Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Ξεκίνησα να τις Ιστορίες του Κάντερμπερι, του Τζέφρι Τσόσερ.
Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει 5 εξ αυτών, οι οποίες όλες ήταν πολύ διασκεδαστικές. Ειδικά στην Ιστορία του Μυλωνά, γελούσα δυνατά μόνος μου!!
Επίσης, η πρώτη ιστορία, αυτή του Ιππότη, ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και εμπνευσμένη από τους δικούς μας αρχαιοελληνικούς μύθους.
Σε γενικές γραμμές, οι ιστορίες διαβάζοντας προς ώρας πολύ άνετα και μάλλον έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αρκετά μεταγενέστερα έργα.

Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει 5 εξ αυτών, οι οποίες όλες ήταν πολύ διασκεδαστικές.
Aφου σου αρεσει, μεχρι τελους, δοκίμασε και το Μωρίας Εγκώμιον του Έρασμου (ειχαμε ιδια μέρα γενεθλια με αυτόν, δηλαδή τι αλλο θα μάθω σήμερα...) αν και αλλου υφους, φαντάσου το ως μια σειρά παρεξηγήσεων.

Λοιπόν αγαπητή @Έλλη Μ ,

1. Θα το διαβάσω σίγουρα
2. Έχουμε και μια συνανάγνωση να πλανιέται στον αέρα!:αγκαλιά:
3. Μετά με λες μυστήριο!!
4. Εκδόσεις Ηριδανός, βιβλίο 190 σελίδων σχεδόν 17 ευρώ και ενός συγγραφέα που έχει πεθάνει εδώ και 500+ χρόνια. Για πείτε μου πάλι για τις τιμές βιβλίου στην Ελλάδα. ich bin ganz Ohr!

1. Αγαπητή να πουν εσένα. (Ντόινγκ!)
2. Φυσικά, αφου ενεδωσες στον κανόνα, να ενδωσω κι εγω στον Βουτυρα. (στην εσκασα!!)
3. Ποτε δεν σε εχω πει μυστηριο, ψευδεσαι
4. Ε παρτο απο το bookdepositary ή αλλο βιβλιοπωλειο της αλλοδαπης

δωρο γενεθλίων, αν τα θυμάσαι ακόμη και τα γιορτάζεις ακόμη :καρδουλ:

Last edited:
Αγαπημένη λοιπόν Έλλη, ο Φαρφουλάς εικάζω θα είναι ΒουτυρΑς στο ψωμί σου!! 🧊🧊🧊

Καλά με έχεις πει άλλα διάφορα συνώνυμα! :))))

Τα βιβλία στην Ελλάδα είναι πολλές φορές, ακριβά χωρίς λόγο.-

Θα ήθελα για τα γενέθλια μου το Μωρίας Εγκώμιον του Έρασμου

Καλά με έχεις πει άλλα διάφορα συνώνυμα!
Ποτε και συνεχιζεις να ψευδεααι. Καλώς
Τα βιβλία στην Ελλάδα είναι πολλές φορές, ακριβά χωρίς λόγο.-
...είπεν ο εκπροσωπος της ΓΣΕΕ

Εχω τοποθετηθει επι του θεματος.
Για τα βιβλια των οποίων τα δικαιωματα δεν υφίσταται πλεον, δεν εχψ αποψη

Διαβασα το "Ειμαι η φωνη τους" της Ναντια Μουραντ. Προκειται για την συγκλονιστικη μαρτυρια της Μουραντ, μιας κοπελας Γιαζιντι ,θρησκευτική μειονοτητα που ζουσε στο βορειο Ιρακ η οποία εγινε στοχος του ISIS. Το ISIS επιτεθηκε σε πολλα χωρια Γιαζιντι δολοφονησαν τους αντρες και τις γυναικες της πουλουσαν για σεξουαλικές σκλαβες. Σκληρες εικόνες σε εναν βάρβαρο και φρικτό πόλεμο. Εχω διαβασει πολύ ιστορία, πιο περιπλοκη κατασταση απο αυτην που υπαρχει σε αυτη την περιοχή δεν έχω ξανασυναντησει. Διαφορετικά εθνη και διαφορετικες θρησκείες και όλοι να πολεμανε με όλους.
Μετα απο αυτό θελω να πάω σε κατι χαλαρο και ξεκινησα ενα κλασικό αμερικανικο noir το "Φεγγαρι στο υπονομο" του Ντειβιντ Γκουντις.

2. Έχουμε και μια συνανάγνωση να πλανιέται στον αέρα!:αγκαλιά:
Αγαπητή κα. Έλλη μας, ξεκίνησα χθες το εν λόγω βιβλίο!
Διάβασα 3 διηγήματα και ήταν από καλά έως πολύ καλά.

Νομίζω πρέπει να το ξεκινήσετε άμεσα!

Δλδ απόψε! :))))