Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Πολύ συγκινητική η χθεσινή βραδιά με την εμφάνιση της εθνικής στο γουμπλει
από τον λόγο του Μπακασέτα στα αποδυτήρια,το λεπτό σιγής,την υπερπροσπάθεια των παιχτών,το 2 γκολ που θύμισε λίγο
"έτσι θέλαν στο 92"
και σαν επιστέγασμα το άφταστο

συγχαρητήρια σε όλους ..!!

Attachments

Παιδιά, θα είμαι στο Ηράκλειο την Κυριακή, μεσημεροαπογευμα. Αν το ψήνει κάνεις για έναν πρόχειρο καφέ, θα χαιρόμουν να τα πούμε.
@Καστάλια εγώ ζω Ηράκλειο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ Κυριακή. Αν μπορείς Δευτέρα πρωί για κάναν καφέ είμαι μέσα.

Χρυσόστομε, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ήρθα μόνο για λίγες μέρες στον Άγιο και στο Ρέθυμνο, για να συναντηθώ με συναδέλφους, και φεύγω Κυριακή απόγευμα. Την άλλη φορά ίσως...

Περιμενω τη στιγμη που θα παω στα μαξ και θα δω τα χριστουγεννιατικα, να μπω για ενα_μωρέ_θα_παρω_το_στολιδι_του_2024, να βγαινω με πεντεξιεφτα ιδια, γιατι δεν θα εχω αποφασισει τελικα ποιο χρωμα μου αρεσει και να επιστρεφω σπιτι για να αρχισω τη γκρινια να ανεβει το δεντρο γιατι τι θα τα κανω τοσα στολιδια απλωμενα εδω, μου λες;! :)))):)))):))))
Η γραφικουλα.

Λόγω ηλικίας ε;;
Να σε ενημερώσω οτι σε 30-40 χρονια απο τώρα, ο τότε πρωθυπουργος Μητσοτάκης θα διαγραφει πάλι τον Σαμαρα, στο λεω γιατι θα ισχυριζεσαι οτι ησουν αγεννητος το 2024.