Νεανικά αριστουργήματα απο το Τιβο (TiVo)

Είδα σε διαφημιση πως το περιοδικό Τιβο προσφέρει τα κλασσικά βιβλια που αγαπησαμε ολοι σαν παιδια (και σε εικονογραφημενη κιολας μορφη).

Ξεκινα με το πρώτο που είναι : Ο Γύρος του κόσμου σε ογδόντα μέρες, και φυσικα θα συνεχισει με αναλογα

Φαντάζομαι πως όλοι, λιγο πολυ με αυτά μεγαλώσαμε (ή εστω μας ειναι γνωστά), και ολο και καποιο θα υπαρχει στην συλλογη μας.

Στην δική μου βιβλιοθήκη ομως δυστυχως, υπαρχουν πια ελάχιστα. Τα περισσοτερα εχουν χαθει ή καταστραφει :(

Μπηκα στην διαδικασια να σκεφτω αν θελω να παρω, και ανακαλυψα πως : θελω.
(το αν θα αποφασισω να τα παρω, δεν ξερω ακομη)

Παρολο που τα ενδιαφεροντα μου αλλαξαν πολυ απο τοτε που ημουν μικρη, θα ηθελα να τα εχω, για να τα ξαναδιαβασω καποια στιγμη, εστω και αν αργησει πολυ αυτη η στιγμη. Η αμφιβολία μου ειναι ποια θα ειναι η ποιοτητα της μεταφρασης τους (ειμαι και απαιτητικη πια), καθως υποψιαζομαι πως θα ειναι εκδοση για παιδια.

Υ.Γ. το βιβλιο πηρε τα πανω του η ειναι η ιδεα μου; Με τοσες προσφορες που υπαρχουν ειναι να χαμογελα κανεις :)

Λορενα θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις,η οποιος γνωριζει τελος παντων ποιες εφημεριδες δινουν βιβλια γιατι τωρα με αυτο που γραφεις χαιρομαι κι εγω ιδιαιτερα που και καποιο περιοδικο θα ξεκινησει να δινει βιβλια.Πραγματικα υπαρχουν προσφορες και αξιζουν:)))

Λοιπον.. πρωτες εντυπωσεις.

Πηγα σημερα και κοιταξα τα βιβλια που προσφερει το τιβο.

Η τιμη του πακετου (περιοδικο με βιβλιο) ηταν κοντα στα 9 ευρω (8,50 νομιζω) η οποια μου φανηκε σχετικά ακριβη, ιδιως οταν ειδα το ιδιο το βιβλιο. Το οποιο ειναι μικρο (λιγο μεγαλυτερο απο τα βιβλια τσεπης) και σε παιδικη εκδοση. Το εξωφυλλο φθηνο (πλαστικοποιημενο χαρτι) και τα σκιτσα στο εξωφυλλο θα τα ελεγα συμπαθητικα.

Υποθετω πως το περιοδικο θα κοστιζει κοντα στα 2.5 ευρω (αρα πεντε συν, ειναι το βιβλιο), και συγκρινοντας με την ποιοτητα των Ρωσων του Βηματος, αποφασισα να μην το παρω, παροτι λυπηθηκα. Ειμαι βεβαιη πως η ιστορια δεν θα ειναι καλογραμμενη και πληρως ανεπτυγμενη (λιγες και μικρες σελιδες), εστω και αν προοριζεται για παιδια (ελπιζω πραγματικα να κανω λαθος)

Με λιγα λογια, εγω δεν ειδα καμια "προσφορά" σε αυτο.

θα το παρακολουθω παντως, ισως παρω καποιο επομενο.

Το ΤV Ζαπινγκ πιο περα ειχε προσφορα εγκυκλοπαιδιες. Και σημερα ειχε την : Ιστορια του Ελληνικου εθνους

Last edited: