Οπότε Μητσοτάκη λες να έχουμε για τα επόμενα 30 χρόνια;;
Καλά θα πάει αυτό!![πολύ πλατύ χαμόγελο :)))) :))))](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/polyplatyxamogelo.gif)
Δλδ όταν θα είμαι κοντά στα 45 θα τα ξαναπούμε;;
Καλά θα πάει αυτό!
![πολύ πλατύ χαμόγελο :)))) :))))](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/polyplatyxamogelo.gif)
Δλδ όταν θα είμαι κοντά στα 45 θα τα ξαναπούμε;;
Οχι, λεω σε 30-40 χρονια.Οπότε Μητσοτάκη λες να έχουμε για τα επόμενα 30 χρόνια;;
Αμε.Δλδ όταν θα είμαι κοντάστα 45στην απεξαρτηση θα τα ξαναπούμε;;
dry, rosso ή bianco;με γεύση martini.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτή η τοποθέτηση.View attachment 1480
Καταχαρήκαμε! Καμιά δεκαριά χιλιόμετρα, καμιά δεκαριά σταθμοί... Μεγαλεία! Άξιζε η αναμονή δεκαετιών!
Στο μεταξύ, για τις γειτονιές όπου ζουν μυριάδες άνθρωποι (Εύοσμος, Κορδελιό) και που πραγματικά χρειάζονται μια πιο εύκολη πρόσβαση στο κέντρο, δεν προβλέπεται κάτι στο ορατό μέλλον. Οπότε, ναι... Χαρήκαμε, αλλά...
100% ακριβές αυτό που λες!που είναι απλά σε τίνος χέρια θα τύχει να σκάσει,
Ξαναδιάβασα το κείμενο και δεν βλέπω χιούμορ παρά μονάχα πολύν σαρκασμό.Κοίτα, Φάρε. Εν μέρει έχεις δίκιο, σαφώς, αλλά προφανώς η εικόνα είχε καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα και κακώς την πήρες στα σοβαρά
Σκέψου με την Αππία οδό τι θα είχε γίνει από παρατράγουδα!!Είμαι βέβαιος πως κι όταν χτίζανε τον Παρθενώνα θα υπήρχανε παρατράγουδα και κάποιος θα γκρίνιαζε από κάτω.
Η φάση όπου, επειδή μας έδωσαν ένα κοκαλάκι, οφείλουμε να το βουλώσουμε και να μη μιλάμε για όοοολες τις δυσλειτουργίες που εξακολουθούν να υπάρχουν διότι θεωρείται σαρκασμός και γκρίνια, δε με βρίσκει σύμφωνη.Ξαναδιάβασα το κείμενο και δεν βλέπω χιούμορ παρά μονάχα πολύν σαρκασμό.
Δεν άκουσα ούτε έναν να ισχυρίζεται πως το μετρό θα λύσει το κυκλοφοριακό «καθολικά ως δια μαγείας» ή πως είναι «πανάκια», όπως λες και δεν αποτελεί αυτό πραγματικά θέμα συζήτησης. Ο ισχυρισμός είναι πως θα βοηθήσει στο τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.
Και ναι, δυστυχώς, πολύ συχνά τα τεράστια έργα έρχονται και με κάποιο κόστος. Όταν χτίζεις μετρό κλείνεις δρόμους, σηκώνεις λαμαρίνες, και αλλάζει η αγορά η οποία... όμως, δεν εξαφανίζεται. Απλά από τον έναν δρόμο θα πάει σε κάποιον άλλον. Ξενοικιάζεις από εδώ και νοικιάζεις κάπου αλλού. Κι όποιος μείνει, προφανώς θα μείνει γιατί τον βολεύει το μειωμένο ενοίκιο. Είπαμε, αν θες να γκρινιάξεις, βρίσκεις να πεις.