Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Το διαβάζω στα βουλγαρικα αλλά υπάρχει και στα ελληνικά. Απλώς θα χρειαστεί να το ψάξετε στα παλαιοβιβλιοπωλεία καθώς είναι εξαντλημένο στα περισσότερα καταστήματα. Και κατ'εμε αξίζει να το ψάξετε γιατί είναι πράγματι πολύ καλό και αστείο βιβλίο. :πάνω:

Αυτό το βιβλίο μου το βγάζει συνεχώς στα προτεινόμενα στο γκουντρηντς οπότε το έβαλα στην λίστα γιατί μας έπρηξε :μαναι:

Άφησα τους Κιβδηλοποιούς γιατί ήταν παλιά η έκδοση και επίσης δεν πολυτραβούσε. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα το ξαναπιάσω. Τώρα διαβάζω την Φράννυ και τον Ζούι του Σάλιντζερ και.... :αγαπώ:

Tις δώδεκα καρέκλες τις έχω διαβάσει στα αγγλικά ( για όποιον ενδιαφέρεται, το είχα αγοράσει από public αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη διαθέσιμο). Αν και κατέχω καλά την αγγλική ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα. Πέρα απ'αυτές τις δυσκολίες το βιβλίο το απήλαυσα!
Τώρα, διαβάζω την γέννηση της τραγωδίας από Νίτσε.

Κρίμα που τελείωσε το ξεκαρδιστικό Αμνός του Christoper Μoore. Συνεχίζω με Ο Παλαιοβιβλιοπώλης Μέντελ / Η Αόρατη Συλλογή.

Ε εντάξει ρε Σάλιντζερ, θα πάω να σε χτυπήσω τατού. Είσαι υπέρτατος. Ο πνευματικός μου γκουρού. Και τι θαυμαστή γραφή, με ειρωνεία και χιούμορ και αυτές τις σπαρταριστές παρομοιώσεις σου και τον τρόπο να παρατηρείς τα πάντα.

(Παραληρώντας μετα την ανάγνωση της Φράνι και του Ζούι)

Θα συνεχίσω με την Αστυνομία του Νέσμπο.

Εγώ ξεκίνησα το βιβλίο "Ο πίνακας της Φλάνδρας" και στην κυριολεξία δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου!!:σάλια:

Σκάκι, μαθηματικά, αναφορές στην τέχνη, μυστήριο... Για να δούμε που θα καταλήξει!!!

Μαγευτικός ο Παλαιοβιβλιοπώλης Μέντελ και η Αόρατη Συλλογή, 2 νουβέλες κοσμήματα. Συνεχίζω με τον Φαίδρο του Πλάτωνα να τον θυμηθώ

Εγώ ξεκίνησα το βιβλίο "Ο πίνακας της Φλάνδρας" και στην κυριολεξία δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου!!:σάλια:

Σκάκι, μαθηματικά, αναφορές στην τέχνη, μυστήριο... Για να δούμε που θα καταλήξει!!!
Εμένα με είχε ιντριγκάρει πάρα πολύ! Το είχα αγοράσει μόνο και μόνο επειδή συνδύαζε σκάκι και ιστορία αλλά με εξέπληξε ευχάριστα! :)

Διαβάζω τον Ιεροκήρυκα της Lackberg. Γενικά δεν είμαι πολύ φαν της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και δεν είχα διαβάσει Lackberg μέχρι πρόσφατα, οπότε ξεκίνησα από την αρχή με την Παγωμένη Πριγκήπισσα και πραγματικά με κέρδισε. Καπάκι στον Ιεροκήρυκα λοιπόν.
Μ' αρέσει το στυλ της γιατί είναι σχετικά ανάλαφρο. Λίγο μυστήριο, λίγη καθημερινότητα, λίγο δράμα. Μου δίνει την εντύπωση ότι δεν προσπαθεί να πείσει (όπως πχ. ο Nesbo - που τον άφησα στα τρία πρώτα του) και γράφει αυτά που θέλει και μ' αρέσει αυτό.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Τον Πίνακα της Φλάνδρας τον είχα διαβάσει φαντάρος, πριν πολλά χρόνια. Μου είχε αρέσει σχετικά.

Από τον τίτλο σου πάντως Φάρε και την φωτογραφία στο αβατάρι σου θα έλεγα πως τον συμπαθείς γενικά τον συγγραφέα!!:χαχα:

Το όνομα, την μούρη ή την υπογραφή; (φαντάζομαι ότι για να κάνεις τατουάζ την βιβλιογραφία του θα πρέπει να πάρεις μερικά κιλά ακόμα)
Λέω να χτυπήσω την μούρη του στην πλάτη. Αν ποτέ βάλω κιλά θα περάσω και την βιβλιογραφία του, αν και δεν χρειάζεται να γίνω βουβάλα μιας και έχει λίγα βιβλία στον ενεργητικό του.

Νικόλα δεν μας είπες όμως, ποιος στο πρότεινε ?? Πρέπει να έχει πολύ καλό γούστο πάντως

Last edited: