Από τον Σαρτρ, διαβάστε κάποια στιγμή και το βιβλίο "ναυτία", αν δεν το έχετε κάνει ήδη.Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησα το "Κεκλεισμένων των θυρών" του Σαρτρ. Ελπίζω να μην απογοητευτώ![]()
Από τον Σαρτρ, διαβάστε κάποια στιγμή και το βιβλίο "ναυτία", αν δεν το έχετε κάνει ήδη.Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκίνησα το "Κεκλεισμένων των θυρών" του Σαρτρ. Ελπίζω να μην απογοητευτώ![]()
Μοναδικό ανάγνωσμα.Διάβασα το Σινταρτα του Εσσε το οποίο μου άρεσε πολύ, κυρίως ως φιλοσοφία παρά ως διήγημα
Το καλύτερο της 1ης τριλογίας κατ' εμέ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και ημερομηνία έκδοσης του 6ου βιβλίουΞεκίνησα σήμερα το Χρυσό γιο του Μπράουν, 2ο βιβλίο της σειράς Κόκκινη Ανατολή.
Νομίζω -μέχρι στιγμής- μου αρέσει περισσότερο από το 1ο βιβλίο.
(σε ευχαριστώ!) οπότε ξεκίνησα το Senselessness του Οράσιο Καστεγιάνος Μόγια (Horacio Castellanos Moya). Νόμιζα πως η μανιακή γραφή του, που θυμίζει Μπέρνχαρντ στο The she-devil in the mirror ήταν one time thing, αλλά όχι. Άρα @Έλλη Μ κ @Βιστέρια το νου σας για Μόγια.Καλημέρα σας,Τελείωσα την "Πολιτική Ανυπακοή" του Θόρο, βιβλιαράκι μικρό αλλά εξαιρετικό, πραγματική "γέφυρα" μεταξύ Διαφωτισμού και Μαρξισμού (αν και ο ίδιος ο συγγραφέας ήταν πολιτικά,όμως όχι οικονομικά, φιλελεύθερος). Δικαίως αποδείχτηκε τόσο επιδραστικό για τη θεωρίας της "μη - βίας" στην ακτιβιστική δράση...
Δε ξέρω πού το βρήκες αλλά... Αν ζητάς λεφτά, μπορώ να σου πω ότι δεν έχω. Αυτό που έχω είναι μερικές πολύ ιδιαίτερες ικανότητες.Το Μπετον

Εξαντλημενο ειναι, φανταζομαι.Δε ξέρω πού το βρήκες αλλά...
Ειχα ζητησει την χειραν του, αλλα ειχε ηδη αφησει τον ματαιο τουτο κοζμο.Αν ζητάς λεφτά, μπορώ να σου πω ότι δεν έχω.
Τον εχω και καθεται, περιμενω να αναδυθει.ξεκινάω τον Υπόγειο Κόσμο

Το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Μπέρνχαρντ και είχα ενθουσιαστεί! Όσο θυμάμαι, όταν το διάβαζα ήταν σαν να δέχομαι επίθεση από παντού.Μετα απο δυο εξαιρετικα βιβλια, ειπα να μην αρχισω τα πειραματα και επιασα εναν Μπερνχαρντ που δεν εχω διαβασει. Το Μπετον.
To δευτερο;Το πρώτο βιβλίο που διάβασα από Μπέρνχαρντ
Θα είναι η Διόρθωση!!To δευτερο;