Φάρε τυχαίνει να έχω ξεκινήσει και γώ εδώ και κάποιους μήνες να παίζω παιχνίδια στο PS4 μετα απο αποχή χρόνων...Υπάρχουν τόσες επιλογές που έχουν αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον μου...Σημειώνω το dead by deadlight. Εγώ θα πρότεινα το LA Noire αν και δεν είναι τρόμου αλλα αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός αστυνομικού μετα το τελος του Β' παγκοσμίου και λύνεις υπέροχες υποθέσεις όλες στο κλίμα της εποχής που θα θυμίσουν hard boiled noir αναγνώσματα, πολύ ατμοσφαιρικά. Μαζεύουμε στοιχεία, ανακρίνουμε και πρέπει να ξέρεις οτι χρειάζεται διαφορετικός τρόπος προσέγγισης για να εκμαιεύσεις στοιχεία, κάνουμε συνδέσεις με το μυαλό μας, αποτυγχάνουμε, ξαναπροσπαθούμε, κυνηγάμε τους κακούς, παίξουμε ξύλο κλπ. Σε κάποια φάση κυνηγάμε τον δολοφόνο της Μαύρης Ντάλιας που δολοφόνησε πολλές άλλες γυναίκες και είναι απο τις πιο απαιτητικές υποθέσεις γιατί τα στοιχεία εξαπατούν και παραπέμπουν αλλού.
Το resident evil 5 το έπαιξα και γώ λίγο αλλα δεν μου κράτησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον... Περιμένω να ξεκινήσω όμως το way out... Το οποίο είναι παιχνίδι απόδρασης απο φυλακές.