Παγκόσμια λογοτεχνία-Κλασική βιβλιοθήκη

25 Τόμοι για την βιβλιοθήκη σας σε 25 εβδομάδες

1. Charles Dickens(Κάρολος Ντίκενς): Μεγάλες προσδοκίες
2.Conan Doyle(Κόναν Ντόιλ ):Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς
3.Leon Tolstoi(Λέων Τολστόι)Πόλεμος και Ειρήνη A' μέρος
4.Leon Tolstoi(Λέων Τολστόι)Πόλεμος και Ειρήνη B' μέρος

5.D.H.Lawrence (Ντ.Χ.Λόρενς)Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι
6.Victor Hugo(Βίκτωρ Ουγκώ)Η Παναγία των Παρισίων
7.Miguel de Cervantes(Μιγκέλ ντε Θερβάντες)Δον Κιχώτης A' μέρος
8.Miguel de Cervantes(Μιγκέλ ντε Θερβάντες)Δον Κιχώτης B' μέρος
9.Gustave Flaubert(Γουσταύος Φλωμπέρ)Μαντάμ Μποβαρύ
10.Charlotte Brontë(Σαρλότ Μπροντέ)Τζέιν Έιρ
11.Oscar Wilde(Όσκαρ Ουάιλντ)Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι
12.Jane Austen(Τζέιν Όστεν)Περηφάνια και προκατάληψη
13.Emily Brontë(Έμιλι Μπροντέ)Ανεμοδαρμένα Ύψη
14.Jane Austen(Τζέιν Όστεν)Λογική και ευαισθησία
15.Mark Twain(Μαρκ Τουέιν)Τομ Σόγιερ-Χοκ Φιν
16.Fyodor Dostoevsky(Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι)Έγκλημα και Τιμωρία
17.Emile Zola(Εμίλ Ζολά)Νανά
18.Χίλιες και μία νύχτες A' μέρος
19.Χίλιες και μία νύχτες B' μέρος
20.Victor Hugo(Βίκτωρ Ουγκώ)Οι Άθλιοι A' μέρος
21.Victor Hugo(Βίκτωρ Ουγκώ)]Οι Άθλιοι B' μέρος
22.D.H.Lawrence (Ντ.Χ.Λόρενς)Ερωτευμένες γυναίκες
23.Herman Melville(Χέρμαν Μέρβιλ)Μόμπι Ντικ
24.Robert Louis Stevenson(Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον)Τζέκιλ και Χαίντ-Το νησί των θησαυρών
25.Alexander Dumas(Αλεξάντερ Ντουμά)Οι Τρεις Σωματοφύλακες

Η συλογή ξεκινάει με το "Μεγάλες προσδοκίες" σε τιμή γνωριμίας 4,95 ευρώ και συνεχίζει κάθε Παρασκευή στα περίπτερα με 9,95 ευρώ.

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
μα.. τα μισά από αυτά μόλις τα έχουν δώσει σε άλλες προσφορές... :αργκ:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν τα έχουν πάρει :φιρουλί: Να δούμε μόνο αν η έκδοση δικαιολογεί τα 9,95.. Έχω και περιέργεια να δω, στο "Έγκλημα και Τιμωρία" ποιος είναι ο μεταφραστής :))))

Last edited:
Καλημέρα παιδιά..
Από εφημερίδα θα είναι αυτή η σειρά? Γιατί από αυτό το 4,95 και 9,95 σαν deagostini ακούγεται..
Υπάρχει κανένα λινκ?
Δε μπορώ να βρω κάτι στο ιντερνετ

αγορασα εχθες το μεγαλες προσδοκιες την μεταφραση την εχουν κανει 7 ατομα!!!!!!!κατι σαν deagostini ειναι παντως εχει πολυ μικρα γραμματα ισως ειναι λιγακι κουραστικο στο διαβασμα σαν εμφανιση παντως ειναι ομορφουλικα:χαχα:.εγω 5-6 τα εχω απο αυτα μερικα ομως οχι δεν ξερω αν θα συνεχισω την συλλογη παντως με 10 ευρω παιρνεις βιβλια με 400 κατι σελιδες καλο μου ακουγεται!!!

εγω παιδια κατενθουσιαστηκα με τη σειρα αυτη.7-8 τιτλους εχω ηδη,αλλα τους υπολοιπους σιγουρα θα τους αγορασω.πιστευω οτι ειναι μια καλισθητη εκδοση,οχι σαν τα περισσοτερα βιβλια των εφημεριδων.οσοι ψαχνετε την ιστοσελιδα οριστε:http://www.worldliterature.gr

ναι,Μαργαριτα,το αγορασα χθες μολις το εντοπισα στο περιπτερο.πολυ μ'αρεσε η βιβλιοδεσια,το χαρτι,γενικα πολυ κομψο μου φαινεται.τωρα οσον αφορα τα γραμματα...ε,ισως αποτελεσει θεμα για μερικους το μεγεθος τους,εμενα παντως με βολευουν.χθες βραδυ ξεκινησα το βιβλιο,διαβασα ηδη 125 σελιδες και δεν με κουρασαν...

