Ποιο βιβλίο διαβάζεις τώρα;

Τελειωσα το (εως και σοκαριστικο το λες) Εργοστασιο Ποδοσφαιρου, το οποιο μονο με το ποδοσφαιρο δεν ασχολειται τελικα. Ενταξει, αυτο το ηξερα και απο την ομωνυμη ταινια! Γενικα, πολυ καλο.

Κι απο τον εναν Κινγκ (Τζον) θα περασω στον αλλον Κινγκ (Στιβεν) και Το Κινητο!

Διαβάζω το Kafka On The Shore του Murakami,πολύ καλό,με έχει αιχμαλωτίσει για την ώρα!Επίσης διαβάζω ( ; ) Το Ρομάντσο Της Πεντάρας,αλλά λίγο που με δυσκολεύει,λίγο που δε μου κινεί τόσο το ενδιαφέρον,το έχω ψιλό αφήσει στην άκρη (το ξεκίνησα,διάβασα κάπου στις 100 σελίδες,ξεκίνησα και τέλειωσα ένα άλλο βιβλίο και τώρα έπιασα το Μουρακάμι). Αλλά θέλω να το τελειώσω όμως,κρίμα να μείνει μισοδιαβασμένο. :ανέκφραστος:

Last edited:
Τις τελευταιες μερες ειχα την πρωτη επαφη με τον Coelho,διαβαζω "στις οχθες του ποταμου Πιεδρα καθησα και εκλαψα".Αφορμη ηταν μια προσφορα του βηματος.Εχω διαβασει περιπου τα 2/3 και θα το τελειωσω,απλα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη ,εστω και για ενα εργο του.Βαρετο το βρισκω,ισως το θεμα θρησκειας,υπερφυσικου με το τροπο που το αντιμετωπιζει ο Coehlo να μην ειναι στα πεδια ενδιαφεροντος μου.Δε θα το συστηνα.Παντως μετα την αναγνωση του,εχω ωραιο υπνο (να πουμε και κατι θετικο).

Τις τελευταίες μέρες τελείωσα τον μάλλον αδιάφορο Πάνα του Χάμσουν, το αρκετά καλό, Μετά τον σεισμό του Μουρακάμι και το μέτριο Εικόνες από την ζωή στο χωριό του Αμός Οζ. Συνεχίζω με το Άπειροι κόσμοι του Τζον Μπάνβιλ

Συνεχίζω με Arne Dahl και τα Μπλουζ της Ευρώπης.
Πολύ ωραίο βιβλίο Πολυξένη! Θα σου αρέσει!

Μια και ξεκίνησα διακοπές και ο ελεύθερος χρόνος μου πλήθυνε ξαφνικά, τελείωσα ήδη το "Με λυμένο χειρόφρενο" της Μάρτυ Λάμπρου από τις εκδόσεις Κέδρος, το "Παιδί από τη Γερμανία" της Καμίλα Λάκμπεργκ και συνεχίζω με Χρήστο Τσιόλκα "Νεκρή Ευρώπη".

@Βάσια καλημέρα όλη μέρα.
Τώρα που το θυμήθηκα, είπα να σε ρωτήσω: το 2ο βιβλίο του Ράνσομ Ρ. («Μις Πέρεγκριν - Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά»), κυκλοφορεί έξω εδώ και μήνες, ξέρεις κάτι παραπάνω; Είχαν πει πως θα έρθει κι εδώ, μέσα στο 2014 (η υπόθεση στο 2ο βιβλίο πρέπει να είναι ακόμα πιο πλούσια και αν κατάλαβα καλά θα έχει και 3ο).

Γεια σου Στρατή!

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2014.Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχει δώσει ο εκδοτικός οίκος.Πάντως αν θέλεις την γνώμη μου μην το περιμένεις νωρίτερα από Οκτώβριο,μπορεί και τέλος του χρόνου. Βγάζουν ένα βιβλίο περίπου τον μήνα.Τέλος του μηνός λοιπόν θα κυκλοφορήσουν το 3 από το έπος του τίγρη. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ της Colleen Houck. Ο υπόλοιπος Αύγουστος θα είναι νεκρός μήνας και τον Σεπτέμβρη θα εκδώσουν το 6ο βιβλίο: City of Heavenly Fire της Cassandra Clare. Μετά πιστεύω ότι θα βγάλουν το Reached το 3 απο την σειρά ΤΑΙΡΙ της Ally Condie.Άρα πάει και ο Οκτώβρης.Γενικά λοιπόν υπολόγιζε τέλος του χρόνου.Μην ανησυχείς πάντως δεν είναι από τους εκδοτικούς που αφήνουν σειρές στην μέση.Απλά πρέπει να έχεις υπομονή.

Για 3 δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση ακόμα.:)

Εγώ τώρα βοηθάω τον Ντελαγουέρ να ψυχαναλύσει την Λούση, (kellerman - bell - Σκιές στο σκοτάδι), και αμέσως μετά θα ψυχαναλύσουμε-λύσουμε τα μυστήρια στο Νησί του Φόβου. Μετά θα ανοίξω και την άλλη κούτα με bell που έχω στην αποθήκη, να δω τι προσπαθεί να σαπίσει εκεί και αν αξίζει την σωτηρία ...

@Βάσια καλησπέρα.
Κοπελάρα, τώρα είδα την ανάρτησή σου.
Ευχαριστώ (και θα σε ζαλίσω ξανά στο μέλλον,
το βιβλίο το απόλαυσα μέχρι το τέλος,
και θέλω οπωσδήποτε και το 2ο).

Τελείωσα το Άπειροι κόσμοι του Ιρλανδού Τζον Μπανβιλ που ενώ ξεκινάει εντυπωσιακά, η εξέλιξη της ιστορίας δεν είναι εξίσου καλή, το σώζει όμως κάπως στο τέλος.

Ήταν η πρώτη μου επαφή με τον συγγραφέα και μου άφησε ουδέτερες εντυπώσεις, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο Μπανβιλ έχει εντυπωσιακή παρουσία στα λογοτεχνικά βραβεία (2011: βραβείο Κάφκα, 2013: Ιρλανδικό βραβείο Pen για την λογοτεχνία, Αυστριακό Κρατικό Βραβείο για την Ευρωπαϊκή Λογοτεχνία, Ιρλανδικό Βραβείο Βιβλίου, 2014: Βραβείο του Πρίγκιπα των Αστουρίων για την Λογοτεχνία) πράγμα που τον καθιστά έναν "πιθανό επόμενο νομπελίστα λογοτεχνίας"

Συνεχίζω με την Ιζαμπέλ Αλιέντε και το Του έρωτα και της σκιάς

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Κι εμένα μου αρέσει πολύ Ηρακλή. Τρομερό σασπένς από ένα βιβλίο που δεν το περιμένεις.