατι, τετοια κατανοηση, ουτε ma maman.. Εγω θα με ειχα απολυσει.

(δώσε Skype να την ξεκάνω 🤭)
Ούτε Β2; Εγω ναι (τι μαζοχισμός) Φλερτάρω με την ιδέα να ξαναφρεσκαρω όλες τις ξένες γλώσσες και να μπω στα εξεταστικα κέντρα: "γειά σας, ήρθα". Έτσι και καταφέρω να διαβάσω Ζολα στα γαλλικά παίζει να πάθω έμφραγμα από χαρά.