Ποίος από τους 4;

Ποιόν από τους 4 ντετέκτιβ της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας προτιμάτε;

• Tσάρλι Παρκερ: Τζον Κόννολι

Votes: 0 0,0%
  • Πάτρικ και Ερικα: Camilla Lackberg

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    11
Απο την νεα αστυνομική και λογοτεχνία μυστηρίου ποιος από τους 4 νομίζετε πως λύνει καλύτερα τα μυστήρια που ανακύπτουν στην πορεία του! ο αγαπημένος σας

1. Χάρι Χόλε : Jo Nesbo
2. Tσάρλι Παρκερ: Τζον Κόννολι
3.Επιθεωρητής Ρέμπους: Ian Rankin
4.Πάτρικ και Ερικα :Camilla Lackberg

Δεν έχω διαβάσει Κόνολι για να έχω άποψη. Από τους άλλους 3 (4 ουσιαστικά) προτιμώ περισσότερο τον Χόλε (έχω διαβάσει 7 από τα βιβλία του) και λιγότερο τους Πάτρικ και Έρικα (που έχω διαβάσει 2 από τα βιβλία τους) από Ρέμπους έχω διαβάσει 2 από τα βιβλία του αλλά τον προτιμώ από τους άλλους δυο. Μου αρέσουν και οι περιπέτειες της ομάδας Α του Άρνε Νταλ (όχι όσο ο Χόλε αλλά είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες από τους Πάτρικ και Έρικα) Φυσικά κανείς δεν ξεπερνά τα βιβλία του Στιγκ Λάρσον με την Λισμπετ Σαλαντερ:)

Η αληθεια ειναι πως μονο Nesbo εχω διαβασει απο τους 4 και η αληθεια ειναι οτι μαζι με την Σαλαντερ ειναι οι αγαπημενοι μου ''ηρωες''. Σε κατι πιο κλασσικο ακολουθουν Πουαρο και Χολμς. Βεβαια τον Rankin τον εχω βαλει στο ματι οποτε καποια στιγμη θα διαβασω βιβλιαρακι του οπως και του Dahl

Και γω χολε γνωριζω μονο τον αστυνομικο- επιθεωρητη του νεσμπο, δηλ. Τι τον γνωριζω ενα βιβλιο του εχω διαβασει ολο και ολο τον λυτρωτη και προχωρω με την νυκτεριδα...οποτε θα τ αφησω για λιγο μηπως και ανοιξω και κανα αλλο βιβλιο των αλλων! Α γνωριζω και τον παρκερ , που ειναι το μυαλο μου...τον τσαρλι που του σκοτωσε γυναικα και κορη ενας σιριαλ κιλλερ και απο τοτε εδωσε μαχη να το ξεπερασει. Μεταξυ χολε και παρκερ τι θα διαλεγα , δεν ξερω ο χολε ειναι περισσοτερο πραγματιστης

Last edited:
Και γω τον χαρι καθοτι δεν ειναι ατρωτος καθολου..εχει πολλα απο τα ελατωμματα του μεσου ανθρωπου , εχει πεσει σε δυσμενεια , τα πινει αμα στεναχωριεται δεν ειναι ρομποτ, εχει περασει δυσκολα! Εχουμε πια και επιθεωρητη γυναικα που παρελειψα , την ελεν γκρεις του arlidge

Ψήφισα τον επιθεωρητή Ρέμπους, διότι, ενώ ο Χάρι γίνεται φλώρος στα τελευταία βιβλία (καθηγητής και παντρεμένος, αλήθεια τώρα;; και γενικώς αλλάζει κι η προσωπικότητά του) ο επιθεωρητής Ρέμπους κρατάει χαρακτήρα. :)