Οι πιο μισητοί κι αντιπαθητικοί ήρωες της λογοτεχνίας

(Γιατί να μην ενδιαφέρει κανέναν; Εγώ το έψαχνα χρόνια-όταν ήταν ήδη εξαντλημένο-και ευτυχώς το βρήκα στα αγγλικά. Δεν έχει σημασία που ακόμη φοβούμαι να βουτήξω πατουσάκι, κάποια στιγμή θα το ξεκινήσω).
Δυστυχώς τα βιβλία μου της V. C. μαζί με άλλα αγαπημένα, κυρίως παιδικά, όπως της Άστριντ Λίντγκρεν, παιδικά διηγήματα του Τσέχωφ, κ.α. πρέπει να πετάχτηκαν κατά λάθος σε κάποια ανακαίνιση. Αν ποτέ τα βρω θα στα δώσω.
Το Λουλούδια στη Σοφίτα το πέτυχα μπροστά μου πριν λίγο καιρό σε κάποιο περίπτερο ή βιβλιοπωλείο, αλλά δεν το πήρα. :χμ:
 
Πολύ προχώ ο διευθυντής :χαχα: (:ααργκ:)

Για να είμαι ειλικρινής πήγα και του ζήτησα να το ανταλλάξω με 5 δικά μου βιβλία, αλλά έφαγα πόρτα-_-
 
1) η κυρία Κάσπμπρακ από το "Αυτό" (ή αλλιώς η μαμά του Έντι). Και όλη η οικογένεια Μπαουερς.

2) ο Ροκ Μπέηλυ από το "Και να καθαρίσουμε κακομούτσουνους" (ναρκισσιστής του κερατά. Γενικά όλοι οι χαρακτήρες ή έστω οι περισσότεροι από το βιβλίο δεν... ακόμα αναρωτιέμαι ποια μηνύματα ήθελε να περάσει ο συγγραφέας).
 
Last edited:
Εντύπωση μου κάνει που δεν έχω σχολιάσει σε αυτό το νήμα. Να 'σαι καλά @Αντίβαρο που το έβγαλες στην επιφάνεια.
Τοπ μισητοί χαρακτήρες είναι οι Θερναδιέροι από τους Άθλιους του Ουγκώ. Σε τέτοιο σημείο μισητοί, που πλέον είναι το σημείο σύγκρισης για όποιον χαρακτήρα δε χωνεύω, π.χ. είναι αχώνευτος αλλά Θερναδιέρος δεν είναι ή πωπω ένα κλικ ακόμη και θα γινόταν Θερναδιέρος.
 
Top