Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Παρακαλώ γλυκύτατο Τσίου. Και γώ σ'αγαπώ για αυτό και δεν θα σε άφηνα να χάσεις την ευκαιρία να σου κάνει χιουμοράκι ο Τζέφρυ. :αγαπώ:
Εγώ κρατάω το eye-contact που έκανα μαζί του και το οποίο έφτασε ξεκάθαρα ψυχούλα :μαναι:
Ήταν τοσο έντονο που νομίζω θα αποτελέσω υλικό για τις ιστορίες που θα έρθουν (τοσο μετριόφρων) :ρ

(:αγαπώ:) Βασιζόμαστε στην οξεία παρατηρητικότητά του! :)))) (κάτι ετοιμάζει πάλι ο σατανάς)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ποσο γρηγορα μεγαλωσε ο Τζαστιν Μπιμπερ! Αγνωριστος! Πιο γρηγορα και απο τον Μακολει Καλκιν δηλαδη...

Χάζευα έναν αγγλικό οδηγό ταινιών τζάλο-είδος που σιχαίνομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλά δεν ξέρω να διαχειριστώ σωστά τον ελεύθερό μου χρόνο, προφανώς-και πέφτω πάνω σε ελληνικό εξώφυλλο βιντεοκασέτας από την ταινία "La casa con la scala nel buio", τιλτάρω άγρια διαβάζοντας "ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΥ" και πιο κάτω τον τίτλο: "ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ". Μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα και πολλές βόλτες πάνω κάτω με το ποντίκι για να καταλάβω πως τα μάτια μου δεν έκαναν πουλάκια.
Σαν τον εξορκιστή ένα πράγμα, που δεν κατάλαβα ότι η Σακελλαρίου ακουγόταν από το JVC, και ψαχνόμουν να δω ποιος καταραμένος καψούρης έβαλε μουσική την ώρα που έβλεπα θρίλερ :νατώρα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ποσο γρηγορα μεγαλωσε ο Τζαστιν Μπιμπερ! Αγνωριστος! Πιο γρηγορα και απο τον Μακολει Καλκιν δηλαδη...
Πόσο γρήγορα δηλ.; Νομίζω πως έχει μια 10ετία που ακούω αυτό το όνομα.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ναι αλλα πλεον τα 10 χρονια περνανε πιο γρηγορα απο τοτε που θυμαμαι τον Μακολεϋ

(ελπιζω να μη περιμενες σοβαρη απαντηση σε αυτο το θεμα)

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
δεν ξέρω ποιος είναι ο Μακολεϋ :λυγμ:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ετσι ειναι η σημερινη νεολαια. Ξερει τον Τζαστιν Μπιμπερ και δεν ξερει τον Μακολει Καλκιν :ρ

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Ακούστε τι έγινε στο facebook. Εδώ και καιρό είμαι μέλος μιας κλειστής ομάδας για εγκύους και νέες μητέρες, αλλά και γυναίκες που αντιμετωπίζουν γυναικολογικά θέματα, χειρουργεία κ.ο.κ. Την ομάδα έχει δημιουργήσει ένας πολύ γνωστός μαιευτήρας και χειρούργος γυναικολόγος και αποτελείται σε μεγάλο μέρος από πελάτισσές του (εγώ δεν είμαι, αλλά πέρασα ένα μεγαλούτσικο διάστημα νοσηλείας σε μαιευτήριο, όπου γνώρισα κάποιες κοπέλες που τον ήξεραν ή ήταν ασθενείς του. Κάπως έτσι, τέλος πάντων, έγινα μέλος της ομάδας). Εκεί υπήρχε μια κοπέλα που έγραφε για μεγάλο διάστημα. Ήταν μαία (νομίζω) και έδινε διάφορες συμβουλές στα μέλη. Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και επαγγελματίας. Δεν είχε τύχει να αλληλεπιδράσω μαζί της, αλλά πολλές κοπέλες μιλούσαν για καιρό μαζί της, τους έστελνε φωτογραφίες των παιδιών της, της έστελναν φωτογραφίες και βίντεο των δικών τους παιδιών κ.ο.κ. Κάποια στιγμή, το Μάιο, μας ανακοίνωσε ότι Α) ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της και Β) ο καρκίνος που είχε αντιμετωπίσει πριν από πέντε χρόνια είχε επιστρέψει (μετάσταση) και δεν είχε πολλή ζωή μπροστά της.

