Οι εκδόσεις BELL στο "Θέμα"

Οι εκδόσεις BELL στο "ΘΕΜΑ"

Η εφημερίδα "ΘΕΜΑ" από αύριο (14/06/2015) και για 5 Κυριακές, θα δίνει προσφορά βιβλία των εκδόσεων BELL που έγιναν best seller και μεταφέρθηκαν με επιτυχία στον κινηματογράφο. Το πρώτο θα είναι το "Νησί των Καταραμένων", του Ντένις Λιχέιν (που έγραψε και το επίσης best seller, Σκοτεινό Ποτάμι) που έγινε ταινία με τον Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Μάρτιν Σκορτσέζε στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Η κάθε εφημερίδα μαζί με την προσφορά, θα κοστίζει 4,25 ΕΥΡΩ.

Για να δείτε τα υπόλοιπα μπελάκια, μπείτε εδώ!

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι εξίσου γνωστό πως ενίοτε δεν τις αγοράζουμε καν και περιμένουμε να βρούμε τις "προσφορές" αργότερα, στα παλαιοπωλεία. :ρ

Ωραία πληροφορία Μεταλλαγμένη!!! Το βιβλίο αυτό θα ήθελα να το διαβάσω μιας και η ταινία δεν με είχε πολυενθουσιάσει...

Άσε που τουλάχιστον τα 2 από τα 4 βρίσκονται σε βιβλιοπωλεία σε τιμές 5-5.50 οπότε για εμένα δεν αξίζει για ένα ευρώ να πάρεις την φυλλάδα. Αν μιλούσαμε για βιβλία εξαντλημένα οκ το συζητάμε.

Last edited:
Συμφωνώ και επαυξάνω για την τακτική του ήσσονος κόστους απέναντι στις «προσφορές» που, ορθότατα, ο Φαροφύλακας τις βάζει εντός εισαγωγικών.

Κι εξίσου γνωστό πως ενίοτε δεν τις αγοράζουμε καν και περιμένουμε να βρούμε τις "προσφορές" αργότερα, στα παλαιοπωλεία. :ρ
Άσε που τουλάχιστον τα 2 από τα 4 βρίσκονται σε βιβλιοπωλεία σε τιμές 5-5.50 οπότε για εμένα δεν αξίζει για ένα ευρώ να πάρεις την φυλλάδα. Αν μιλούσαμε για βιβλία εξαντλημένα οκ το συζητάμε.
Σας εχω πει ποτε ποσο μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε...

Μεταλλαγμενη, ευχαριστουμε, ωστοσο... :)))

Καλά βρε, γιατί μου σαμποτάρετε το νήμα; :γρμβ: :ρ

Εννοείται ότι δεν είναι και η προσφορά του αιώνα, για Bell μιλάμε, που έχει χαμηλές τιμές. Απλά αν κάποιος ενδιαφέρεται για την εφημερίδα και τα περιοδικά, τα κουπόνια και τις δωροεπιταγές που έχει μέσα, θα την βρει καλή ευκαιρία.

Αφήστε που εν προκειμένω ξέρεις ότι θα πάρεις αυτό που περιμένεις από τις εκδόσεις αυτές, δηλαδή το γνωστό μέγεθος, ποιότητα χαρτιού κτλ και δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεων όπως με άλλες εφημερίδες, που το δέσιμο και η ποιότητα των βιβλίων είναι άλλο από αυτό που περίμενες.

Σίγουρα ευχαριστούμε την Μεταλλαγμένη για την πληροφορία και για το ότι άνοιξε το νήμα. Και δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απ' έξω έχω πάρει πολλά βιβλία/κόμιξ από προσφορές εφημερίδων (και της συγκεκριμένης "εφημερίδας") απλά λόγω του ότι τα τελευταία χρόνια νοιώθω μια διαρκώς διογκούμενη αηδία για τον ιδιοκτήτη της εν λόγω "εφημερίδας" όσο και για τις κοινωνικοπολιτικές απόψεις του καθαρά προσωπικά θεωρώ ότι για εμένα δεν αξίζει τον κόπο για ένα ευρώ να πάρω την εφημερίδα γεμίζοντας τους κάδους που είναι κοντά στο περίπτερο με σκουπίδια κυριακάτικα. Το ότι εγώ σήμερα θεωρώ εντελώς μη δελεαστικό το να αγοράσω την συγκεκριμένη εφημερίδα (ενώ ενδεχομένως να τα κυνηγούσα από άλλη) είναι καθαρά προσωπική θέση και σε καμία περίπτωση δεν είναι μια άποψη που πιστεύω ότι πρέπει να είναι δεσμευτική για οποιονδήποτε άλλο.

@Κόρτο, θα συμφωνήσω με τα σχόλιά σου για τον εν λόγω "τηλεοπτικό νταβατζή", όπως εύστοχα τον είχε αποκαλέσει μια φίλη μου. Την ίδια αηδία νιώθω και τον τέως συνιδιοκτήτη της εφημερίδας. Προσωπικά, θα την πάρω μόνο σήμερα γιατί τα άλλα βιβλία δεν με ενδιαφέρουν και μόνο γιατί το Νησί των Καταραμένων, δεν έχει τύχει να το δω πουθενά αλλιώς θα το είχα ήδη αγοράσει.

Πλάκα έκανα για το σαμποτάρισμα, μην παρεξηγηθούμε :)))

Καλα έκανες μεταλλαγμένη και το ανεφερες γιατί κι εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με εφημερίδες αλλά παρατήρησα πως οι γονεις μου παίρνουν τη συγκεκριμένη για το κουπόνι , οποτε το βρήκα ευκαιρία και τους είπα να πάρουν αυτήν την εκδοση για να πάρω τ βιβλιο. :)

Ασχετα απο την προσφορα, αν διακρινω καλα το εξωφυλλο απο το τελευταιο βιβλιο, εγινε ταινια, γαλλικης παραγωγης με τιτλο "Ne le dis à personne" ή στα αγγλικα "Tell no one". Imdb Link Διαβασετε ή οχι το βιβλιο, να την δειτε, ειναι πολυ καλη

Θα συμφωνησω κι εγώ με τη σειρά μου με τους προλαλησαντες εδώ, πως άμα "δεν την πάω" μια εφημερίδα δεν πάει να δίνει και τον ουρανό με τ' άστρα...δεν την αγοράζω .
Ωστόσο αν δινει και κάποιο βιβλίο σπάνιο και πιθανώς εξαντλημένο ε τότε αλλάζει κάπως το πράγμα και το συζηταω. Για τη συγκεκριμένη πάντως προσφορά αν έπαιρνα κάποιο από τα μπελακια που δίνει θα ήταν το "Το νησι των καταραμένων" αν και δεν θα τρελαινομουν κιόλας να το.διαβάσω, στη λίστα μου με τα bell (τα οποία κι εγώ πιστεύω πως είναι διαχρονικά διαμαντακια πολλά εξ' αυτών) προηγούνται αλλα/για την ώρα με κάποια εξαντλημένα να φιγουράρουν πρώτα πρώτα στη λίστα μου και να δω πως θα τα βρω...

Last edited: