Οι λογοτεχνικοί μας... έρωτες

οι λογοτεχνικοι μου ερωτες ειναι:
ο εντουαρντ απο το λυκοφως
ο ριτσαρντ απο το κρισταλινο δακρυ του φεγγαριου
ο κ. Ροτζεστερ απο τη τζεϊν εϊρ
ο αραγκορν απο τον αρχωντα των δαχτυλιδιων
Και ο χιθκλιθ απο τα ανεμοδαρμενα υψη.

Last edited:
Έχω κι άλλους αλλα αυτός που μου ρθε στο μυαλό αμεσως είναι για την Αννα Καρένινα. Και έπειτα για την Λίλα Τσερούλλο απο την τετραλογία της Φεράντε. Επίσης για την Τζέην Έυρ και τον κύριο Ντάρσυ. Κλασσικές επιλογές λίγο πολύ αλλα κρεμόμουν απο τις σελίδες και τα λόγια των συγγραφέων για χαρη τους. Ειδικά στις πρώτες δυο, η πρώτη μας γνωριμία μαζί τους είναι καθοριστική. Breathtaking που λενε και στο χωριό μου. Απίστευτη ομορφιά και δεινότητα στις περιγραφές τους οι συγγραφείς.

Last edited:
Λογοτεχνικοί έρωτες δεν είναι ακριβώς, όμως εγώ είχα φάει τρελλό κόλλημα με τον Πήτερ Παν μέχρι τα 5-6 κι ύστερα με τον Λούκυ Λουκ (δεν είναι λογοτεχνία, αλλά κόμικ, τέλος πάντων:Ρ). Ακόμη τώρα, ο ιδανικός άντρας για μένα είναι κάπως έτσι: ψηλός κι αποστεωμένος, αντικομφορμιστής, ανεξάρτητος, αντικοινωνικός όσο δεν πάει άλλο αλλά ταυτόχρονα χωρίς κοινωνική αναπηρία, ιπποτικός, ψύχραιμος κι αποτελεσματικός. Λούκυ Λουκ για πάντα<3

Αλλά και τον Πήτερ, πώς μπορείς να μην τον αγαπήσεις; Ειδικά με την κινηματογραφική απόδοση όλες οι άμυνές μου είχαν γκρεμιστεί.

..και τώρα που τον ξαναβλέπω πιο μεγάλο καλά δείχνει.

Κοριτσια, κι εγω με τον Τζον Θορτον ειμαι ''τσιμπημενη''! (απο North & South) :αγαπώ: :γιούπι:

Ενταξει, το παραδεχομαι! Μου αρεσει ο Armitage! :σάλια:

Last edited: