Πέθανε η Καίτη Οικονόμου - Συγγραφέας & Μεταφράστρια του Χάρι Πότερ

Μόλις τώρα το είδα χαζεύοντας το φόρουμ. :(

Τα βιβλία της τα κρατούν δεκάδες γυναικεία χέρια στον ηλεκτρικό, στην παραλία κλπ. RIP.

Το διάβασα σήμερα και πραγματικά έπαθα σοκ. Έχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία της και μου άρεσαν. Μάλιστα γι αυτή και τη Λένα Μαντά σκεφτόμουν πάντα ότι είναι κρίμα που τα βιβλία τους δεν έχουν γίνει σειρές.

ηταν μια γυναίκα νεότατη και είχε να προσφέρει πολλά στην ελληνική λογοτεχνία.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.

Κρίμα για το χαμό της. Κρίμα και για το συγγραφικό της έργο. Όμως, τόσοι και τόσοι δεν έχουν πεθαίνει, 'πριν' από την ώρα τους; Αν μπορούμε βέβαια να πούμε τέτοιο πράγμα. Εδώ, η Emily Bronte απεβίωσε στα 30 της. :(

Last edited by a moderator:
Το οτι ενα γεγονος εχει συμβει σε πολλους δεν αναιρει την τραγικοτητα του.Αλλωστε ,καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος.
Ηταν μια απωλεια εντελως ξαφνικη και ο τροπος που "εφυγε" ηταν οδυνηρος.
Το οτι δεν αφησε κανεναν να μαθει πως εχει καρκινο και ανταποκρινοταν με χαρα κι εμπνευση σε ενα σωρο προσκλησεις σχετικα με παρουσιασεις ,δειχνει την αξιοπρεπεια της και τη θεληση για ζωη κι ειναι ενα ομορφο παραδειγμα-απο τα πολλα,που βλεπουμε στον κοσμο.

Εγώ γνώριζα για την αρρώστια. :( Μου το είχε πει η κουμπάρα μου, που διαβάζει κυρίως Ελληνίδες συγγραφείς και πηγαίνει συχνά σε παρουσιάσεις τους κτλ. Νόμιζα όμως ότι το πάλευε και θα νικούσε. Και ξαφνικά σκάει η είδηση του θανάτου της! Έφυγε πολύ νωρίς, δυστυχώς, πολύ άδικα!

Αρκετοί γνώριζαν για την αρρώστια. Την ταλαιπωρούσε για πάνω από 2 χρόνια. Έξαλλου και το τελευταίο της βιβλίο ήταν ένα βιβλίο που είχε γράψει πριν πολλά χρόνια αλλά λόγο της αρρώστια δεν μπορούσε να βγάλει κάτι νέο. Κάπου είχα διαβάσει ότι σκοπός της ήταν να γράψει ενα ακόμα βιβλίο με ήρωες από την Λευκή Ορχιδέα.