Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

@Τσίου το αντίβαρο δεν είναι καλά. Έχει κλείσει η φωνή του σε φάση Τζακ αλά "δολοφόνο βάλαμε στο σπίτι μας" και εντελώς τυχαία είναι η περίοδος ξεσκαρταρισματος με βιβλία και σημειώσεις.
Αν θέλεις (που σιγά μην θέλεις) και εσύ έναν Τζακ Θεό, έρχομαι να σου πετσοκοψω τα 25 τετράδια με τις σημειώσεις.

υγ: σε αλλά νέα κάνω περικοπές στα βιβλία και στα ημιμόνιμα για να αγοράζω πρωτεΐνες, το Ζόμπι αποκαλιψ μοιάζει μπροστά μου σαν μια καθημερινή βόλτα στη στάνη. Για αυτό πρίν ξεκινήσεις και άλλη γλώσσα και μαζέψεις άλλα 25 τετράδια... πρόσεχε τι θα μου απαντήσεις

Σε φιλώ και σε ασπάζομαι

Φλερτάρω με την ιδέα να ξαναφρεσκαρω όλες τις ξένες γλώσσες και να μπω στα εξεταστικα κέντρα: "γειά σας, ήρθα".
Ω! τι μου θύμισες!
Είχα δώσει για Β2. Μαζί με τα παιδάκια δημοτικού ήταν κι ο μαντράχαλος. Είχα ντραπεί υπερβολικά. Στα προφορικά με ρωτάγανε τι θα πάρουμε σε πικ νικ...

Κι εγώ κάνω μαθήματα για Β2 γαλλικά και σημειώνω αυτά που λετε, μπορει να πεσουν. Θα πω στην καθηγήτριά μου να κάνουμε και για το πικ νικ, ποτέ δε ξερεις. Πάντως αυτά τα κλειστά "ε" μου εχουν βγάλει τη ψυχη, και έχω και το κακό συνήθειο, όταν με διορθώνει στην ανάγνωση και με κοβει στη μέση, μετά να της φωνάζω τη λέξη με τη σωστή προφορα... :φιρουλί:

Σοφοι διαλογοι #V8 (άσχετο, αλλα πόσο γαμάτο το v8;!)
-... εχει γλυκά μέσα.
-Τι; Γιορταζεις; (:ουχ:)
-Ναι ειχα γενεθλια χθες.
-Α, Χρονια Πολλα! Ειμαστε ομοζωδιοι, δηλαδη;
-Ναι.
-Τις ιδιες αηδιες σου ελεγα και περσι;
-Ναι.
-Α, μια χαρα.

Αυτη τη φορα, τις ηλιθιες ερωτησεις υποβαλλω εγω. Ολες🤦

*Διόρθωση: Έδινα για Α2 (που είναι κι αυτό ασήμαντο).
@Αντίβαρο μείνε εκεί που είσαι και άσε τις σημειώσεις μου και σου ήσυχες! Ντάξει;! :)))) (άσε, παιδί μου, και τίποτα όρθιο, μην τα πετάς ούλα!)
@ΜιΛάμπρος επειδή έχω ζήσει μεγαλύτερους και σε ξένες γλώσσες και σε πανελλήνιες εξετάσεις, αυτούς που έδιναν πανελλήνιες κοιτούσα (όχι μόνο εγώ) περίεργα, σε φάση: τι θέλει αυτός εδώ; (Ναι, είμαι επικριτική κακίστρω, και τύψεις δεν έχω) Οπότε, τσάμπα ντρεπόσουν.
Και στα παιδάκια ρώτησαν την κοινωνικοπολιτική σημασία της εκλογής Τραμπ στην προεδρία; (υπόθεση κάνω)
Δεν συνόδευσα φίλη στις εξετάσεις το 2004 και το θέμα ήταν το ρεντουμπλεμάν; Μου έχει μείνει η λέξη γιατί χτυπιόταν στο αυτοκίνητο τι σκατά είναι το ρεντουμπλεμάν. Πήγαμε σπίτι και το κάουφμαν μου έπεσε από τα χέρια. Όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν.
@Βιστέρια καλή επιτυχία :αγαπώ: Όταν σταματήσω να σκέφτομαι πως όλα είναι μάταια, θα βάλω μπρος κι εγώ, απλώς στα προφορικά θα σκάσω μύτη με ένα καφάσι μπύρες (αν είναι να φωνάζω "ζε νε πε πα" ας το κάνω με μπρεικ ντανς)

Δεν ρωτάω πως πήγε η συζήτηση στο nothing but the night 😂 Διαβασμένο, αγαπημένο, μου άρεσε όσο ο Στοουνερ, χωρίς να έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους. Αν ο συγγραφέας ζούσε παραπάνω θα τα σάρωνε όλα, μέχρι παιδικό θα έγραφε.

Στα λόγια σου σε φέρνω. Πιασε επιστολόχαρτο, γραμματόσημα και γράφε.
Αγαπημένη 'Ελλη,

Την χρονιά που μας πέρασε ήμουν καλό παιδί.
Διάβασα όοοοοολα τα βιβλία μου.
Δεν ήμουν σκωπτικός / σπαστικός προς τα άλλα παιδάκια.
Απέφυγα τους (πολλούς) καυγάδες
Έτρωγα όλο μου το φαί.

Αυτά!

Θα μου φέρεις σε παρακαλώ αυτό το βιβλίο;;
ΜΦΧ
Ο μικρός (σουτ) Νικόλας

Πήραμε γάτα. Περνάμε υπέροχα ❤
Επίσης, σήμερα όπως επέστρεφα από το κέντρο με το λεωφορείο, καθόταν ένας μπροστά μου και μιλούσε στο κινητό. Η φωνή του κάτι μου θύμιζε αλλά είχε την μάσκα και δεν μπορούσα να είμαι σίγουρη ότι αυτός, ο άνθρωπος αυτός, είναι ο Αριστοτέλης Ρήγας (😍). Πλησιαζαμε στην στάση που έπρεπε να κατέβω, σώπασα τη φωνή μέσα μου που ελεγε: μην του μιλήσεις, κάνεις σαν βλαμμένη όταν ενθουσιάζεσαι κι αγχώνεσαι, θα γίνεις ρεζίλι. Οπότε, πληκτρολόγησα στις σημειώσεις του κινητού: είστε ο κος Ρήγας; και σήκωσα το κινητό μου κοντά στο πρόσωπο του. Γλυκύτατος. Αυτός. Εγώ καραβλαχαρα. Συγγνώμη, Αριστοτέλη μου. Να λες πάλι καλά που δεν σε αγκάλιασα.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Την 1η μέρα τη βολέψαμε με δανεική άμμο σε ταψί, κανονικό του φούρνου, καθώς την μαζέψαμε ξημερώματα. Δηλαδή, ο Τσίου την μάζεψε, αφού του πέταξα το μπαλάκι: "Είδα για ποια γάτα μιλάς, είναι ακόμη κάτω" Απάντηση: Πάω να τη δω. Μου αρέσει που ξέρει να κάνει μετάφραση, κατάλαβε ότι του είπα: μάζεψέ την εσύ γιατί είμαι ευθυνόφοβη, και μου αρέσει που ήξερα τι σήμαινε το δικό του: πάω να τη δω. Δηλαδή, ξάπλωσα με την σιγουριά πως θα τη φέρει σπίτι. Την έχουμε χωριστά από τον σκύλο γιατί είναι γέρος και στριμμένος με οτιδήποτε καινούριο, αλλά νομίζω θα την συνηθίσει. Είναι μια γλύκα, έχουμε ξετρελαθεί, ρίχνουμε πολύ γέλιο. Και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου για τον Τσίου, αγαπάει όλα τα ζώα, αλλά είναι cat person 😸