Πες το με ένα gif

Ναι ρε τρέλα, ναι! Από την μία ο Νικόλας με τον Μουστάκα, από την άλλη εσύ με τον Costanza, δεν ξέρω ποιον να πρωτοπροσκυνήσω.
He's sexy and he knows it

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Τσίου, πολύ το γουστάρω αυτό το επεισόδιο που ο Τζωρτζ είναι κακό παιδί. :χαχα:

Φάρε και Στιλλ κάποια στιγμή θα γελάσω με τις αναρτήσεις σας αλλά αυτή την στιγμή μου είναι αδύνατον. Μόλις συνειδητοποίησα πως το καραφλό μου αγόρι είναι η ψηλόλιγνη έκδοση του Τζωρτζ. (Τώρα εξηγείται το κόλλημά μου με τον χαρακτήρα του) :ανέκφραστος:

Μπουνιά στο μάτι μου ήρθε. Πάω να γράψω στον Φάρο πως, ενώ είμαι κατά του γάμου, ένα τέτοιο bad boy θα το παντρευόμουν αν μου έκανε παρόμοια τσαχπινιά και εκεί που πάω να πληκτρολογήσω κάνω το λάθος και κοιτάζω πάνω από την οθόνη. Τον βλέπω που με κοιτάει, μου κλείνει το μάτι, κοιτάω ξανά τα gifάκια, και μου σκάει σαν τσουνάμι στο μυαλό όλη η κωμικοτραγική και τρομακτικά οικεία ζωή του Τζωρτζ. (Ο δικός μου Τζωρτζ ευτυχώς είναι γενναίος).

Και αφού έκανα την αρχή συνεχίζω να εκτίθεμαι για να βάλω μια τελεία στο δράμα μου. (Ελπίζω κάποια στιγμή το νήμα να διαγραφεί :ρ ή τουλάχιστον όλα τα παραπάνω) του λέω τον ντουβρουτζά που έπαθα και κάνει το εξής σχόλιο στο γενναίος: Εννοείται πως είμαι γενναίος. Βγαίνω στον δρόμο και όλοι με φωνάζουν ήρωα [επειδή είναι μαζί μου].

Καλικάντζαρε με τον πυρετό που έχω, μπορώ να κοιτάω το φιδάκι για ώρες (Μου λείπει το Nokia 3210 :λυγμ: )
Edit: Είναι και στο γρήγορο (το 9; )

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
σιγουρα ειναι στο αθορυβο..
λογικα στο 9 ειναι και γω εχω καει να το κοιταω..

3210 τι εποχες,ειχες το 3210 στη κωλοτσεπη και νομιζες κουβαλας πεταλουδα.

Περαστικα!