Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Θα ξεκινήσω το "Κόκκινα φύλλα" του Φωκνερ απο εκδόσεις Κιχλη,το βιβλιαράκι είναι αυτο που λέμε "τσέπης" αποφεύγω να παίρνω σε αυτή τη μορφή αλλα η συγκεκριμένη έκδοση μου άρεσε και δεν υπήρχε και άλλη έτσι και αλλιώς.

Πρώτη επαφή με το συγγραφέα, έχω στη λίστα μου για αγορά και το "Αβεσσαλωμ,Αβεσσαλωμ!" πρότεινα στη κοπέλα μου και αγόρασε το "Καθώς Ψυχορραγω" του ίδιου, οπότε θα της το "κλέψω" κάποια στιγμή αυτο..:φρύδια:
 
Last edited:
Έχω ξεκινήσει το ένα Σκοτεινό Δωμάτιο 1967-1974 του Παπαχελά και μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρον και καλογραμμένο, σαν να διαβάζεις κατασκοπευτικό μυθιστόρημα. Και παροτι γυρίζω σκοτωμένη απο την δουλειά πάντα έχω όρεξη να διαβάσω έστω και λίγο.
 
Άρχισα τα
The Sunlit Man του Brandon Sanderson
και
Six of Crows (βιβλίο 1ο της ομωνυμης σειράς) της Leigh Bardugo.
Μέχρι στιγμής πιο ωραίο από το Shadow and Bone (Σκιές και Οστά), που ποτέ δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το 3ο βιβλίο της σειράς.
Ωστόσο, μόλις τελειώσω τη διλογία θα δω και τη σειρά.
 
Τον άφησα τον Παπαχελά γιατί με κούρασε έτσι όπως γράφει, και είναι το μυαλό μου εντελώς διάσπαρτο σε διάφορα...Ξεκίνησα βέβαια την Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι και είναι οτι πρέπει...έχει πολύ γούστο και χιούμορ και ρέει εύκολα...
 
Διαβάζω το "Ο κίτρινος Φάκελος" του αγαπημένου Μ. Καραγάτση και κάπου 50 σελίδες πριν το τέλος, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει από τον συγγραφέα όλα αυτά τα χρόνια.
Πραγματικά, από αυτό το βιβλίο δε λείπει σχεδόν τίποτα. Αν κάποια στιγμή θα έχω ελεύθερο χρό..αχαχαχαχα, θα του κάνω μια ωραία παρουσίαση!
 
Διαβάζω το Πέρα απο την Αφρική, της Μπλίξεν, το οποίο το ξεκίνησα τον Ιούνιο και στη πορεία το έφαγε η μαρμάγκα... Καλύτερα όμως, γιατί τώρα έχω και εικόνα κάποιων πραγμάτων που περιγράφονται στο βιβλίο!
 
Ξεκίνησα το εκεί που ψέλνουν οι γαρίδες :ζντόινγκ: :τρέλα:αφού έχω ακούσει και διαβάσει τόσα για το συγκεκριμένο. Μου το δάνεισε μια φίλη - που επέμενε να το διαβάσω. Μου αρέσει πολύ (αν και βρίσκω λίγο στομφώδες για τα γούστα μου το συγγραφικό της ύφος με τις παρομοιώσεις και τις κάπως ταρατατζούμ εκφράσεις - όχι κακό ωστόσο).
 
Top