Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Δεν έπρεπε να το πεις δημόσια. Τώρα πιθανά θα το πληροφορηθεί και ίσως αρχίσει να παίρνει τα μέτρα του
Μπα ....δεν καίγομαι να το διαβάσω .Άσε που ετοιμάζονται νέες μεταφράσεις στα έργα του ,σε βάθος πενταετίας νομίζω ,οπότε θα περιμένω ,

Μετά το Κουτί σε σχήμα καρδιάς απο Joe Hill -ηταν το πρώτο που διάβασα απο τον γιο του Βασιλια και μου αρεσε πολυ, θα διαβασω κ αλλα δικά του στο μέλλον σιγουρα- , συνεχίζω με κατι κλασικο:
Ο Εξορκιστης του William Peter Blatty!
Δοκίμασε το " Νοσφεράτου "
Πολύ Καλό!

Λοιπόν, τελείωσα το εξαιρετικό " Εμείς οι Ζωντανοί" που μου πρότεινε ο Κόμης. Θα γράψω αναλυτικά στο αντίστοιχο νήμα. Τώρα μου άνοιξε η όρεξη για ρωσική λογοτεχνία θα συνεχίσω με τις " Δώδεκα Καρέκλες" των Ιλφ και Πετροβ.

Το διαβάζω στα βουλγαρικα αλλά υπάρχει και στα ελληνικά. Απλώς θα χρειαστεί να το ψάξετε στα παλαιοβιβλιοπωλεία καθώς είναι εξαντλημένο στα περισσότερα καταστήματα. Και κατ'εμε αξίζει να το ψάξετε γιατί είναι πράγματι πολύ καλό και αστείο βιβλίο. :πάνω:

Αυτό το βιβλίο μου το βγάζει συνεχώς στα προτεινόμενα στο γκουντρηντς οπότε το έβαλα στην λίστα γιατί μας έπρηξε :μαναι:

Άφησα τους Κιβδηλοποιούς γιατί ήταν παλιά η έκδοση και επίσης δεν πολυτραβούσε. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το ξαναπιάσω. Τώρα διαβάζω την Φράννυ και τον Ζούι του Σάλιντζερ και.... :αγαπώ:

Tις δώδεκα καρέκλες τις έχω διαβάσει στα αγγλικά ( για όποιον ενδιαφέρεται, το είχα αγοράσει από public αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη διαθέσιμο). Αν και κατέχω καλά την αγγλική ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα. Πέρα απ'αυτές τις δυσκολίες το βιβλίο το απήλαυσα!
Τώρα, διαβάζω την γέννηση της τραγωδίας από Νίτσε.

Κρίμα που τελείωσε το ξεκαρδιστικό Αμνός του Christoper Μoore. Συνεχίζω με Ο Παλαιοβιβλιοπώλης Μέντελ / Η Αόρατη Συλλογή.

Ε εντάξει ρε Σάλιντζερ, θα πάω να σε χτυπήσω τατού. Είσαι υπέρτατος. Ο πνευματικός μου γκουρού. Και τι θαυμαστή γραφή, με ειρωνεία και χιούμορ και αυτές τις σπαρταριστές παρομοιώσεις σου και τον τρόπο να παρατηρείς τα πάντα.

(Παραληρώντας μετα την ανάγνωση της Φράνι και του Ζούι)

Θα συνεχίσω με την Αστυνομία του Νέσμπο.

Εγώ ξεκίνησα το βιβλίο "Ο πίνακας της Φλάνδρας" και στην κυριολεξία δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου!!:σάλια:

Σκάκι, μαθηματικά, αναφορές στην τέχνη, μυστήριο... Για να δούμε που θα καταλήξει!!!

Μαγευτικός ο Παλαιοβιβλιοπώλης Μέντελ και η Αόρατη Συλλογή, 2 νουβέλες κοσμήματα. Συνεχίζω με τον Φαίδρο του Πλάτωνα να τον θυμηθώ

Εγώ ξεκίνησα το βιβλίο "Ο πίνακας της Φλάνδρας" και στην κυριολεξία δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου!!:σάλια:

Σκάκι, μαθηματικά, αναφορές στην τέχνη, μυστήριο... Για να δούμε που θα καταλήξει!!!
Εμένα με είχε ιντριγκάρει πάρα πολύ! Το είχα αγοράσει μόνο και μόνο επειδή συνδύαζε σκάκι και ιστορία αλλά με εξέπληξε ευχάριστα! :)