Ναι μάλλον θα πάμε αβονλι το βλέπω ή έστω στο νησί του Πασχα ή έστω στην χαμένη ΑτλαντιδαΣου εχω πει, για μεταφυσικες ανησυχιες να ρωτας εμενα
Ίσως έχει να κάνει με το ότι ζω στην επαρχία. Πάντως, μπορώ να φέρω στο μυαλό μου περίπου 1-2 άθεους από όλους τους Ροδίτες που ξέρω -και ξέρω αρκετούς, ούσα Ροδίτισσα, πίστεψέ με:Ρ-. Τουλάχιστον τόσοι ήταν οι πραγματικά άθεοι από όσο μπορώ να καταλάβω -οι υπόλοιποι απλώς προσποιούνταν για να συμφωνήσουν και να μην εμπλακούν σε συζήτηση.
Προσωπικά έχω μιλήσει με αρκετούς Έλληνες (κι όχι Εσθονούς) που είναι απαλλαγμένοι από τέτοιους μεταφυσικούς φόβους.
ΥΓ. Πολύ θα ήθελα να κουβεντιάσω με έναν Εσθονό. Φυσιολογικοί άνθρωποι φαίνονται.
...Αμφιβάλλω.
Μάλλον το ίδιο θα λεν κι αυτοί για μας βλέποντας το 71%...
Μάλλον το ίδιο θα λεν κι αυτοί για μας βλέποντας το 71%...
Διότι είμαι άθεη, άρα δεν εκπροσωπώ την πλειονότητα των Ελλήνων- αντιθέτως. Επομένως δε λέμε ''εμείς οι Έλληνες'' πως οι Εσθονοί είναι φυσιολογικοί επειδή δεν πιστεύουν, αλλά το λέω εγώ και -φαντάζομαι- οι υπόλοιποι άθεοι.Γιατί αμφιβάλλεις;
Τώρα αμφιβάλλω για το αν έγινα σαφής, παρά ταύτα προσπάθησα
Σε βρίσκω αισιόδοξο. Ελπίζω οι νεότερες γενιές να σε επιβεβαιώσουν. Πάντως από το γράφημα, τη μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει το ποσοστό της Τουρκίας.τελικά ίσως να έχουμε περισσότερα κοινά πχ. οι "θρησκευόμενοι" Έλληνες από τους "άπιστους" Εσθονούς.
Ίσως να μην κατάλαβα σωστά διότι ούτε κι η δική σου διατύπωση έβγαζε ιδιαίτερο νόημα.
Άλλο πράγμα έλεγα εγώ άλλο κατάλαβες εσύ..
Δεν πειράζει, μάλλον γιαυτό η απάντηση σου δεν βγάζει νόημα.
Ποια ακριβώς διατύπωση δεν μπόρεσες να καταλάβεις;Ίσως να μην κατάλαβα σωστά διότι ούτε κι η δική σου διατύπωση έβγαζε ιδιαίτερο νόημα.
Μάλλον το ίδιο θα λεν κι αυτοί για μας βλέποντας το 71%...Ποια ακριβώς διατύπωση δεν μπόρεσες να καταλάβεις;
Να σε βοηθήσω αν μπορώ.