Έλαβε, λοιπόν, την ένθερμη στήριξη όλης της ομάδας και στήριξε και η ίδια μια άλλη εγκυμονούσα που νοσούσε επίσης με καρκίνο. Μοιράστηκε με την ομάδα πολλές λεπτομέρειες της ζωής της κ.ο.κ. Μας είπε ότι αποφάσισε να κρατήσει το μωρό και, υποθέτω, να αρνηθεί τις όποιες θεραπείες. Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, συνδέθηκε ο άντρας της απ' το λογαριασμό της και ενημέρωσε την ομάδα ότι η γυναίκα του είχε πάθει έμφραγμα και νοσηλευόταν στην εντατική. Η ομάδα, και πάλι, έστειλε την απεριόριστη στήριξή της, προτείνοντας μάλιστα και τρόπους για ενεργή βοήθεια. Η κοπέλα βγήκε νικήτρια απ' όλη την περιπέτεια και γύρισε στο σπίτι της. Πριν λίγο καιρό (κανένα μήνα ίσως; ) ο άντρας της ενημέρωσε ξανά το γκρουπ ότι η γυναίκα του βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και ότι το τέλος πλησίαζε... Το γκρουπ απαρηγόρητο.

Προχθές μάθαμε ότι πέθανε. Η θλίψη μεγάλη. Στάλθηκαν εκατοντάδες διαδικτυακά συλλυπητήρια και ευχές για "καλό παράδεισο" και "καλό κουράγιο στην οικογένεια". Όλοι ανησυχούσαν για τη μοίρα του παιδιού της που, αν είχε αντέξει λίγο ακόμα η μανούλα του, θα γεννιόταν υγιές. Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος ενημέρωσε ότι το παιδί ζούσε (στα όρια της βιωσιμότητας γεννήθηκε, κάπου στις 23-24 εβδομάδες κύησης) και πάλευε για τη ζωή του στην εντατική νεογνών. Έπεσαν χιλιάδες ευχές για την επιβίωση του βρέφους και πολλές κοπέλες άρχισαν να κινητοποιούνται ώστε να μαζευτούν πράγματα, ακόμα και μητρικό γάλα, για το δύστυχο μωράκι.

Και σήμερα οι μάσκες έπεσαν. Αποκαλύφθηκε με σωρεία αποδείξεων, ότι ο λογαριασμός της γυναίκας αυτής ήταν ψεύτικος, κι ότι οι φωτογραφίες των παιδιών της, που μοιραζόταν με τα μέλη της κλειστής και ζεστής αυτής ομάδας, ήταν κλεμμένες από κάποια ξένα, παλιά βιντεάκια του youtube. Έγινε ΧΑΜΟΣ. Αυτές που χθες έκλαιγαν, σήμερα καταριούνται. Μήνες ολόκληρους κάποιος (ή κάποιοι) εξαπατούσε μια ομάδα εγκύων και νέων μαμάδων. Γιατί να το κάνει; Άγνωστο. Το θέμα είναι ότι στην κατοχή του βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλές φωτογραφίες και βίντεο βρεφών και παιδιών που έστειλαν τα μέλη σε προσωπικά μηνύματα. Έχει ειδοποιηθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της.

Σκέφτηκα ότι είχε ενδιαφέρον η ιστορία...

Φρίκη! Μου θύμισες μια γυναίκα που έλεγε ότι ο άντρας της πέθανε στους δίδυμους πύργους, και έναν συγγραφέα που έλεγε ψέματα για την υγεία του. Νομίζω και η μαία τον ίδιο σκοπό είχε, να τραβήξει την προσοχή και να αρπάξει χρήμα :οργή:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Και για πολλοστή φορά, να πούμε, πως δεν εμπιστευόμαστε αγνώστους που συναντούμε στο Διαδίκτυο. Όσο αληθινή ή καλή να μοιάζει η φάση, οι πιθανότητες να πέσεις σε λούμπα είναι διαπιστωμένα κατά πολύ υψηλότερες από αυτά που έχεις συνηθίσει στον πραγματικό κόσμο.

Καλά έκανες και μοιράστηκες την ιστορία, Ίζι.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Έτσι ακριβώς είναι Φάρε. Ακόμα κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου καχύποπτο και γενικά υποψιασμένο σε σχέση με τους κινδύνους του ίντερνετ, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι πίσω απ' αυτήν την ιστορία θα μπορούσε να κρύβεται ένας απατεώνας ή, ακόμα χειρότερα, κάποιο κύκλωμα. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι κάποιος αφιέρωσε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για πολλούς μήνες, αν όχι χρόνια!

Τσιου μου, μακάρι αυτός ο άνθρωπος να ζητούσε απλά την προσοχή ή χρήματα!

Όσο για τον πολύ γνωστό γιατρό που άνοιξε τη σελίδα για διαφημιστικούς, φαντάζομαι, λόγους, εμφανίστηκε χθες στο γκρουπ έξαλλος (πρώτη φορά τον είδα να γράφει). Απαίτησε να μη γίνει καμιά περαιτέρω αναφορά σε αυτή την ιστορία και απείλησε με διαγραφή οποιονδήποτε κάνει στο μέλλον την παραμικρή νύξη! Διέταξε να διαγραφούν τα εκατομμύρια σχόλια και έδωσε γι' αυτό διορία μιας μέρας. Εμ βέβαια, τα social media μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνα για όλους! Καλή η τζάμπα διαφήμιση, αλλά όχι και να βρεθεί στα καλά του καθουμένου μπλεγμένος σε καμιά μυστήρια ιστορία...

Μα να μην ανεβάσω άλλη μια φορά το γλυκουλίνι μου;;;;;;;

Κι όπως μου έλεγε απο χρόνια η γιαγιά μου "Οn the internet nobody knows you are a dog"

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ελεος, απιστευτη ιστορια, μιλαμε οποιος το σκεφτηκε ηταν πραγματικη σκοτεινη μεγαλοφυια!! Και οπως τα περιγραφεις φαινεται οτι οι τυποι που ηταν απο πισω ειχαν χαρισμα στην επκοινωνια, καθως και πραγματικες γνωσεις πανω σε αυτα τα θεματα, δεν αποκλειεται να ειχαν βασιστει σε καποιο πραγματικο περιστατικο.

Πως αποκαλυφτηκε η αληθεια;;; Αναρωτιεμαι αν ακουστει τιποτα στις ειδησεις, γιατι αν αφαιρεσουμε το συναισθηματικο μερος, που τοσο ωραια ξεδιπλωσες, ακουγεται σαν μια απο τις απατες που ακουμε καθε μερα.

ΥΓ. εγω παλι θυμηθηκα ενα περιστατκο που αφορουσε τη Wikipedia. Για καιρο εγραφε ενας πιτσιρικος σε αρθρα που αφορουσαν την ιατρικη και την υγεια, και ελεγε στο προφιλ του οτι ηταν γιατρος, ενω διατηρουσε επικοινωνια με αλλους συντακτες, καθως και διαχειριστες της Wikipedia.

Last edited:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Πράγματι, είχε γνώσεις μαιευτικής και γυναικολογίας, καθώς και ψυχολογίας, καθώς συμβούλευε γυναίκες με διάφορα προβλήματα και έδινε κανονικότατα ιατρικές συμβουλές. Επίσης στήριζε ψυχολογικά πολλά κορίτσια, αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες και γράφοντάς τους τεράστια μηνύματα. Μιλούσαν όλες για έναν άγγελο, μια καλή νεράιδα, ένα σπάνιο πλάσμα. Προσεύχονταν γι' αυτήν, άναβαν κεριά σε εκκλησίες, τη θυμούνταν τη μέρα της γιορτής της με αναρτήσεις τύπου "σήμερα γιορτάζει η καλή μας Τάδε, ας ευχηθούμε να κάνει την ανατροπή μπλαμπλαμπλα". Ειλικρινά, έχουν γίνει ρεπορτάζ για πολύ λιγότερα, και περίμενα να σκάσει στα μέσα η ιστορία (φαντάζομαι τίτλους όπως: "Παρίστανε τη μαία για να τους αποσπάσει φωτογραφίες των παιδιών τους!" κ.ά.). Τέλος πάντων, τώρα μάλλον δεν θα βγει κάτι, καθώς τα περισσότερα έχουν σβηστεί ήδη.

Ακόμα κι αν είχε στόχο απλώς να σπάσει πλάκα και να τραβήξει την προσοχή αυτό το άτομο, το έκανε τόσο τέλεια και με τέτοια λεπτομέρεια και μεράκι, που δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να βρεθεί ποτέ στο δρόμο μου. Φαντάσου, βρέθηκαν και κάποιες στο γκρουπ που μίλησαν με συμπάθεια γι' αυτήν/αυτόν, παρά τις αποκαλύψεις, λέγοντας ότι με τις συμβουλές της τους βοήθησε πραγματικά. Και τη δικαιολόγησαν ως ένα πιθανότατα πολύ δυστυχισμένο άτομο που τρεφόταν απ' τα σχόλια και την προσοχή των άλλων... Οι μαμάδες, βέβαια, που έχουν μοιραστεί εκτός απ' τα προβλήματά τους και φωτογραφίες των βλασταριών τους, είναι φρικαρισμένες. Και είναι κρίμα, πραγματικά. Δεν τους άξιζε.

