Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Άρχισα σε ηχητικό βιβλίο το φάντασμα της όπερας,
Παρόλο που υπάρχει και στα ελληνικά προτίμησα την αγγλική έκδοση.
Ο αφηγητής έχει υπέροχη φωνή.

Music of the night...
και με 4 φαντάσματα... the phantom of the opera

Άρχισα σε ηχητικό βιβλίο το φάντασμα της όπερας

Music of the night...

και με 4 φαντάσματα... the phantom of the opera
Προσφατα ειδα την ταινια οι μουσικες συνθεσεις ηταν καταπληκτικες η πλοκη ωραια απλα λιγο ρηχη. Μια εβδομαδα μετα ακομα βαζω καποια κομματια και τα ακουω παντου.

Εσείς που είστε; γιατί και εγώ δε μένω Θεσσαλονική...
Καλή ερώτηση.
Εμείς είμαστε στην Σουηδία και έτσι η συνάντηση στην φτωχομάνα είναι κάπως δύσκολη εκτός εορτών που κατεβαίνω.
Οι άλλοι δεν ξέρω.

BTW: Το λινκ εν το μεταξύ γράφει λεπτομέρειες μόνο για Αθήνα στο Γαλάτσι, Θεσ/νικη μόνο "Μάρτης".

Επειδη μενω Αθηνα θα συμβιβαστω με το Γαλατσι 🤣 οποιος θελει μπορουμε να το κανονισουμε. Εγω θα παω σιγουρα. Ευχαριστω @Καστάλια για το λινκ δεν ξερω αν θα το μαθαινα εγκαιρα διαφορετικα.

Το phantom of the opera είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια ever.
Είχα δει το μιούζικαλ στο Λονδίνο (νομίζω το συγκεκριμένο cast είναι που έρχεται) και είχα ενθουσιαστεί! Σίγουρα αξίζει. Είναι αυτό που λέμε υπερπαραγωγή και το εννοούμε.

Το οπισθόφυλλο από το Μυστικό Διάδοχο, μήπως κάνει σποιλερ στην πλοκή; ή απλά δεν κάνει σωστή παρουσίαση του βιβλίου;

Άρχισα σε ηχητικό βιβλίο το φάντασμα της όπερας,
Παρόλο που υπάρχει και στα ελληνικά προτίμησα την αγγλική έκδοση.
Ο αφηγητής έχει υπέροχη φωνή.
Θεωρώ το συγκεκριμένο βιβλίο εξαιρετικό.
Το έχω διαβάσει 2 φορές και νομίζω πως ο Έρικ ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους πιο πολυσύνθετους χαρακτήρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Εν αντιθέσει, πάντα έβρισκα κιτς τη ροκ όπερα όπως και όλες τις όπερες αυτού του στυλ.
Μου βγάζουν κάτι σε βλαχομπαρόκ! :))))

Εδώ τοοοοσα άρθρα, συνεντεύξεις έχουν γραφτεί για το πόσα εκλεπτυσμένα είναι, πόσοι παρακολουθούν είναι σοφιστικέ, κουλτουριάρηδες, και οοολα τα άλλα επίθετα που συνεδεύουν έναν καλλιεργημένο άνθρωπο.. και εσύ τα λες βλαχομπαροκ;
Ε! Μωρέ τα καημένα τα μιούζικαλ...

Διαβάζω την Καταραμένη Αυλή του Άντριτς.
Είχα γράψει ότι ξεκίνησα τον Μαίτρ και τη μαργαρίτα. Το είχα πάρει μαζί μου σε ταξίδι με σκοπό να έχω κάτι να διαβάζω τα βράδια. Η κούραση, η ζέστη και τα κουνούπια μου επέτρεψαν να διαβάσω μόνο 15 περίπου σελίδες.
Θα το ξαναπιάσω εν ευθέτω χρόνω.

Εδώ τοοοοσα άρθρα, συνεντεύξεις έχουν γραφτεί για το πόσα εκλεπτυσμένα είναι, πόσοι παρακολουθούν είναι σοφιστικέ, κουλτουριάρηδες,
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει όμως.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, μοιάζει με αυτούς που ακούνε μποφιλοζουγανελοκοτσιρομάστορες και νομίζουν πως ακούνε ποιοτική μουσική...:))))

@ΜιΛάμπρος
Ωραίο διήγημα αυτό του Άντριτς, αν και τελειώνει λίγο απότομα.
Το "Μαιτρ και Μαργαρίτα" από την άλλη είναι ένα αριστούργημα.-