έχει να κάνει και το μέγεθος της γραμματοσειράς.
Νικόλα δεν μας είπες όμως, ποιος στο πρότεινε ?? Πρέπει να έχει πολύ καλό γούστο πάντως
Τζόνκαν ισχύει αυτό?Από ποιες εκδόσεις γνωρίζουμε?Νησίδες?Αν και δεν νομίζω πως οι προηγούμενες εκδόσεις και μεταφράσεις είναι κακές,απλώς κάποια βιβλία του δυστυχώς είναι εξαντλημένα.Άσε που ετοιμάζονται νέες μεταφράσεις στα έργα του ,σε βάθος πενταετίας νομίζω ,οπότε θα περιμένω ,
Καταπληκτική αλληγορία της ΛεΓκεν για την πολιτική και τα συστήματα διακυβέρνησης... Από τα αγαπημένα μου βιβλία ΕΦ!Με τα πολλά, επειδή είμαι τακτικός "πελάτης", μου το έδωσε. Αμάρτησα για τον αναρχικό λοιπόν, ελπίζω να άξιζε τον κόπο.
Αυτό κάτι μου θυμίζει. Στιλλ; Έχεις καμία ιδέα;Κύριε Τέλσον, έχετε υπερβεί το όριο δανεισμού βιβλίων για τον μήνα Ιανουάριο.
Το ότι μπορείς να δανειστείς λογοτεχνία από τη σχολή σου, με ξεπερνάει.Εδώ να σημειώσω ότι τα περισσότερα βιβλία που διαβάζω τα δανείζομαι από την βιβλιοθήκη της σχολής μου.
Ουυ, να'ταν κι άλλο χαχα. Εν τέλει, δε μπορώ να πω ότι ήταν αυτό που περίμενα. Άνθρακας ο θησαυρός!Καταπληκτική αλληγορία της ΛεΓκεν για την πολιτική και τα συστήματα διακυβέρνησης... Από τα αγαπημένα μου βιβλία ΕΦ!
Αλήθεια με το Βαμμένο Πουλί τι έγινε;
Οι εκδόσεις Κριτική έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα το θεατρικό ,Η πλατεία ηρώων ,αλλά και την Πρόζα ,μια συλλογή από μικρά διηγήματα .Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα επανακυκλοφορήσουν όλα του ,η Αστάρτη είναι πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσει κάποια από του Εξάντα ,για τις Νησίδες δεν ξέρω ,ο Μπέρνχαρντ είναι πολύ μεγάλο όνομα για να μην επανακυκλοφορήσουν τα έργα του .Τζόνκαν ισχύει αυτό?Από ποιες εκδόσεις γνωρίζουμε?Νησίδες?Αν και δεν νομίζω πως οι προηγούμενες εκδόσεις και μεταφράσεις είναι κακές,απλώς κάποια βιβλία του δυστυχώς είναι εξαντλημένα.
Κοίταξε, στην σχολή που φοίτησα εγώ στη Θεσσαλονίκη, δεν υπήρχε δείγμα!Γιατί Πιούζυ δεν συνηθίζεται;
Μα να μη μου πηγαίνει πουθενά το μυαλό όμωςΑυτό κάτι μου θυμίζει. Στιλλ; Έχεις καμία ιδέα;
Στο ταπεινό Ηράκλειο Κρήτης είμαι, η Νορβηγία είναι στόχος ζωήςΚοίταξε, στην σχολή που φοίτησα εγώ στη Θεσσαλονίκη, δεν υπήρχε δείγμα!
Τώρα αν εσύ είσαι όντως στη Νορβηγία, εκεί φαντάζομαι ότι τα πράγματα θα είναι αλλιώς..
Σε ποια γλώσσα διάβασες τις Καρέκλες; Και για μένα ήταν από τα βιβλία που ανήκουν στον κανόνα της χιουμοριστικής λογοτεχνίας. Θα διαβάσεις και το Χρυσό μοσχάρι (ή όπως αλλιώς το λένε στα ελληνικά);Τελείωσα το απλά τέλειο " Οι Δώδεκα Καρέκλες" των Ιλφ και Πετροβ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, είναι σίγουρα μες στα 5 πιο αστεία βιβλία που έχω διαβάσει στη ζωή μου. Ανατρεπτικό και ξεκαρδιστικό.
Τώρα συνεχίζω με τη συλλογή διηγημάτων " Ανατολικά της Δύσης" του Μιροσλάβ Πένκοβ.