Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Έχω antivirus που είναι ενεργό και εκτός από το φ/β, δεν έχω δει ως τώρα κάποιο άλλο σημάδι γενικότερα στον υπολογιστή, οπότε μάλλον κάτι με τον πλοηγό θα είναι. Σ' ευχαριστώ, Φάρε!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
η αφελής εμπιστοσύνη που δειχνεις στο αντιιικό μου φαίνεται συγκινητική. :ρ

Καταρχήν το ελάχιστο που πρέπει να έχεις είναι αντιιικό + firewall και φυσικά, να ξέρεις να τα λειτουργείς. Σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ πως φτάνεις σε ένα 60% ασφάλειας.

Εάν ο πλοηγός σου "έχει θέμα", το πιο πιθανό είναι πως το θέμα του είναι κάποιου είδους μόλυνση.

Η πιο ασφαλής εκτίμηση είναι πως ο υπολογιστής μας είναι μολυσμένος ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν σημάδια. Όταν υπάρχει το παραμικρό σημάδι για εμένα η καλύτερη κίνηση είναι να πάρεις δραστικά μέτρα.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
η αφελής εμπιστοσύνη που δειχνεις στο αντιιικό μου φαίνεται συγκινητική. :ρ
Μα είναι η εμπιστοσύνη του άσχετου! :)))) Και για το λόγο αυτό μου έχουν βάλει και καλή προστασία που είχα ζητήσει, έχω δει να μου βγαίνει μνμ όταν μπλοκάρει κάτι. Βέβαια, θέλει τον τεχνικό του και θα τον έχει από βδομάδα, γιατί δεν το κατέω το σπορ και καλώ τον "γιατρό" όταν βλέπω εμφανή σημάδια.

Και όπως λες κάτι θα πέρασε, όλο και κάτι νέοι ιοί βγαίνουν να μας ταλαιπωρούν και εμάς τους μη γνωρίζοντας τεχνικά θέματα.

A, να φανταστείς έκανα πριν για πρώτη φορά απεγκατάσταση και εγκατάσταση (διορθώθηκε το θέμα στο φ/β - αλλά ο γιατρός θα έρθει) και ένιωσα λίγο χάκερ μη σου πω.. :χαχα:

:μουάχαχα: έτσι ένιωσα κι εγώ την πρώτη φορά που εκανα εγκατάσταση το adobe acrobat reader! Καλά, ειδικά όταν μία φίλη μου μου είχε μάθει να κάνω ένα κόλπο με τους δίσκους για να πηγαίνει πιο γρήγορα ο παλιός υπολογιστής (τόσο άσχετη, δεν θυμάμαι πως λέγεται*) ήμουν έτοιμη να μοιράσω επαγγελματικές κάρτες.
Είναι κρίμα που δεν έχουμε βασικές γνώσεις για τους υπολογιστές.

Edit: *Θυμήθηκα. Ανασυγκρότηση δίσκου!
Πωωω, μετά από αυτό, είμαι έτοιμη να φτιάξω τον υπολογιστή της πεταλούδας.

(Αμάντα ευχαριστώ!)

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ομολογω οτι βρισκω γελοιο τον τροπο με τον οποιο οι στρατιωτικοι πρεπει να γκαριζουν οταν καλωσοριζουν ή δινουν αναφορα σε καποιον πολιτικο, λες και βριζουν. Οσο πιο αφυσικο και προσποιητο ειναι το γκαρισμα, τοσο περισσοτερη "πειθαρχια" υποδηλωνει.

Οταν ημουν φανταρος ξεκινησα να θαυμαζω την πρακτικοτητα με την οποια ηταν σχεδιασμενα και δομημενα τα πραγματα στο στρατο (μεχρι και το λουρι του κρανους, που προσαρμοζεται σε μηκος). Οσον αφορα καποια πραγματα που θεωρουσα παραλογα στο στρατο, με τον καιρο διεπιστωσα τη λογικη τους. Το γκαρισμα ομως εξακολουθω να το βρισκω ανουσιο και κωμικο

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Δεν έχεις κι άδικο. Η πειθαρχία δεν χρειάζεται αυτήν την υπερβολη.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
χαχα τί είναι αυτό, βρε;

Εντωμεταξύ, σχετικό με πειθαρχία, μου φαίνεται σαχλός και κάπως γλοιώδης ο τρόπος που λένε στο Μάστερ Τσεφ "Μάλιστα, σεφ!" "Ναι, σεφ!" κτλ.

Δηλ. και στην μουσική λέμε κανα "μαέστρο", αλλά αυτό καί χιούμορ έχει καί είναι για να ανεβάσεις τον άλλο ψηλά.

Εδώ το "σεφ" είναι αδιάκοπο, στρατιωτικό και μοιάζει να δείχνει πολλή υποταγή.

Αν γράψεις BFF στο φέισμπουκ (είναι η νέα μόδα) θα δεις αν ο Ζούκεμπεργκ σου έκλεψε τα τραγούδια του Τερλέγκα που αφιέρωνες στην Σούλα στο φέισμπουκ...

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εχει πλακα η διαφημιση της μπυρας Φιξ που δειχνει κατι φορτυσάμθινγκ να εχουν μια αναμνηση οπου παλια επιναν Φιξ, και μετα να ξανασυναντιωνται στο ιδιο τραπεζι 20 χρονια μετα και ξαναπινουν Φιξ.

Αχρηστο τριβια: πριν 20 χρονια δεν υπηρχε η Φιξ.

Εδώ ο Stan δήλωσε ότι μεγάλωσε γενιές με τα τραγούδια του, μάλλον απ'αυτον πήρε ιδέες ή Φιξ για τη διαφημιστική της καμπάνια. :))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Καλη ιδεα. Καλοκαιρι του '97, πινοντας Φιξ και ακουγοντας Σταν. Those were the days

Καλη ιδεα. Καλοκαιρι του '97, πινοντας Φιξ και ακουγοντας Σταν.
Κατι τετοια διαβαζε ο πετροκωστοπουλος και μας λεει βλαχους.
Επισης, τι φοβερο γκολ (aka, γκολαρα) ηταν αυτο που ειδα καπου, το πρωι, απο εναν, δεν ξερω ποιος ειναι, και παιζει δεν ξερω πού; Μπορει να ειμαι ασχετη με το αθλημα, αλλα καταλαβαινω την τεχνη. :ρ (και παλι, κατι τετοια διαβαζε ο πετροκωστοπουλος και μας λεει βλαχους).
[Ο Σταν, ποιος είναι;]

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μα ο κωστοπουλος ειχε αποποιηθει το λαιφσταιλ :χμ:

Εισαι μικρη Ελλη, δεν τον προλαβες τον Σταν :))))

Ντωμεταξύ, έβλεπα διάφορα στο τουίτερ για τον Πετράν, αλλά δεν καταλάβαινα και δεν έδινα σημασία. Αν δεν τον ανέφερε η Έλλη δεν θα έψαχνα να δω τι γίνεται. Να'ναι καλά ο άνθρωπος που με τα περιοδικά του μας ξεβλάΧΑΧΑΧΑΧΑ

Έλλη, απαράδεκτο να μην γνωρίζεις τον Σταν, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας αοιδός μετά τον Όμηρο. :)

Μα ο κωστοπουλος ειχε αποποιηθει το λαιφσταιλ :χμ:
Άμα δεν είσαι βλάχος έχεις λαϊφστάιλ ακόμα κι αν το έχεις αποιποιηθεί.

Πάντως στην Κρήτη έχουμε έναν πολύ απλό τρόπο να ξεχωρίζουμε τους βλάχους.

Είσαι Κρητικός; Κύπριος; Νησιώτης; Επτανήσιος έστω; Αν η απάντηση σε μια από τις προηγούμενες ερωτήσεις δεν είναι ναι τότε είσαι βλάχος...

Άσχετο το Σταν από το Στάν' βγαίνει;