τελειωσα πριν λιγες μερες το
Ένα τίποτα μπορεί να αλλάξει τα πάντα
Καταπληκτικο βιβλιο αυτοβελτιωσης
Ένα τίποτα μπορεί να αλλάξει τα πάντα
Καταπληκτικο βιβλιο αυτοβελτιωσης
Πες πες πες πες πες!Τελειωσα τον Καιρο της Ερπενμπεκ,
Μου ειχε αρεσει παρα πολυ, εχει πολυ μεγαλο ενδιαφέρον η επιρροή που ασκησε στη λογοτεχνιαΠως σου είχε φανεί τότε;
Θα γινόταν ωραίο graphic novel /εικονοιστορία /πωςθαπουμετογκραφικνοβελσταελληνικα νομίζω.Μου ειχε αρεσει παρα πολυ,
Νομίζω πως ο τίτλος σε προϊδεάζει. Σκέφτεται ο συγγραφέας το σεξ πουλάει οπότε ας το βάλω στον τίτλο θα γίνει χαμός γιατί από περιεχόμενο... είναι το αντίστοιχο με μια μπάντα που ανέφερε σήμερα η @Πεταλούδα που λεγόταν corpse κάτι... που από το ονομα και μόνο κατάλαβα οτι θα είναι τρας-θρας και τελικά ήταν. Φθηνοί τίτλοι φθηνό περιεχόμενο αν και στην γενίκευση μπορεί να συμπεριληφθεί καμία εξαίρεση που μπορεί να μου διαφεύγει.Μόλις τέλειωσα "το σεξ και πως να το αποφύγετε" του Αυγούστου Κορτώ
ΥΓ: Πως λένε για ταινίες υποψήφιες για βατόμουρα; Βγαίνει κάτι αντίστοιχο και σε βιβλία άραγε;
Θελει αρετή και τολμη ο Αυγουστος. (Ντόινγκ!)Ηθελα να διαβασω κατι χαλαρο και χιουμοριστικό και μιας που το πήρα θα το τολμησω και θα το διαβασω.
Mη χασεις κι εσυ...γι'αυτο βιαστηκα και το πήρα.
Τα περισσότερα βιβλία του έτσι είναι από ένα σημείο και μετά...ΥΓ: Πως λένε για ταινίες υποψήφιες για βατόμουρα; Βγαίνει κάτι αντίστοιχο και σε βιβλία άραγε;