Πεταλούδα

Κι εγώ θα πάρω κάποια, όχι όλα. Αν και έχω δυο - τρία, αλλά όχι από εφημερίδες. Πήρα σήμερα το 1ο, καλή έκδοση, νιώθεις ότι κρατάς βιβλίο. Το μόνο μείον, έχει τρεις σελίδες που έχουν ζάρες, αλλά δεν τις "ανοίγω" γιατί τα γράμματα έχουν τυπωθεί πάνω σε αυτές, διαβάζονται όμως. Έτσι όπως είναι συσκευασμένα, δεν μπορείς να το δεις.

Last edited:
το μονο που με ξενερωσε καπως ηταν το γεγονος οτι τα μισα τουλαχιστον απο αυτα,οπως πολυ σωστα παρατηρησε ο Φαροφυλακας,ηδη εχουν δοθει σε αλλες προσφορες.για παραδειγμα το ''ἐγκλημα και τιμωρια'',μια φορα το ειχε ''το ποντικι'',μετα η ''ελευθεροτυπια'',υστερα ''το βημα''.ελεος ρε,παιδια,βαλτε και κανενα αλλο βιβλιο,μονο το ''εγκλημα και τιμωρια'' εχει γραψει ο Ντοστογιεβσκι,που ειναι ο ''Ηλιθιος'',''Οι Αδελφοι Καραμαζοβ'';

ναι ναι ειπαμε ειναι ομορφουλικα!!!ακομα δεν το ξεκινησα δεν ειναι μεσα σε αυτα που διαβαζω αυτο τον καιρο αλλα χαμενο δεν θα παει!!!καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα του!να ηταν και το μονο αδιαβαστο στην βιβλιοθηκη μου!!!αγοραζω μολις εχω λεφτα αυτα που θελω να υπαρχουν και τα διαβαζω αναλογα με τα κεφια!οσο γιαυτο που ειπε ο φαροφυλακας ιαβερη συμφωνω αλλα εγω και πολοοι αλλοι φανταζομαι δεν τα ειχαμε αγορασει απο αλλες εφημεριδες οποτε για μας ειναι καλο!!εγω τα 5-6 που εχω δεν ειναι καν απο εφημεριδα!!!απο τον ιανο ειναι!!!!

Last edited:
παιδιά σε μια βόλτα μου, τα έψαξα και εντόπισα σε ένα περίπτερο τις μεγάλες προσδοκίες...και εκεί που είχα στο νου μου να το πάρω αν το βρω, μόλις το είδα το ξανασκέφτηκα...πολύ "φορτωμένη" έκδοση..ροκοκό..χρυσά και ξανά χρυσά και ανάγλυφα..υπερβολικό..(για τα γούστα μου εννοείται...)
μάλλον δε θα πάρω κάποιο.. :ουχ:
αν και θα ήθελα μερικά απο τα έργα στη βιβλιοθήκη μου

πολύ "φορτωμένη" έκδοση..ροκοκό..χρυσά και ξανά χρυσά και ανάγλυφα..υπερβολικό..(για τα γούστα μου εννοείται...)
Νίκο, έλεγα να μην το σχολιάσω εγώ, γιατί ο καθένας έχει τα γούστα του, αλλά μιας και το έθιξες να σου πω ότι συμφωνώ 1000% μαζί σου.

ευκαιρία να πάρω το πόλεμος και ειρήνη το δον κιχώτη και 2-3 ακόμα!!!
όσο για το "χριστουγεννιάτικο" της έκδοσης,μετά που έβαλα στη βιβλιοθήκη μου
μια σειρά ρομαντικής λογοτεχνίας (εκεί να δείτε στολίδι και κακό)
έχω γίνει αδίστακτη :χαχαχα:

πολύ "φορτωμένη" έκδοση..ροκοκό..χρυσά και ξανά χρυσά και ανάγλυφα..υπερβολικό..(για τα γούστα μου εννοείται...)
αν και θα ήθελα μερικά απο τα έργα στη βιβλιοθήκη μου
Εμένα πάλι αυτό με τράβηξε...

Πεταλούδα

Σε σχέση με τα χρυσοπίκιλτα βιβλία του Ιουλίου Βέρν, αυτή η έκδοση είναι πιο ελαφριά! Γενικά μου αρέσει όταν κάτι είναι "εποχής" και βάζω κάποιες πινελιές γύρω μου :)

Δυστυχως καποια απο αυτα τα εχω..αλλα τα εξωφυλλα ειναι εντυπωσιακα.Σιγουρα θα τα τιμησω(οχι ολααα).Και απο τιμη μια χαρα τα βρισκω.Οι 2 τομοι -απο γνωστο βιβλιοπωλειο-του αριστουργηματος "Πολεμος και Ειρηνη" κοστιζουν καπου στα 24(χωρις τα εξοδα αποστολης).Γιατι να μην προτιμησω λοιπον την εκδοση υπερπαραγωγη??Αληθεια τοσο μικρα ειναι τα γραμματα??Εχω το Μομπι Ντικ απο τις εκδοσεις Gutenberg και ειναι πανω απο 900 σελιδες..ενω εδω ειναι περιπου 480!!!!!

edit:Η ποιοτητα των σελιδων και γενικα ολου του βιβλιου ειναι εφαμιλλη των "απλων" εκδοσεων??:)

Last edited: