Λοιπον αποφασίζω (δημοκρατικά πάντα) για Περεκ και τις Οδηγίες Χρήσης του!!![σας ευχαριστώ :σαςευχαριστώ: :σαςευχαριστώ:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/sasefxaristo.gif)
Καλύπτει όλα τα γούστα!
Στον Πύργο του Κάφκα θα μπούμε το καταχείμωνο!![πολύ πλατύ χαμόγελο :)))) :))))](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/polyplatyxamogelo.gif)
![σας ευχαριστώ :σαςευχαριστώ: :σαςευχαριστώ:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/sasefxaristo.gif)
Καλύπτει όλα τα γούστα!
Στον Πύργο του Κάφκα θα μπούμε το καταχείμωνο!
![πολύ πλατύ χαμόγελο :)))) :))))](/forum/styles/default/xenforo/smilies/lesxi/polyplatyxamogelo.gif)
TΞΏ καλοκαίΟΞΉ διάβαΟΞ± ΟΞ·Ξ½ "ΞΟδονΟΟΞΉΟΟΞ±", ΟΞΏ ΞΈΞ΅ΟΟΟ ΞΉΟάξιο ΟΞΏΟ ΞλμοΟΞ―Ξ½ΞΏ.... Ξ ΟΞΊΞΉΞ¬ Ρίναι ΟΟΞ± μΡλλονΟΞΉΞΊΞ¬ ΞΌΞΏΟ Ξ±Ξ½Ξ±Ξ³Ξ½ΟΟΞΌΞ±ΟΞ±...ΞΞ―ΟΞ± κάνΡι λογοΟΞ΅ΟΞ½ΞΉΞΊΟ ΞΌΞ±ΟΞ±ΞΈΟΞ½ΞΉΞΏ ΟΞΏ καλοκαίΟΞΉ ΞΌΞ΅ Ξ΄ΟΞΏ ΞΏΞ³ΞΊΟδη βιβλία ΞΊΞ±ΞΉ ΟΟΡιάΟΟΞ·ΞΊΞ± ΞΞ½Ξ± διάλΡιμμα.Ξ€ΟΟΞ± διαβάΟΟ ΟΞΏ «ΣΟΞ· ΟΞΊΞΉΞ¬ ΟΞ·Ο ΟΞ΅ΟαλοΟδαΟΒ» ΟΞΏΟ ΞΞΏΟ ΟΞ³ΞΏΟ ΟΞΌΟΟ Ξ±Ξ½ ΞΊΞ±ΞΉ Ρίμαι Ξ±ΞΊΟΞΌΞ· ΟΟΞ·Ξ½ Ξ±ΟΟΞ�,δΡ ΞΌΞ΅ Β«ΟΟαβά» ιδιαίΟΞ΅ΟΞ±.ΞΞ―ΟΞ± ΟΟΞΏ ΞΌΟ Ξ±Ξ»Ο ΞΌΞΏΟ ΟΟΞ±Ξ½ ΟΞΏ Ξ±Ξ³ΟΟΞ±ΞΆΞ± ΟΞΏ «ΣΟΞΉΞ³ΞΌΞΟ Ξ±ΟΟ ΟΞΏ Ξ²Ξ―ΞΏ ΟΞΏΟ ΞΞ±ΟΞ―Ξ±Ο ΞλμοΟΞ―Ξ½ΞΏΒ» ΟΞΏΟ ΞΌΞΞ΅Ξ½ΞΈΞΏΟ ΟΞ―Ξ±ΟΞ΅,ΟΞΏ ΟΞ±ΟΟΞ½ ΟΞΌΟΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΟΞΏ ΟΟάνΡι ΞΌΞ΅ ΟΞ―ΟΞΏΟΞ±.
Κουακέρο οταν το τελειωσεις γραψε αν θες την γνώμη σου. Ειναι δυο τρεις μηνες τωρα που το εχω αγορασει αλλά ακομα περιμένει στην βιβλιοθήκη μου.Τώρα διαβάσω το «Στη σκιά της πεταλούδας» του Ζουργού όμως αν και είμαι ακόμη στην αρχή,δε με «τραβά» ιδιαίτερα.
Κάτι παίχτηκε με το encoding. Παραθέτω το μηνυμα του Γιάννη (εμφανίζεται αν αλλάξεις την κωδικοποίηση σε unicode) αν είναι αντικαταστήστε παραπάνω και διαγράψτε αυτό το μνμ.Απλά επέλεξα τις 2 αναρτήσεις του Γιάννη, πήγα στο moderation tools και επέλεξα merge posts έβαλα τον κωδικό μου και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις...
"Είχα κάνει λογοτεχνικό μαραθώνιο το καλοκαίρι με δύο ογκώδη βιβλία και χρειάστηκα ένα διάλειμμα.Τώρα διαβάσω το «Στη σκιά της πεταλούδας» του Ζουργού όμως αν και είμαι ακόμη στην αρχη,δε με «τραβά» ιδιαίτερα.Είχα στο μυαλό μου όταν το αγόραζα το «Στιγμές από το βίο του Ματίας Αλμοσίνο» που μ΄ενθουσίασε,το παρόν όμως δεν το φτάνει με τίποτα.
Tο καλοκαίρι διάβασα την "Αϊδονόπιττα", το θεωρώ ισάξιο του Αλμοσίνο.... Η σκιά είναι στα μελλοντικά μου αναγνώσματα...
Είμαι στην 2η απόπειρα για τον "Πύργο", δεν μου αρέσει να αφήνω βιβλία στην μέση (ή ακόμα χειρότερα στην αρχη..),
έτισ αποφάσισα να του δώσω την 2η ευκαιρεία του, αλλα βρε παιδιά.. δεν τσουλάει... θα το τελειώσω όμως.
Οκ,αρκεί να μην το ξεχάσω!Κουακέρο οταν το τελειωσεις γραψε αν θες την γνώμη σου. Ειναι δυο τρεις μηνες τωρα που το εχω αγορασει αλλά ακομα περιμένει στην βιβλιοθήκη μου.
Για μένα ήταν το καλύτερο βιβλίο του Ζουργού. Ήταν ένα από εκείνα τα βιβλία που δεν ήθελα να το αφήσω από τα χέρια μου.Κουακέρο οταν το τελειωσεις γραψε αν θες την γνώμη σου. Ειναι δυο τρεις μηνες τωρα που το εχω αγορασει αλλά ακομα περιμένει στην βιβλιοθήκη μου.