Μπα ....δεν καίγομαι να το διαβάσω .Άσε που ετοιμάζονται νέες μεταφράσεις στα έργα του ,σε βάθος πενταετίας νομίζω ,οπότε θα περιμένω ,Δεν έπρεπε να το πεις δημόσια. Τώρα πιθανά θα το πληροφορηθεί και ίσως αρχίσει να παίρνει τα μέτρα του
Μπα ....δεν καίγομαι να το διαβάσω .Άσε που ετοιμάζονται νέες μεταφράσεις στα έργα του ,σε βάθος πενταετίας νομίζω ,οπότε θα περιμένω ,Δεν έπρεπε να το πεις δημόσια. Τώρα πιθανά θα το πληροφορηθεί και ίσως αρχίσει να παίρνει τα μέτρα του
Δεν έπρεπε να το πεις δημόσια. Τώρα πιθανά θα το πληροφορηθεί και ίσως αρχίσει να παίρνει τα μέτρα του

Δοκίμασε το " Νοσφεράτου "Μετά το Κουτί σε σχήμα καρδιάς απο Joe Hill -ηταν το πρώτο που διάβασα απο τον γιο του Βασιλια και μου αρεσε πολυ, θα διαβασω κ αλλα δικά του στο μέλλον σιγουρα- , συνεχίζω με κατι κλασικο:
Ο Εξορκιστης του William Peter Blatty!
θα συνεχίσω με τις " Δώδεκα Καρέκλες" των Ιλφ και Πετροβ.

:χαχαχα: όντως!!Νομίζω έχει το ίδιο στόρι με το "Αγάπησα μια πολυθρόνα"!!!!!!!!!![]()

Το όνομα, την μούρη ή την υπογραφή; (φαντάζομαι ότι για να κάνεις τατουάζ την βιβλιογραφία του θα πρέπει να πάρεις μερικά κιλά ακόμα)Ε εντάξει ρε Σάλιντζερ, θα πάω να σε χτυπήσω τατού.
Εμένα με είχε ιντριγκάρει πάρα πολύ! Το είχα αγοράσει μόνο και μόνο επειδή συνδύαζε σκάκι και ιστορία αλλά με εξέπληξε ευχάριστα!Εγώ ξεκίνησα το βιβλίο "Ο πίνακας της Φλάνδρας" και στην κυριολεξία δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου!!
Σκάκι, μαθηματικά, αναφορές στην τέχνη, μυστήριο... Για να δούμε που θα καταλήξει!!!