Δεν ξέρω ακριβώς ποια την υποψιάστηκε πρώτη και πώς έγινε. Απλώς κάποια στιγμή, μέσα σε όλες τις αναρτήσεις-μνημόσυνα και το χαμό, βγήκε και κάποια που εξηγούσε ότι το προφίλ είναι ψεύτικο και πού βρέθηκαν όλες οι φωτογραφίες που κατά καιρούς μοιραζόταν η "καλή νεράιδα" με την ομάδα. Οι κοπέλες που το έψαξαν, φαίνεται ότι εδώ και καιρό το υποψιάζονταν και μάλιστα της είχαν πει για τις υποψίες τους (τότε που ήταν ακόμα "ζωντανή"). Εκείνη, πολύ έξυπνα, είχε παραδεχτεί ότι χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα στο προφίλ της, ώστε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της στο facebook λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας. Μάλιστα τους αποκάλυψε και το δήθεν αληθινό της όνομα. Μετά, όμως, που "πέθανε" οι κοπέλες αυτές ανακάλυψαν τις φωτογραφίες, έψαξαν αρχικά στις νεκρολογίες και κατόπιν μέσω των νοσοκομείων και των μονάδων εντατικής νεογνών ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε κανένας θάνατος καμιάς εγκύου με τα συγκεκριμένα στοιχεία (ηλικία, όνομα) και καμιά τραγική ιστορία με εξαιρετικά πρόωρο βρέφος που χρειαζόταν μητρικό γάλα (το οποίο με τόση προθυμία και καλοσύνη ήθελαν να δωρίσουν πολλές κοπέλες :( ). Ουφ... Τέλος πάντων, έβγαλαν μια ανακοίνωση με όλα τα στοιχεία και η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά απ' την αποκάλυψη, το προφίλ της "νεκρής" είχε σβηστεί, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν κατευθείαν όλα τα σχόλιά της και οι αναρτήσεις της στο γκρουπ. Έμειναν μόνο τα πολλά ποστ-μνημόσυνα, και οι αναρτήσεις που έκαναν τα μέλη κατά καιρούς ρωτώντας για την υγεία του "αγγέλου" και ζητώντας προσευχές για τον "άγγελο". Μετά τις αποκαλύψεις το γκρουπ γέμισε δεκάδες φρικαρισμένα, αγανακτισμένα, σοκαρισμένα ποστ, τα οποία, μετά την (επίσης φρικαρισμένη) παρέμβαση του γιατρού-διαχειριστή άρχισαν επίσης να σβήνονται.

Το MEGA δεν το ξανατίμησα μετά από τους απαράδεκτους (μικρή τότε, στρογγυλοκαθόμουν μπροστά από την τηλεόραση για την μουσική και το κουνελάκι στο ίντρο. Το χιούμορ το έπιασα στις επαναλήψεις) και δις εξαμαρτείν. Ήμουν παιδί του ANT1, αλλά...
It's the end of an era... :(

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εχω μια απορια με την αλλαγη της ωρας. Οταν περναμε σε χειμερινη ωρα, παμε 1 μεσανυχτα, 2, 3 και οταν παει 4 παει παλι 3. Δηλαδη η μερα (οπως η σημερινη) εχει δυο φορες τις ωρες 3:01, 3:02, 3:10, 3:30 κλπ.

Τωρα, αυτο πως αποτυπωνεται στις επισημες καταγραφες και τα ημερολογια; Δηλαδη αν γινει ενα συμβαν, ή σεισμος στις 3:10 και το καταγραψει η Αστυνομία, το σεισμογραφικο κέντρο η οι ειδησεις κλπ, πως αποσαφηνιζεται αν προκειται για τις "πρωτες" η τις "δευτερες" 3:10;

Και αν γινουν 2 συμβαντα (πχ 2 σεισμοι) με μια ωρα διαφορα, δηλ. ενα στις 3:10 και ενα στις επομενες 3:20, πως αποσαφηνιζεται οτι προκειται για μια ωρα διαφορα και οχι 10 λεπτα διαφορα;

Last edited:
Δυστυχώς οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν γυναικολογικά προβλήματα και πολύ περισσότερο αυτες που βιώνουν την υπογονιμότητα είναι ευάλωτες και συναισθηματικά ράκος. Είναι πολύ έυκολο να εξαπατηθούν μιας και αναπτύσουν μέσα στις "κοινότητες" αυτές πολύ στενές σχέσεις κατανόησης και αλληλοβοήθειας. Θεωρώ υπάνθρωπο το άτομο αυτό που "έπαιξε" με τις γυναίκες αυτές......