Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Αυτό η που δεν θα παλεύεται ή που θα είναι αριστούργημα!

Γενικά ότι έχω διαβάσει από αυτόν δεν με ενθουσίασε.
Βέβαια, τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Κρόνενμπεργκ! :προσκυνώ:

Εχω διαβασει καμια εκατοστη σελιδες. Θελει τον χρονο του να αναπτυχθει κι εγω τοτε βιαζομουν. :))))

Οι χρονοι του σωματος μου ειχε φανει απίστευτα παρα πολυ ευεργετικο. :νύστα: Ειχα ξυπνησει αλλος ανθρωπος.

Ξερω οτι εγραφε στρατευμένα, ή τουλάχιστον ο πρόεδρος ειναι.
δεν τον εχω διαβασει ποτε.
Το καλαμπόκι τρώγεται;

Το καλαμπόκι τρώγεται;
Ψημένο με αλατάκι (ρόκα) ναι!!
Ως άλευρο επίσης πεντανόστιμο!
Και σε σαλάτες από κονσέρβα πχ με τόνο και μαγιονέζα!
Επίσης σε πίτσες για αυτούς που ξέρουν.
Και ως ποπ κορν σε ταινίες ή διαδικτυακούς καυγάδες.
Σαν έλαιο (αραβοσιτέλαιο) καλό είναι να αποφεύγεται εκτός αν είναι ψυχρής έκθλιψης!
Επίσης καλό είναι να αποφεύγονται και οι φυτείες του!!

Πήγα στο βιβλιοπωλείο σήμερα να πάρω το 2666. Δεν το είχε και ο βιβλιοπωλης αφού έθαψε το βιβλίο μου είπε θα το φέρει μες στην εβδομάδα. Μου είπε τα χειρότερα για το βιβλίο και ουσιαστικά με παρότρυνε να μην το παρω...χα..να σημειωσω ότι ο βιβλιοπωλης είναι σταθερός και έμπειρος αναγνώστης και πάντα συζητάμε και ανταλλάσουμε γνώμες για βιβλία. Τέλος πάντων αφού δεν είχε το βιβλίο είπα να μην φύγω με άδεια χέρια και πήρα το Κιβώτιο του Αλέξανδρου και ένα νέο βιβλίο των εκδόσεων Δώμα που μου πρότεινε ο ίδιος αφού ξέρει πάνω κάτω τις προτιμήσεις μου και πράγματι το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Το κιβωτιο, @Χρυσόστομος μου αρεσε πολυ. Ομως περισσότερο μου αρεσε το λαθος. Οταν το διαβασεις, θα καταλαβεις τι εννοω

Αν δεν βρεις το 2666, ισχυει η προταση μου. Just tell me.
να μην πω ανοητος,να μην πω προπετής, θα πω μαλακας, ο βιβκιοπωλης σου. Ψιλο. 🤗

Αν δεν βρεις το 2666, ισχυει η προταση μου. Just tell me.
Ευχαριστώ Ελλιτσα αλλά δεν χρειάζεται αφού κυκλοφορεί το βιβλίο..θα έρθει μες στην εβδομάδα.. ευχαριστώ πάντως! :αγκαλιά:
Το Λάθος μου άρεσε πάρα πολύ..μα πάρα πολύ!
Όσο για τον Άμπεντ φαίνεται πολύ δυνατό...με το πού το είδα κατευθείαν βρήκε φλέβα..χα. Όχι βρε συ είναι οκ ο άνθρωπος αλλά απλά αυτά ξέρεις τώρα είναι και γούστα..περί ορέξεως...

Last edited:
Δεν σχολιαζω το γουστο του @Χρυσόστομος, ουτε καν, μονο που δεν έχει τυχει να με αποθαρρύνει καποιος βιβλιοπωλης απο την αγορά βιβλιου που θελω, εκτος κι αν ξερω γω του ζητησω τις μαγειρικές τις Χρυσας Παραδειση πχ και μου προτεινει Μπουρντεν ή Κοντιζα, γιατι ειναι λιγο παρωχημένη, ενω οι αλλοι δυο ομορφοπαιδα. :)))):)))):)))).