Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Υποψιαζομαι οτι ο σταν κι ο κωστοπουλος ειναι το ιδιο προσωπο. Κοιτα ομοιοτητα στη φωτογραφια. :))))
Ιαβερη, οντως, μου λειπουν βασικες γνωσεις. Ξερω ομως τις hi five. :))))
Επισης, ειναι εντυπωσιακό πως ενας πετρος μας ανοιξε τα ματια κι ενας αλλος μας τα πεταξε εξω.

Last edited:
Πω πω, πού τις θυμήθηκες αυτές;;; Η απάντηση της Ελλάδας στις Spice Girls! :)))) Ας μην αναφέρουμε και τους ΟΝΕ aka Backstreet Boys, ότι να'ναι...:))))

Κρύωσε από τα πολλά μπάνια στον Αχέροντα :))))

edit: Συμβαίνει τώρα
2-3 φορές την ημέρα, επί δύο εβδομάδες, ακούγεται από ένα διαμέρισμα αυτό, (προσοχή είναι σκυλοτράγουδο) με το που τελειώνει, το ξαναπάει στην αρχή και στο ρεφρέν διακρίνω μια δεύτερη φωνή. Νταλκαδιάρικη. Είναι από τα γαβ γαβ που δεν με αρέσουν. Έτσι μου έρχεται να πάρω από το περίπτερο 2 μπύρες και ένα ροθμανς ιντερνάσιοναλ, να χτυπήσω το κουδούνι και να πω, "Ακούω. Ποιος, ποια, που και πότε", μπας και το βγάλει από μέσα του ο άνθρωπος και ησυχάσω. Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω από πού έρχεται ο ήχος. Βέβαια από το να ακούω τσακωμούς και κλάματα, χίλιες φορές να ακούω τραγούδια που δεν μου αρέσουν, αλλά λέμε τώρα.

Last edited:
Έχω μια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει:

[πλοκη]

[/πλοκη]

Εντιτ: επιτέλους τα κατάφερα να αναρτήσω την εικόνα

Last edited:
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (Να'σαι καλα!) Αυτό ακριβώς, κάπως έτσι θα παιζόταν η φάση, ξέρω και το άσμα απ'έξω... (και μετά λέει του γίνομαι απαραίτητη, αλλάζει τροπάριο και αρχίζει να μου τραγουδάει απ'το μπαλκόνι: Φιλε έλα απόψε που πονάω :)))))

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
"Κάνε Παναγιά, η ξενιτιά να πάψει...!"

σκέφτομαι, πόσο σουρεάλ...

"Παιδί μου, ας ακούσουμε επιτέλους αυτόν τον τραγουδιστή με την μαγευτική φωνή, τον Καζαντζίδη. Έλα εδώ και πες στον πατέρα σου να κάνει κάτι, να σταματήσουν πια οι Έλληνες να γεύονται το πικρό ποτήρι του ξενιτεμού!"

:))))

Τροχός της Τύχης. Κατηγορία " Τίτλος Βιβλίου . Δύο λέξεις. Έχουν βγεί όλα τα σύμφωνα. Μ_ΝΤ_Μ ΜΠ_Β_Ρ_ . Απάντηση παίκτριας: ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΑΒΕΡΑ. Ένα δάκρυ κυλάει...

:χαχαχα::μουάχαχα: Ιαβέρη, μου θύμισες αυτόν τον παίκτη.
[video=youtube;CNWt1BPkdcs]https://www.youtube.com/watch?v=CNWt1BPkdcs[/video]

Μ'αρέσει που γελάω, ενώ ξέρω πως αν πήγαινα σε τηλεπαιχνίδι χειρότερες γκάφες θα έκανα :χαχαχα:

(Είπα να κουρέψω την φράντζα μου. Παίρνω το ψαλίδι, παίρνω και το ξυράφι μαλλιών και αρχίζω, φιγκαρόοο, φιγκαρόοο. Η χαζή δεν έβλεπα στον καθρέφτη πως είναι, κοιτούσα μόνο ότι έπεφτε στον νιπτήρα. Α, έλεγα, λίγο έκοψα, ας τα πάρω λίγο ακόμη, και δώστου ψαλίδι και δώστου ξυράφι. Στο τέλος κοιτάζομαι και ήμουν σαν ταμένο. Λέω ας τα λούσω μπας και κάτσουν καλύτερα... Ναι. Το μαύρο μολυβάκι στα μάτια μου λείπει για να ολοκληρωθεί το λουκ "Άλις Κούπερ" :ανέκφραστος:)

:χαχαχα::φιλί:
Έχω περάσει και χειρότερα. Πάω σε μία και με κουρεύει μόνο με ξυράφι μαλλιών. Ψαλίδι δεν έβαλε ούτε για πλάκα. Εκτός ότι τελείωσε το "κούρεμα" σε 5 λεπτά λες και πήγα να μου πάρει λίγο τον σβέρκο.
Μπήκα ελπίζοντας ότι θα βγω έτσι (:αγαπώ:)

και βγήκα σαν (απορημένος) Τσαουσόπουλος.

Σε περίπτωση που είχατε αγωνία να ενημερώσω ότι το Ισραήλ κέρδισε τη φετινή Γιουροβίζιον και η Κύπρος ήρθε δεύτερη. Καλημέρα. :)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μπραβο της, πρεπει να ηταν ρεκορ για τη Κυπρο

Μολις εμαθα οτι το ζευγος Δωρου και Αθηνας στο Game of Love λεγονται εν συντομια "οι Αθηνοδωρος"

(οπως Μπραντζελίνα, Σκορδολιάγκας)

Αντέρωτα εγώ μόλις έμαθα οτι ασχολείται μαζί τους ο Φιλιππίδης.

[video=youtube;Mw14OGemMHI]https://www.youtube.com/watch?v=Mw14OGemMHI[/video]